Empatičtí muži?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7692
13.3.23 17:13

@Lorre Seš zlej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.3.23 17:16
@Lorre píše:
Hele nech toho jo. Myval to kvůli tobě ted bude číst po 216 a už ho to vážně nebavi to naše breceni

Ne brečení, ale iluze :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 17:35
@Lexter píše:
Jo, jenže ty panice chceš jen vojet, ne? Kdežto ty slečny povedené co jedou po alfa samcích doufají, že si je zaháčkují a nakonec hořce zapláčou, protože alfa jen přejde k druhému prstu. :mrgreen:

Ale prd. Já si je nacházela na všechny mé dlouhodobé vztahy. U těch co jsem chtěla jen ošustit jsem nikdy nezkoumala jejich zkušenost.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6956
13.3.23 18:07
@Lorre píše:
Ts sem ti tu vyjmenoval živé případy. Ti dam iluzi. Navíc to je všeobecně známý fakt, že hodny kluk=kamarád :mrgreen:

Neprovokuj :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7692
13.3.23 19:07
@Ruxas píše:
Ale prd. Já si je nacházela na všechny mé dlouhodobé vztahy. U těch co jsem chtěla jen ošustit jsem nikdy nezkoumala jejich zkušenost.

A všechny ty dlouhodobé, jarní, vztahy jsou pryč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
109693
13.3.23 19:27
@Lorre píše:
Vidíš, otočis to hned proti mě bez zjištění dalších informací :P. Samozřejmě musí být chyba ve mně, v ženách nikdy není 8)

A jaká byla tedy chyba v těch zmíněných?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 20:14
@Lexter píše:
A všechny ty dlouhodobé, jarní, vztahy jsou pryč.

Jaký jarní zase? Všech mých dlouhodobých pět vztahů je tahle kategorie. Pět, takže včetně manžela. 8) Je to to jediné co mají všichni společného. Dlouho jsem si myslela, že si vybírám kluky od počítačů. Ale nakonec ne. A když mi došlo, že tohle je to jediné co všechny spojuje tak jsem docela zírala. Protože mi to nikdy dřív nedošlo. :lol:
Prostě mám slabost pro milé, nesmělé kluky, které musím dobývat. Takové co mají trochu praštěný smysl pro humor, jsou stejně jako já introverti, čtou, hrajou PC hry a mají rádi když je holka trochu dominantní a zároveň pečující.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1968
13.3.23 20:50
@Lorre píše:
Tak to sedím jen z půlky na tedle profil :mrgreen:

To je dobře, já už jednoho muže mám a nemám v plánu to nějak měnit. Na praktikování mnohomužství jsem zatím nepomýšlela. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5134
13.3.23 20:57
@Ruxas píše:
Jaký jarní zase? Všech mých dlouhodobých pět vztahů je tahle kategorie. Pět, takže včetně manžela. 8) Je to to jediné co mají všichni společného. Dlouho jsem si myslela, že si vybírám kluky od počítačů. Ale nakonec ne. A když mi došlo, že tohle je to jediné co všechny spojuje tak jsem docela zírala. Protože mi to nikdy dřív nedošlo. :lol:
Prostě mám slabost pro milé, nesmělé kluky, které musím dobývat. Takové co mají trochu praštěný smysl pro humor, jsou stejně jako já introverti, čtou, hrajou PC hry a mají rádi když je holka trochu dominantní a zároveň pečující.

To budou ty statistické odchylky asi :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6710
13.3.23 21:18
@Takyjedna píše:
To je právě často buď a nebo. Buď vnímáš silně svoje pocity ( to, co se ti nelíbí právě tady a teď) a protože je znáš u sebe, tak je snadno detekuješ u ostatních, a nebo vnímáš dobře způsob myšlení (takový ten dlouhodobější logický, navazující tok myšlenek u sebe i u ostatních,, ale zase nezvládáš u toho řešit svoje ani cizí prchavé pocity ). Kdo zvládá oboje, je buď génius, nebo psychicky nemocnej :D. Takže fakt je pak ten cíťa nakonec pro život nevhodnej sobec, partnerku prožívá jen ve fázi zamilování, pak se sice pořád dokáže dokáže přesně vcítit, ale hlavně prožívá sebe.

Je to zručnosť, ktorá sa dá natrénovať - byť v mysli druhého a zároveň svojej. Chce to určitú zrelosť, ale je to možné.
A balans medzi svojimi a cudzími potrebami - to je práca na celý život. Ale tiež sa dá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí