Endometrióza

• Fotoalbum (7)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1175
14.9.11 11:06

Sissi, jeden dr. není všechno (mě taky takhle operatér vyděsil!), hlavně se nevzdávej a věř že se vám časem podaří. Když koukneš na můj metřík, tak uvidíš výsledek po IVF :dance: i přes rozsáhlou endomrchu a skoro žádný vaječníky jsem těhu.

A dobrá zpráva je, že se mi díky těhu cysty ztratily :potlesk: a to jsem ty svoje „dvojčata“ nosila 2roky a pořád mi hrozila operace.

Andreiika - to musel být pohled na nevěřící doktorku :lol:

Sepsala jsem deníček „Boj proti cystám“, tak třeba některé zvás pomůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.9.11 16:33

děkuju, zatím nehážu flintu do žita a snažím se myslet pozitivně :-) vždyť teprv dens jsem začala se svou první stimulací :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.9.11 16:45

Ahojky všechny komentáře nečtu,asi bych se učetla :-D jen ti chci říct že já mam endometriozu 3tiho stupně což je ta nejhorší.A nemam ani levou stranu vnitřku vaječník a vejcovod.Na pravé straně mam jen toho vaječníku 3/4 a vejcovod nefunkční(nepruchozí) Takže to taky nemam lehké.Ale dobrá zpráva je že jsem podstoupila IVF a podařilo se :-) za 2 měsíce se nám narodí Matyášek.
Takže nebud smutná a nevěš hlavu.Vše bude dobré a jestli mužu poradit tak jez ACIDOFOLAN je prodejný v lékárně.je to kyselina listová stojí asi 90kč a je na 3měsíce.Ta mě při IVF pomohla :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
14.9.11 16:50

ahojky, tak to je super :-) já užívám Femibion(taky listovka),už třetí měsíc. Myslím, že tím nic nepokazím:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
14.9.11 17:20

určitě nepokazíš :-) No já brala ten ACIDOFOLAN je z toho důvodu že jsem chtěla aby to obsahovalo co nejvéce věcé a to on obsahoval… :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13679
14.9.11 17:52

Ahoj holky, nedá mi to a musím sem napsat. Jsem zakladatelka téhle diskuze… když jsem sem psala svůj první příspěvěk, byla jsem totálně vystresovaná a smutná … a teď? Koukejte na můj metřík :dance: Jsem šťastná i když vím, že ještě máme dlouhou cestu před sebou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17629
14.9.11 17:55
roomci píše:
Ahoj holky, nedá mi to a musím sem napsat. Jsem zakladatelka téhle diskuze… když jsem sem psala svůj první příspěvěk, byla jsem totálně vystresovaná a smutná … a teď? Koukejte na můj metřík :dance: Jsem šťastná i když vím, že ještě máme dlouhou cestu před sebou…
:palec: :potlesk:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5934
14.9.11 20:19

Prostě držte se :hug: :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16732
15.9.11 09:23

roomci :potlesk: :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
15.9.11 10:32
roomci píše:
Ahoj holky, nedá mi to a musím sem napsat. Jsem zakladatelka téhle diskuze… když jsem sem psala svůj první příspěvěk, byla jsem totálně vystresovaná a smutná … a teď? Koukejte na můj metřík :dance: Jsem šťastná i když vím, že ještě máme dlouhou cestu před sebou…

Gratulujem :palec: :potlesk: :potlesk: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1175
15.9.11 10:43
roomci píše:

:hug: krásný :potlesk: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1701
26.10.11 10:52

Ahoj holky, vcera jsem byla na laparce a nasli mi jedno pidi lozisko endometriozy. Do ted jsem o ni moc neslysla, ale ted kdyz brouzdam po internetu zacina me „jimat hruza“
Doktorka, ktera me operovala radi pro jistotu co nejrychleji otehotnet. Nevidi duvod proc by to ted u me nemelo jit. Poradne to nastuduju a pripravim si otazky az pujdu na kontrolu. Pockam co mi k tomu rekne.
Ted si myslim, ze bychom to mohli do konce roku zkouset sami a po novem roce se zacit pripadne zajimat o IVF. Ach jo :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2535
26.10.11 11:07
pavlusik píše:
Ahoj holky, vcera jsem byla na laparce a nasli mi jedno pidi lozisko endometriozy. Do ted jsem o ni moc neslysla, ale ted kdyz brouzdam po internetu zacina me „jimat hruza“
Doktorka, ktera me operovala radi pro jistotu co nejrychleji otehotnet. Nevidi duvod proc by to ted u me nemelo jit. Poradne to nastuduju a pripravim si otazky az pujdu na kontrolu. Pockam co mi k tomu rekne.
Ted si myslim, ze bychom to mohli do konce roku zkouset sami a po novem roce se zacit pripadne zajimat o IVF. Ach jo :roll:

Určitě to vyjde, neboj, šance je veliká. Zvlášť po laparce, říká se, že jak se to tam „rozvrtá“, tak to jde prý líp :mrgreen: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2328
26.10.11 11:13
pavlusik píše:
Ted si myslim, ze bychom to mohli do konce roku zkouset sami a po novem roce se zacit pripadne zajimat o IVF. Ach jo :roll:

Ahojky mne nasli endometriozu pred mesicem na laparoskopii. byla jsem uz jednou tehu, ale mimi to bohuzel vzdalo. Mne zacali davat injekce jakoby na umely prechod a pak chteji znovu laparo a zkusit pruchodnost vejcovodu a tam se rozhodne jestli IVF nebo to budeme zkouset normalne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4672
26.10.11 11:32

Ahoj,

nejsme pres endo zadny odbornik, i kdyz ji mam diagnostikovanou od cca 18let a 2 laparoskopie a i umely prechod. Ja otehotnela nechtene a bez problemu a to jsem predtim mela rozhodne vic lozisek nez jedno malinke. Taky zalezi kde ty loziska jsou.

Podle meho nazoru nic nezjistuj, nic necti, az budou nejake problemy pak ano, ale sama pises, ze te jima hruza a na to abys otehotnela je to nejdulezitejsi psychika. Takze ver, ze se to povede, to je myslim pul uspechu.

Jinak nevim kolik je ti let, ale zkouset 3 mesice a pak hned umely mi prijde dost kratky. I lidi 100% zdravi otehotni treba az po 7mi mesicich. Takze ja na tvem miste bych tomu dala ten rok. I sam gynekolog ti rekne, ze problem v otehotneni nastava az po roce pravidelneho nechraneneho sexu (pravidelneho znamena 1× za 2-3 dny) alespon takhle mi to pred casem nekdo vysvetloval.

My se snazime - no v unoru to budou 2 roky. U nas je jednak ta moje endo, ale verim ze ta velke problemy nedela, ale hlavne u partnera. A kupodivu cim dyl to trva tim jsem vic a vic v klidu. Ze zacatku, ten prvni rok to byl des, kazdy mesic 100% tehotenske priznaky, 5 testu a pak smutek. Ted to beru tak nejak vic v klidu. Otazkou ale je jak dlouho :wink:
pavlusik píše:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí