Endometrióza

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2528
7.5.17 08:56

Holky neporadím s práškama, mám edošku 3. stupně na střevech. Už mi sežrala celý levý vaječník i s vejcovodem a část pravé strany. Zjitěno a odstraněno při laparce, kam jsem šla jen s cystou. A i tak se povedlo první ivf. Endoška se mi zase vrátila, ale po porodu nemám vůbec žádné křeče a bolesti jako dřív, kdy jsem se svíjela i několik hodin na zemi a nemohla zvednout bolestí ani ruku. Teď mě čeká kontrola, tak jsem zvědavá co zase bude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.5.17 14:00

@Lentilanek s těmi doktory plně souhlasím, docela mě trvalo najít dobrého dr, který mě i poslal na laparo k dobrému dr. Teď mě aji skrz to ivf říká každý dr něco jiného, už mám 3 ivf zasebou a v květnu jdu ještě do jiného car abych slyšela víc názorů…přeji ti hlavně zdravíčko a i pro prcka a rychlí porod 8) a ať endomrcha po porodu nezlobí :) @Evva21 určitě Gynex doporučuji, začni s malými dávky a pak pridavej na maximum 21 kapek denně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
7.5.17 19:06
@Merieta píše:
@Lentilanek s těmi doktory plně souhlasím, docela mě trvalo najít dobrého dr, který mě i poslal na laparo k dobrému dr. Teď mě aji skrz to ivf říká každý dr něco jiného, už mám 3 ivf zasebou a v květnu jdu ještě do jiného car abych slyšela víc názorů…přeji ti hlavně zdravíčko a i pro prcka a rychlí porod 8) a ať endomrcha po porodu nezlobí :) @Evva21 určitě Gynex doporučuji, začni s malými dávky a pak pridavej na maximum 21 kapek denně :lol:

A ten gynex je dostupný v každé lékárně a nebo si ho objednavas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
7.5.17 22:12

@Evva21 tady u nás v okoli v lékárně jsem ho neviděla. Objednávám přes internet na brnenskalekarna, bydlím kousek od Brna tak mě poštovné vyjde na 50,– ale zkus mrknout na net a kde bude třeba levnější tam objednej, nebo zajdi do nějaké lékárny a třeba ho budou mít nebo ti ho objednaji. U nás na objednání je dražší než když si ho nechám přivést :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
8.5.17 11:47

@Merieta ok díky moc :). Já nejdřív porovnam ceny na netu a v lékárně. Jinak ke konci května začínám stimulovat, Tak by bylo lepší asi ještě počkat ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
189
9.5.17 20:37

@Evva21 ano,určitě počkej, když stimulujes tak se Gynex nesmí, ty bylinky se bijí s těmi hormony a mohlo by to dělat neplechu. Přeji ti abys už Gynex nepotřebovala a vyšlo to ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
10.5.17 00:07
@Merieta píše:
@Evva21 ano,určitě počkej, když stimulujes tak se Gynex nesmí, ty bylinky se bijí s těmi hormony a mohlo by to dělat neplechu. Přeji ti abys už Gynex nepotřebovala a vyšlo to ;)

@Merieta děkuji moc!!! Ja už jsem i přestala pít bylinkové čaje na endo, jediný co teď bastim tak listovku :). Tobě též přeji aby to vyšlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26
9.8.17 17:56

Ahoj holky,

už jsou to 2 roky co mi byla při odstraňování slepáku zjištěna endometrióza a od té doby beru antikoncepci v kuse bez pauz na menses.. Vždy po min půl roce se udělá pauza na mesnstruaci a pak zase poctivě prášky aby se ta potvora nerozrůstala.. Máte s tím někdo zkušenosti? Na konci roku se chceme začít snažit o mimi.. :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 18:52

@Dsa27 Ahoj,mně pri laparo zjištěna též endo. Brala jsem cca rok visanne (není antina) v kuse, byla jsem úplně bez menses. Snažili jsme se přirozeně, ale nic. Nakonec ivf, ale neúspěšné. Čeká nás druhé kolo.
Přeji hodně štěstí!!!
Jinak Visanne je na endomezriozu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
9.8.17 18:57

@Dsa27 Ahoj, ja byla taky na laparoskopii, tam popalili ložiska endometriozy, pak jsem brala půl roku Visanne. Dále jsme byli odeslani do CARu. IVF bylo domluveno na 9/2017, ale tam nedojdeme, jsem v 9tt a čekáme dvojčátka. :) Zkoušeli jsme casovany styk a vyšlo to :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 19:32

@Míšek89 Paráda :palec: Moc moc gratuluji :hug:. Toto jsou nejhezčí zpravy :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
9.8.17 20:05

@Evva21 dekuji moc :hug: a tobě držím place na druhé kolo. Nam řekli, že IVF s endometriozou vychází většinou až na podruhé :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
807
9.8.17 20:12

@Míšek89 kdyby to vyšlo na podruhé, Tak budu nejšťastnější člověk na světě :D. Nevím, jestli bych dala třetí kolo po psychické stránce, ale touha je silnější… :srdce:. Jinak moc děkuji :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6622
9.8.17 21:02

@Evva21 je to určitě strašně na bednu… mě stačil casovany styk…,,takže, dnes a zitra budete mít sex…'' chodila jsem do CARu,,jen'' 3 měsíce, ale dva z toho jsem probrecela… moc ti drzim palce ať to napodruhé vyjde :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2528
10.8.17 12:23

Ahoj holky, já brala 9 měsíců Synarel, potom ivf a vyšlo to na první pokus. Při laparu odstraněn levý vaječník i vejcovod a půlka z druhé strany. Teď beru Maitalon, je to antiko. Teď ho beru 5 týdnů, ale doufám, že zvládnu brát aspoň 7. Uvidíme. S doktorkou zkoušíme, co zabere.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí