Epil. Philips lum. -poradí někdo??

34473
29.4.19 12:51

Tak v první řadě bych to neholila, ale epilovala. Já mám dobré zkušenosti s cukrovou pastou, doporučuji jít na prvních pár epilaci ke kosmeticce, pak už by to zvládla sama. IPL Philips mám a taky můžu doporučit, zvlášť pokud má světlou kůži a tmavé chlupy. Já mám tu prostředni řadu, dnes už bych šla do té nejvýkonnější.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Tomášek 23
29.4.19 23:59
@terien píše:
Tak v první řadě bych to neholila, ale epilovala. Já mám dobré zkušenosti s cukrovou pastou, doporučuji jít na prvních pár epilaci ke kosmeticce, pak už by to zvládla sama. IPL Philips mám a taky můžu doporučit, zvlášť pokud má světlou kůži a tmavé chlupy. Já mám tu prostředni řadu, dnes už bych šla do té nejvýkonnější.

No z toho ji zaruytaji chlupy a má bulky :,( :,(
Ale našel jsem toto je to dobrý či nekvalitní?? A jak tyhle lumei Funguji?? Jako cíl je tam jaký?? http://www.skveleceny.cz/…g360109.html

• Citovat
  • Upravit
34473
30.4.19 00:11
@Tomášek 23 píše:
No z toho ji zaruytaji chlupy a má bulky :,( :,(
Ale našel jsem toto je to dobrý či nekvalitní?? A jak tyhle lumei Funguji?? Jako cíl je tam jaký?? http://www.skveleceny.cz/…g360109.html

Jako číst umíš? Jaký asi může být cíl u epilátoru :lol: jestli je to dobrý nebo nekvalitní nevím, ale u nás asi nic lepšího neseženeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1350
30.4.19 07:08

Ahoj, tak já mám Philips lumeu a nedám na ní dopustit. Taky jsem měla problémy s tmavými chlupy, druhý den po holení už to šlo vidět, chloupky zarůstaly a strašně to svědilo. Teď s lumeou se pod paží už neholím vůbec a těch pár chlupů, co mi zbylo na nohách a v tříslech (z původního množství tak 5-10%) si jednou za čas sjedu žiletkou. Lumeu už mi teď stačí používat tak jednou za dva měsíce. Ale já mám tu nejvyšší řadu, ty levnější nevím, jak fungují

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tomášek 23
30.4.19 09:21
@terrka83 píše:
Ahoj, tak já mám Philips lumeu a nedám na ní dopustit. Taky jsem měla problémy s tmavými chlupy, druhý den po holení už to šlo vidět, chloupky zarůstaly a strašně to svědilo. Teď s lumeou se pod paží už neholím vůbec a těch pár chlupů, co mi zbylo na nohách a v tříslech (z původního množství tak 5-10%) si jednou za čas sjedu žiletkou. Lumeu už mi teď stačí používat tak jednou za dva měsíce. Ale já mám tu nejvyšší řadu, ty levnější nevím, jak fungují

A zajímalo by mě jaký je mezi tím rozdíl co jsem koukal tak to vypadá že jen v nástavcich a ve vzhledu. Tak abych zbytečně nevyhodil třeba 4 tisíce a bylo to k ničemu když by za 6 tisíc byl lepší třeba :nevim:

• Citovat
  • Upravit
Tomášek 23
30.4.19 09:22
@terien píše:
Jako číst umíš? Jaký asi může být cíl u epilátoru :lol: jestli je to dobrý nebo nekvalitní nevím, ale u nás asi nic lepšího neseženeš.

Dobrý jako vím že mají přestat růst a mají vypadávát ale zdá to tak je??

• Citovat
  • Upravit
Tomášek 23
30.4.19 23:51

?

Tak nevím no

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat