Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@terinka4444 ne, ne první reakce se většinou objevují 10. den. Něco na horečku bych jí dala: panadol cipek, nebo nurofen. Na exemy pouzivame bilou lékařskou vazelinu, funguje perfektně
Ať je malá brzo fit ![]()
Ekzem zmáknu, to mám zkušenosti. Fakt mi sestra říkala, osmý den reakce a falt je od odpoledne mimo. Tak se tedy modlím, ať se to ještě nezhorší, ona i na hexy měla děsný horečky.
@terinka4444 píše:
Děkuju, nám právě sestra říkala osmý den, ach jo.
Bohužel 7. až 10. den, malá měla ošklivou reakci po obou dávkách, vždy přišla 7. den.
@terinka4444 Myslím, že tři dny. Byly to nesrazitelné horečky.
@terinka4444 No jeste se mrkni na inkubacni doby jednotlivych chorob. Syn mel reakci na Priorix i osmnacty den.
@Vanilka1 Reagoval postupne, cca po deseti dnech prvni vyrazka, tri dny na to teplota kolem 38,5℃, dalsi vyrazka ten osmnacty den a nasledne bronchitida.
Ty jo, Kamka v noci dobrá, dopoledne taky, teď už zase leze teplota nahoru. Večer měla přes 39 a nešlo to srazit.
18.den
tak to fakt není potěšující zpráva ![]()
A zhoršuje se jí ekzém, úplně před očima.
@terinka4444 Detox pomocí joalis. Deimun activ+minddren. Poradit se aspoň přes mail s joalis poradcem.
@Bubiii píše:
@terinka4444 Detox pomocí joalis. Deimun activ+minddren. Poradit se aspoň přes mail s joalis poradcem.
já tomu moc nevěřím, ne že bych nevěřila bylinkám, ale těmhle rádoby rychlo kvašeným prodejcům, i homeopati s tím jejich diplomem těžce zklamali. Máš nějakého fakt ověřeného spolehlivého člověka, kterému nejde jen o to, prodat co největší množství preparátů?
@terinka4444 píše:
já tomu moc nevěřím, ne že bych nevěřila bylinkám, ale těmhle rádoby rychlo kvašeným prodejcům, i homeopati s tím jejich diplomem těžce zklamali. Máš nějakého fakt ověřeného spolehlivého člověka, kterému nejde jen o to, prodat co největší množství preparátů?
Ano, můžeš se i poradit mailem a koupit jinde. Kontakt Ti pošlu v SZ.
@terinka4444
Na tema joalis by ti rodinna prislusnice mohla povykladat roman… tisice investovane a prd… ![]()
Preju at je brzo lip, na rozjizdejici ekzem nam zabirala dobre vitela ictamo, kdyz bylo zle tak locoid, to stacilo 2× a pak uz jen aderma ![]()