Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
25.1.13 21:27

Ahoj, taky hledam golfky na jaro, dneska jsme videli espiro nazivo a nejsou spatne :) jinak jejich stranky tady, ale nove barvy jsem tam nenasla..http://espiro.eu/pr,produkty
ja zkousela ty cerne-sede a ta barva mi prijde takova smutna..co vidim jako plus je ze se s nima dobre jelo, a jsou skladne a lehke.. co se mi moc nelibilo - ne az tak dokonale propracovani, hur usite, nic moc nakupni vozik, kratka zadova operka mi prisla..no uvidime, do jara jeste daleko :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 21:30
@verrru píše:
Ahoj, taky hledam golfky na jaro, dneska jsme videli espiro nazivo a nejsou spatne :) jinak jejich stranky tady, ale nove barvy jsem tam nenasla..http://espiro.eu/pr,produkty
ja zkousela ty cerne-sede a ta barva mi prijde takova smutna..co vidim jako plus je ze se s nima dobre jelo, a jsou skladne a lehke.. co se mi moc nelibilo - ne az tak dokonale propracovani, hur usite, nic moc nakupni vozik, kratka zadova operka mi prisla..no uvidime, do jara jeste daleko :)

Koukám, že máme stejné favority :-)…Espiro a B-Agile. Já ještě váhám i nad Nunou…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
25.1.13 21:38

@Z-zuzka uz jsem odepsala :D :D a videla jste je naživo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 21:45

@verrru Espiro jsem viděla párkát u jiných maminek, Nunu taky, tu jsem viděla včera i v obchodě a jezdí se s ní úúúžasně. B-Agile jsem naživo neviděla, ale chybí mi tam to polohování nožiček. S těma barvama máte pravdu. Já bych radši něco barevného, máme chlapečka, takže něco klučičího.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 21:49

@verrru A jak jsou na tom Espiro a B-Agile s prostorem pro dítě?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
25.1.13 22:21

@Z-zuzka takze doporucim jdete to zkusit osobne :)u Agile by mi polohovani nozicek asi nechybelo, myslim ze to stejne vyuziji jenom malosci ne? navic polohovani u espira sice je, ale takove no nevim :lol: taky mame kluka a fialovy mu nekoupim, chtelo by to neco veselejsiho.)a prostor pro mimi..zkousela jsem to s 6m, ale mel schvalne zimni kombinezu :mrgreen: a mista v Agile dosti, v Espiru min.. espiro je proste mensi..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31
25.1.13 23:30

@verrru Na B-Agile se chystám jít podívat, ale Espiro jsem zatím v Olomouci nikde nenašla :-( Syn má zatím jen 2 měsíce, takže času máme ještě hooodně. :D Agile bych brala asi to modré, u Espira uvidíme jaké budou mít barvy ty tmavé se mi vůbec nelíbí. Úžasné bylo to růžové z minulé kolekce, ale nevyšla nám do něj holčička :-) Snad budou myslet i na chlapečky a pošlou nám něco veselého… Na staršího syna jsem měla Peg Perégo Pliko, ten je prostornej úžasně. Ještě teď ve třech letech se do něj krásně vejde a i v pohodě vyspí. Jenže já mám jen 156cm a špatně se mi s ním jezdí. Navíc nemá spojenou rukojeť, jinak je ale suprovej. Takže Pliko prodávám a chci něco jiného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
26.1.13 20:19

@Z-zuzka Espiro maji v Ostrave, kdybyste meli cestu :) a to teda mas jeste cas s kocarkem..a to chces uz na leto? a jj, ty lonske barvy byly fajn, ted 2012 jsou takove smutne.. a jeste nam rikala ta prodavacka, ze oni doprodavaji tu kolekci 2012 za 3100 a pak v breznu je nejaky veletrh (kocarku asi.-)) a na nem ze se predstavi nove kociky a barvy.. a pak ze to bude drazsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
26.1.13 21:33

Ahoj,
To asi myslela veletrh pro děti v Brně. Bývá to každým rokem. My jsem si tam taky v roce 2011 vybrali kočárek pro malého. http://www.bvv.cz/…il-veletrhu/

Jinak my máme Espiro magic a jsem spokojená. Je pravda, že mi „hapruje“ brzda - musím kočárek odbrzdit ručně, nohou mi to nejde, ale já s ním nejezdím MHD, tak mi to až tak nevadí. Jinak jsem s ním moc spokojená. Syn má teď rok a půl a má tam místa dost. Pro mě bylo taky velké plus, že je docela skladný. Mám Opel Astra a krásně se mi tam vejde. Zbyde i dost místa na ostatní krámy. :palec:

Hodně štěstí při výběru :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
26.1.13 22:29

Tak přidávám další poznatek…Jezdíme s espirem i teď v zimě a bydlím na vesnici a od domu na cestu mi vede polňačka plná sněhu. Jezdím furt mhd, tak oceňuju že je lehký…projede fakt snad vše :-) Sice teda po letošní zimě bude chudák už pěkně ojetý, ale mám ho cca rok a půl a max. spokojenost…až teda na brzdy, ale to jsem měla problém u každého kočárku…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
27.1.13 12:08

No mi se na nem taky libila skladnost, z te chvilky co jsem zkousel a v obchode tak se mi s nim moc dobre a lehce jelo, a i ty kolecka mi prisly v klidu, dobre ze tam neni vzadu dole ta stredova tyc, takze ani vyssi manzel nevadi :) ale co je minus-asi brzdy jak pisete, to jsem cetla i ve vice recenzich, kosik-kdyz dite spi, tak bez sance se tam dostat..kratka zadova operka- a i mam pocit ze ta operka v tom kociku trochu lita ( prodavacka zas tvrdila ze to je vyhoda.. ) a taky oproti britaxu horsi zpracovani.. a letosni barvy 2012 nudne a smutne, takze leda pockat na novou kolekci, kt.ale bude o tisic drazsi.. a pritom kocar bude stejny..jo a jeste sem ocenila ty okynka na magnetky, to je fajn..a taky nevi, jestli kocik vydrzi vice nez jedno dite..no je to dilema :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
27.1.13 12:59
@verrru píše:
No mi se na nem taky libila skladnost, z te chvilky co jsem zkousel a v obchode tak se mi s nim moc dobre a lehce jelo, a i ty kolecka mi prisly v klidu, dobre ze tam neni vzadu dole ta stredova tyc, takze ani vyssi manzel nevadi :) ale co je minus-asi brzdy jak pisete, to jsem cetla i ve vice recenzich, kosik-kdyz dite spi, tak bez sance se tam dostat..kratka zadova operka- a i mam pocit ze ta operka v tom kociku trochu lita ( prodavacka zas tvrdila ze to je vyhoda.. ) a taky oproti britaxu horsi zpracovani.. a letosni barvy 2012 nudne a smutne, takze leda pockat na novou kolekci, kt.ale bude o tisic drazsi.. a pritom kocar bude stejny..jo a jeste sem ocenila ty okynka na magnetky, to je fajn..a taky nevi, jestli kocik vydrzi vice nez jedno dite..no je to dilema :mrgreen:

V žádném kočáru typu golfky nebo něco jako je espirose nedostaneš když dítě leží do košíku :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
478
31.1.13 18:40

Holky neprodáváte někdo espiro magic 4 s dělenou rukojení?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
471
5.2.13 16:53
@verrru píše:
@Z-zuzka Espiro maji v Ostrave, kdybyste meli cestu :) a to teda mas jeste cas s kocarkem..a to chces uz na leto? a jj, ty lonske barvy byly fajn, ted 2012 jsou takove smutne.. a jeste nam rikala ta prodavacka, ze oni doprodavaji tu kolekci 2012 za 3100 a pak v breznu je nejaky veletrh (kocarku asi.-)) a na nem ze se predstavi nove kociky a barvy.. a pak ze to bude drazsi

ahoj, kde prosim te maji to Espiro v Ostrave? diky moc…chci ho jako druhy kocar na cesty bus_vlak jinak mam quinny speedi a ten je teda na zvedani do MHD na me proste tezky a velky…zustane u babi a na hory…takze espiro magic 4 vyhral…ted jen jakou barvu…synator ma 13mes..chci ho hlavne na leto…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2760
5.2.13 17:12

@Jeannie2 mají v Hrabůvce ve Špalíčku, je tam prodejna i-kocarky v prvním patre..maji tam model 2012 v cernosede barve za 3100 tusim.. rikala pani ze 2012 doprodavaji, a ze nova kolekce 2013 bude zas o neco drazsi.. ale uvidis jestli si vyberes barvu, mi prisly ty letosni takove tmave a smutnejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí