Epilepsie a řidičský průkaz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
281
29.10.16 16:43
@hartiepa píše:
@vokishka a ten jí právě mohl dát to razítko.

Ahoj, jak se to tenkrát vyřešilo? Nahlásila jsi to? Řeším teď podobný případ, sousedka mi málem srazila na dvoře dítě a druhá na ní práskla, že má oční vadu a řidičák získala podvodem-tedy řekla to mě a já jsem v šoku, vozí své dvě malé děti každý den…Kde to nahlásit, než se něco stane, policie? nebo na úřad?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.16 16:54
@Terča23 píše:
Dobrý den, chci se zeptat už je to 6 měsíců co jsem omdlela, ale věděla jsem o tom jak padám na zem a že mi není dobře. Mám hodně nízký tlak a prášky na to nejsou a když udělám rychlej pohyb tak se mi motá hlava. Od těch 6 měsíců jsem nic neměla předtím už rok taky ne. Je to rok a pul co mám od řidičáku a žádnej záchvat jsem neměla, myslíte, že když mi udělají EEG a bude v pořádku, že mi doktor napíše papír na vrácení řidičáku. Prášky beru pravidelně a nic nebylo žádný záchvat nic…

snad jo zkus to :palec:

• Citovat
  • Upravit
9023
29.10.16 19:55

Nejsem si úplně jistá, ale časový interval na vrácení je tam 2 roky. To omdlení je od toho nízkého tlaku nebo je diagnostikována epilepsie? Malé záchvaty nebo aury už nebyly?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.10.16 20:29

Známí z vesnice má záchvaty i 3× do tydne a řídí normálně dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.10.16 20:29

Díky za podporu chci to zkusit :palec: :palec:..Známí z vesnice má záchvaty i 3× do tydne a řídí normálně dál…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.10.16 20:30

Známí z vesnice má záchvaty i 3× do tydne a řídí normálně dál… Občas je pry má i v autě a řídí normálně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
85476
29.10.16 20:34

Jasne, vtipkuj si nekde jinde ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6
29.10.16 21:02

Ne vážně i kolegině z práce má záchvaty a dělala řidičák a dostala i potvrzení od doktora na žádost o řidičák a autoškolu má za sebou a řídí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9023
29.10.16 21:04
@Terča23 píše:
Ne vážně i kolegině z práce má záchvaty a dělala řidičák a dostala i potvrzení od doktora na žádost o řidičák a autoškolu má za sebou a řídí…

od kterého doktora? praktika? ví praktik, že má záchvaty? Protože neurolog by si to podle mě nedovolil. Jsem bez záchvatů už asi 5 let a moje dr - neuroložka - si to „nelajzne“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 21:24

To co pisete o sousedkach se zachvaty je divne. Ja mam epilepsii „diky“ urazu nastesti jen petit mal, neurolozka mi zakazala ridit kdyz jsem se zacala lecit a ridicak mi zabavili, teda ja jsem ho odevzdala AZ po pul roce, opravdu jsem toho pul roku neridila a podepsala jsem neurolozce dokument ze opravdu ridit nebudu, cekala jsem 2 roky co udelaji leky a jak se stav zmeni. EEG mi vychazi skvele tak mi ridicak vratili.
@bublinek jak koukam kazdy neurolog to resi jinak :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.10.16 21:35
@Terča23 píše:
Dobrý den, chci se zeptat už je to 6 měsíců co jsem omdlela, ale věděla jsem o tom jak padám na zem a že mi není dobře. Mám hodně nízký tlak a prášky na to nejsou a když udělám rychlej pohyb tak se mi motá hlava. Od těch 6 měsíců jsem nic neměla předtím už rok taky ne. Je to rok a pul co mám od řidičáku a žádnej záchvat jsem neměla, myslíte, že když mi udělají EEG a bude v pořádku, že mi doktor napíše papír na vrácení řidičáku. Prášky beru pravidelně a nic nebylo žádný záchvat nic…

A ty chodis pravidelne na neurologii? Moje dr se mnou pri kazde navsteve resi me pocity, pta se me na denni rezim, resila se mnou ridicak a davala mi veskere informace co se bude dit v ruznych situacich ohledne ridicaku. Ta nechapu proc ty to nevis? To si tam chodis jen pro recept pokud vubec nejake leky z neura beres???
Asi tedy musim svou lekarku pochvalit, ze mi vse vysvetluje…ksyz mi navrhovala operaci a ja ji odmitla tak rekla: my to spolu zvladneme, to se nebojte! :palec: A zvladly jsme to. Jezdim a citim se O. K.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.9.18 09:02

Dobrý den mám dotaz nevíte po jaké době mi bude vrácen řidičský průkaz včera jsem po 5 letech prodělala epilepticky záchvat vyhrožují že 2 až 3 roky ale skoro všude píšou že musím být 1 rok bez záchvatů . Myslím že jsem dobra řidička navíc na sobě vždycky poznám 2 až 3 hodiny dopředu že budu mít záchvat .

• Citovat
  • Upravit
53518
18.9.18 09:11
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz nevíte po jaké době mi bude vrácen řidičský průkaz včera jsem po 5 letech prodělala epilepticky záchvat vyhrožují že 2 až 3 roky ale skoro všude píšou že musím být 1 rok bez záchvatů . Myslím že jsem dobra řidička navíc na sobě vždycky poznám 2 až 3 hodiny dopředu že budu mít záchvat .

Pro bezpečí na silnici (v autech jezdí nevinné malé děti) bych s řidičákem nespěchala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
18.9.18 09:15
@Anonymní píše:
Dobrý den mám dotaz nevíte po jaké době mi bude vrácen řidičský průkaz včera jsem po 5 letech prodělala epilepticky záchvat vyhrožují že 2 až 3 roky ale skoro všude píšou že musím být 1 rok bez záchvatů . Myslím že jsem dobra řidička navíc na sobě vždycky poznám 2 až 3 hodiny dopředu že budu mít záchvat .

Já jsem prodělala tři epileptické záchvaty mezi 13. a 15. rokem života a když jsem si ve dvaceti letech šla pro potvrzení k obvoďákovi, říkal mi,že jako vyléčený se pacient bere po pěti letech bez záchvatu. A ještě měl takové řeči,jestli jsem nějaký záchvat raději nezamlčela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3023
18.9.18 10:04

To je hezky, ze to poznas, jednou se stane, ze to bude uplne jiny a nekoho zabijes? Dej si jeste par let pauzu. Ja tohle mela pred x lety a za volant uz proste nesednu. Nezabiju sebe ani nekoho jinyho. Tohle nechapu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová