Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@BellinkaX píše:
@terinka4444
Na tema joalis by ti rodinna prislusnice mohla povykladat roman… tisice investovane a prd…
Preju at je brzo lip, na rozjizdejici ekzem nam zabirala dobre vitela ictamo, kdyz bylo zle tak locoid, to stacilo 2× a pak uz jen aderma
v a-dermě jedu ve velkým, od první hexy, nic jiného na ní nepoužívám, olej na mytí, krém namazání, mýdlo jen a-dermu
a kupodivu vitela ictamo moc dobře nazabírala, ale na takové vyloženě ne moc mokvavé zabírá dobře sudokrém, ten zase nezvládla prvorozená vůbec.
Holky, tak my dnes 10.den po očku. Včera celý den zvýšená, v noci nic a dnes zatím tak nic. Kééééž by to tak zůstalo ![]()
@Vanilka1
U nás to taky vypadá, že už bude dobře, včera odpoledne spala od jedný do pěti, ale pak už neěla horečku a dneska zatím taky nic, teď spí, tak třeba je to šťastně za námi.
Kdy je to přeočkování? Sestra říkala za půl roku, není tam možný delší odstup?
@ivana-domca moc děkuju, vypadá to, že už snad bude lépe.
@terinka4444 tak to má radost
Naše dr. očkuje 6-8 měs. po prvním. Tak uvidíme, jak na tom bude. Myslím, že září bude ideální, než začnou zase až do jara virózkovat ![]()
A co na to Jan Tleskač? ![]()
Já bych nepanikařila, to bys musela naočkovat dítěti vše, co je na trhu, aby jsi si pak nevyčítala, že jsi něco nedala včas…pneumokok, meningokok, rotaviry, klíšťovka, chřipka, žloutenka A, hpv virus či jak se to jmenuje a určitě se na trhu objeví další řada vakcín…
Tohle vše třeba moje děti nemají, mít nejspíš nebudou a věřím, že budou zdraví. Spalničky v mnoha případech navíc proběhnou bez následků.
A vyčítat si můžeš jak neočkování, tak očkování, v tom známém případě Milenky ji zabila nejspíš složka spalniček v MMR, kamarádčin syn zase vážně onemocněl po klíšťovce…prostě osud no.
@terinka4444 @Vanilka1, u nás dobrý, jen od 7.dne červený flíček v místě vpichu, ale teploty žádné. Jen je trochu protivnější a ufňukanější a uvztekanější, ale to s očkováním souviset může i nemusí ![]()
Co exem Terinko, přestalo se to už horšit?
@terinka4444 tak jak to u vás vypadá?
Včera jsem někde četla, že ti malá zase horečkuje ![]()
Holky, u nas taky dobry, jen 1 den zvysena teplota. Dnes 12.den po ocku, modlim se, at uz se nic neposejri.
Terri, co u vas?
Vy jste tak hodný, že na nás myslíte. Ekzém se nezhoršuje, pomalu se ta kůže lepší, ale včera večer zase 39, už jsemz toho napalici. Dopoleden dobrý, po oběděspí 5 hodin, když jí chci jít vzbudit, tak se zlobí, posílá mě pryč, otočí se a pokračuje ve spaní, a odpoledne začne lézt teplota a večer je horečka. Tak dneska zase ni, tak uvidím, co odpoledne. A je tedy protivná, nezvykle, jen máma máma, jen jí nosím, to snad to brzy odezní.
Chjo, to je mi lito
Snad uz to odezni a bude brzy dobre. Nedekuj, nikdo v tom nechceme byt sam ![]()
@ospalámyš
Milenka? Tam to byla herpeticka meningoencefalitida, ne?
@BellinkaX prý nenašli známky herpetické infekce a lékaři potvrdili jako nejpravděpodobnější příčinu očkování, ovšem jen rodičům, nikde to psáno nemají, alespoň co psala maminka na netu.
@terinka4444 chudák malá, reaguje na vakcínu hodně nezvykle
Snad už to bude brzo za vámi ![]()