Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicAhoj, taky hledam golfky na jaro, dneska jsme videli espiro nazivo a nejsou spatne
jinak jejich stranky tady, ale nove barvy jsem tam nenasla..http://espiro.eu/pr,produkty
ja zkousela ty cerne-sede a ta barva mi prijde takova smutna..co vidim jako plus je ze se s nima dobre jelo, a jsou skladne a lehke.. co se mi moc nelibilo - ne az tak dokonale propracovani, hur usite, nic moc nakupni vozik, kratka zadova operka mi prisla..no uvidime, do jara jeste daleko ![]()
@verrru píše:
Ahoj, taky hledam golfky na jaro, dneska jsme videli espiro nazivo a nejsou spatnejinak jejich stranky tady, ale nove barvy jsem tam nenasla..http://espiro.eu/pr,produkty
ja zkousela ty cerne-sede a ta barva mi prijde takova smutna..co vidim jako plus je ze se s nima dobre jelo, a jsou skladne a lehke.. co se mi moc nelibilo - ne az tak dokonale propracovani, hur usite, nic moc nakupni vozik, kratka zadova operka mi prisla..no uvidime, do jara jeste daleko
Koukám, že máme stejné favority
…Espiro a B-Agile. Já ještě váhám i nad Nunou…
@verrru Espiro jsem viděla párkát u jiných maminek, Nunu taky, tu jsem viděla včera i v obchodě a jezdí se s ní úúúžasně. B-Agile jsem naživo neviděla, ale chybí mi tam to polohování nožiček. S těma barvama máte pravdu. Já bych radši něco barevného, máme chlapečka, takže něco klučičího.
@verrru A jak jsou na tom Espiro a B-Agile s prostorem pro dítě?
@Z-zuzka takze doporucim jdete to zkusit osobne
u Agile by mi polohovani nozicek asi nechybelo, myslim ze to stejne vyuziji jenom malosci ne? navic polohovani u espira sice je, ale takove no nevim
taky mame kluka a fialovy mu nekoupim, chtelo by to neco veselejsiho.)a prostor pro mimi..zkousela jsem to s 6m, ale mel schvalne zimni kombinezu
a mista v Agile dosti, v Espiru min.. espiro je proste mensi..
@verrru Na B-Agile se chystám jít podívat, ale Espiro jsem zatím v Olomouci nikde nenašla
Syn má zatím jen 2 měsíce, takže času máme ještě hooodně.
Agile bych brala asi to modré, u Espira uvidíme jaké budou mít barvy ty tmavé se mi vůbec nelíbí. Úžasné bylo to růžové z minulé kolekce, ale nevyšla nám do něj holčička
Snad budou myslet i na chlapečky a pošlou nám něco veselého… Na staršího syna jsem měla Peg Perégo Pliko, ten je prostornej úžasně. Ještě teď ve třech letech se do něj krásně vejde a i v pohodě vyspí. Jenže já mám jen 156cm a špatně se mi s ním jezdí. Navíc nemá spojenou rukojeť, jinak je ale suprovej. Takže Pliko prodávám a chci něco jiného.
@Z-zuzka Espiro maji v Ostrave, kdybyste meli cestu
a to teda mas jeste cas s kocarkem..a to chces uz na leto? a jj, ty lonske barvy byly fajn, ted 2012 jsou takove smutne.. a jeste nam rikala ta prodavacka, ze oni doprodavaji tu kolekci 2012 za 3100 a pak v breznu je nejaky veletrh (kocarku asi.-)) a na nem ze se predstavi nove kociky a barvy.. a pak ze to bude drazsi
Ahoj,
To asi myslela veletrh pro děti v Brně. Bývá to každým rokem. My jsem si tam taky v roce 2011 vybrali kočárek pro malého. http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/
Jinak my máme Espiro magic a jsem spokojená. Je pravda, že mi „hapruje“ brzda - musím kočárek odbrzdit ručně, nohou mi to nejde, ale já s ním nejezdím MHD, tak mi to až tak nevadí. Jinak jsem s ním moc spokojená. Syn má teď rok a půl a má tam místa dost. Pro mě bylo taky velké plus, že je docela skladný. Mám Opel Astra a krásně se mi tam vejde. Zbyde i dost místa na ostatní krámy. ![]()
Hodně štěstí při výběru ![]()
Tak přidávám další poznatek…Jezdíme s espirem i teď v zimě a bydlím na vesnici a od domu na cestu mi vede polňačka plná sněhu. Jezdím furt mhd, tak oceňuju že je lehký…projede fakt snad vše
Sice teda po letošní zimě bude chudák už pěkně ojetý, ale mám ho cca rok a půl a max. spokojenost…až teda na brzdy, ale to jsem měla problém u každého kočárku…
No mi se na nem taky libila skladnost, z te chvilky co jsem zkousel a v obchode tak se mi s nim moc dobre a lehce jelo, a i ty kolecka mi prisly v klidu, dobre ze tam neni vzadu dole ta stredova tyc, takze ani vyssi manzel nevadi
ale co je minus-asi brzdy jak pisete, to jsem cetla i ve vice recenzich, kosik-kdyz dite spi, tak bez sance se tam dostat..kratka zadova operka- a i mam pocit ze ta operka v tom kociku trochu lita ( prodavacka zas tvrdila ze to je vyhoda.. ) a taky oproti britaxu horsi zpracovani.. a letosni barvy 2012 nudne a smutne, takze leda pockat na novou kolekci, kt.ale bude o tisic drazsi.. a pritom kocar bude stejny..jo a jeste sem ocenila ty okynka na magnetky, to je fajn..a taky nevi, jestli kocik vydrzi vice nez jedno dite..no je to dilema ![]()
@verrru píše:
No mi se na nem taky libila skladnost, z te chvilky co jsem zkousel a v obchode tak se mi s nim moc dobre a lehce jelo, a i ty kolecka mi prisly v klidu, dobre ze tam neni vzadu dole ta stredova tyc, takze ani vyssi manzel nevadiale co je minus-asi brzdy jak pisete, to jsem cetla i ve vice recenzich, kosik-kdyz dite spi, tak bez sance se tam dostat..kratka zadova operka- a i mam pocit ze ta operka v tom kociku trochu lita ( prodavacka zas tvrdila ze to je vyhoda.. ) a taky oproti britaxu horsi zpracovani.. a letosni barvy 2012 nudne a smutne, takze leda pockat na novou kolekci, kt.ale bude o tisic drazsi.. a pritom kocar bude stejny..jo a jeste sem ocenila ty okynka na magnetky, to je fajn..a taky nevi, jestli kocik vydrzi vice nez jedno dite..no je to dilema
V žádném kočáru typu golfky nebo něco jako je espirose nedostaneš když dítě leží do košíku ![]()
@verrru píše:
@Z-zuzka Espiro maji v Ostrave, kdybyste meli cestua to teda mas jeste cas s kocarkem..a to chces uz na leto? a jj, ty lonske barvy byly fajn, ted 2012 jsou takove smutne.. a jeste nam rikala ta prodavacka, ze oni doprodavaji tu kolekci 2012 za 3100 a pak v breznu je nejaky veletrh (kocarku asi.-)) a na nem ze se predstavi nove kociky a barvy.. a pak ze to bude drazsi
ahoj, kde prosim te maji to Espiro v Ostrave? diky moc…chci ho jako druhy kocar na cesty bus_vlak jinak mam quinny speedi a ten je teda na zvedani do MHD na me proste tezky a velky…zustane u babi a na hory…takze espiro magic 4 vyhral…ted jen jakou barvu…synator ma 13mes..chci ho hlavne na leto…
@Jeannie2 mají v Hrabůvce ve Špalíčku, je tam prodejna i-kocarky v prvním patre..maji tam model 2012 v cernosede barve za 3100 tusim.. rikala pani ze 2012 doprodavaji, a ze nova kolekce 2013 bude zas o neco drazsi.. ale uvidis jestli si vyberes barvu, mi prisly ty letosni takove tmave a smutnejsi