Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
6956
11.3.23 11:50
@Pesimistaa píše:
vrele doporucuji hledat UFOny,
tam je o nekolik radu vetsi sance ne uspech,
to rikam jako chlap,
za[amatovat si par „dulezitych“ dat (dulezitych pro zenu) je nadlidsky ukol pro prumernaho muze,
proste empaticti jsou jen psychopati, dokud ti neutahnou smuycku,
pak zacina peklo,
chlap bude zamilovany do tebe, bude te obletovat jako motyl kvetinku,
snaset modre z nebe,
ALE stejne bude ne-empaticky,
proste jsme z jine planety,
to ti rikam jako chlap

To je ale hezká báseň! :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109320
11.3.23 11:50
@Lexter píše:
Ráda pekla a zvláště medovníky a jiné věci s ořechy. Tak jsem n a ně chodil a když byla na inkriminované návštěvě tak jsem si k tomu sednul a všechny vymlátil. Jen obyčejná dobrá vůle, chuť potěšit či usnadnit nepříjemnou práci. Nic víc. Upřímně, vědět co se stane tak se na to vyseru. Ale stejně tak je nesmyslné se dovtípit že chce abych se jí vyptával jak dojela. Není nutné být kvůli tomu kyselý, stačí říct co ten druhý ocení víc. Já fakt nevěštím z čajových lístků.Příspěvek upraven 11.03.23 v 11:42

asi z tebe cítila malo zajmu, emoci…proto ta kyselost
Jsi pragmaticky tvrďák zaměřeny na ciny…potrebujes zenu hodne v mužských energiích, která mysli stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8324
11.3.23 12:04
@OpportunityNox píše:
To je ale hezká báseň! :)

spise realita, jak to vidim ja

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.23 12:07

@Venetia Když já si myslím, že to je o stanovení cíle. Co chci: Aby mi jednání chlapa přišlo empatické a náš vztah byl pohodový, tak prostě tu trpělivost a postrkování a vysvětlování je daň za dasažení svého cíle.
Pokud chci, aby chlap pochopil sám co se od něj očekává, tak musí žena zase spíš investovat do výběru toho „správného“ už od začátku chápajícího partnera. Což se může podařit, ale já bych na to moc nevsázel.
Asi ideálka je něco mezi. Úplný poleno žena k empatickému chování nedotlačí ani za sto let :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
11.3.23 12:14
@Pesimistaa píše:

Ale vměstnal
jsi to do veršů hezky :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8324
11.3.23 12:22
@OpportunityNox píše:
Ale vměstnal
jsi to do veršů hezky :kytka:

diky diky,
ja jen psal realitu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 16:23
@Pesimistaa píše:

A považuješ za normální nepamatovat si pár dat? Když celý život slýcháš a víš, že je O. K. zhruba 4× za rok myslet na svou nejbližší osobu s nějakým minidárkem… To na to jako mozkově nemáte? :D Tím přiznáváte otevřeně, že jste úplně tupí. :D
Jak kvalitně teda zvládáte zaměstnání? A z jakého duvodu se vlastně mluví o mužích jako o pánech tvorstva? ;) :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 16:25

Pozdrav123:
O tom to není…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
11.3.23 16:40

@Cimada A já myslím, že jo :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 16:47
@Pozdrav123 píše:
@Cimada A já myslím, že jo :-)

To samozřejmě můžeš. :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4194
11.3.23 18:28
@Cimada píše:
A považuješ za normální nepamatovat si pár dat? Když celý život slýcháš a víš, že je O. K. zhruba 4× za rok myslet na svou nejbližší osobu s nějakým minidárkem… To na to jako mozkově nemáte? :D Tím přiznáváte otevřeně, že jste úplně tupí. :D
Jak kvalitně teda zvládáte zaměstnání? A z jakého duvodu se vlastně mluví o mužích jako o pánech tvorstva? ;) :think:

Asi tak nějak. Tyhle typy líných flegmoušů bez osobní zodpovědnosti (pokud ovšem nejde o ně samotné) se takhle alibisticky ohání svým „mužstvím“ a údajnou daností jejich neschopnosti jen proto, že jim to velká část naší společnosti ještě stále žere. Za pár let (doufám) někdo takový bude působit k smíchu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ontarova.stara
11.3.23 19:04

Nikdy jsem si nemyslela, ze tohle napisu, ale snad radeji @Lexter nez @Ploskutáček .
Ja bych z te empatie a vecnyho reseni kazde emoce a premlouvani umrela. Desne zlatej jako kamos, ale jako na chlapa bych se mohla vyprdnout na premlouvani a presvedcovani, ze to myslim vazne.

• Citovat
  • Upravit
7692
11.3.23 19:12
@Cimada píše:
A z jakého duvodu se vlastně mluví o mužích jako o pánech tvorstva?

Páč jsme, na našich ramenou za vaší podpory je vybudován svět jak ho známe.

@Cimada píše:
A považuješ za normální nepamatovat si pár dat?

Já si většinou nedokážu zapamatovat slečniny narozeniny, ale mám dost rozumu na to abych je měl zapsané do kalendáře. Výsledek je stejný, neprošvihnu je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 20:16
@WhiteCrow píše:
Asi tak nějak. Tyhle typy líných flegmoušů bez osobní zodpovědnosti (pokud ovšem nejde o ně samotné) se takhle alibisticky ohání svým „mužstvím“ a údajnou daností jejich neschopnosti jen proto, že jim to velká část naší společnosti ještě stále žere. Za pár let (doufám) někdo takový bude působit k smíchu.

Lidově řečeno burani.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8558
11.3.23 20:17
@Lexter píše:
Páč jsme, na našich ramenou za vaší podpory je vybudován svět jak ho známe.

To víš, že jo. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria