Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
Kianga1
21.6.12 22:00

Tak je průšvih na světě, začala nám drhnout ta odbržďovací páčka, normálně jedu a začne to rachtat, je jakoby uvolněná. Tak na ní šlápnu a dobrý, za chvíli zase :zed:
Takže po necelém měsíci reklamace…achjo…v čem budu vozit dítě???
Máte někdo podobnou zkušenost? :,(

• Citovat
  • Upravit
5502
21.6.12 22:26

Mi se akorát jednou zasekla brzda, ale pa kse to rozjelo… Njn, nic není bezchybné…bohužel v dnešní době člověk nemůže čekat zázraky a bezchybné vyrobky :roll: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga1
21.6.12 22:29

Mně ta levá páčka jakoby se uvolňuje, nedrží sešlápnutá…
Je to na palici…a co jsem tak koukala, nejsem jediná…samo jsem to od manžela schytala, je na polské výrobky vysazený.. :,(
a mně se tak líbil…

• Citovat
  • Upravit
4
2.7.12 10:43

Potřebovala bych od Vás radu :D!! Stalo se mi jako Vám, že mi syn v pátek sundal potah na madlo od espira magic a já si toho nevšimla. Celý víkend jsem prohledávala weby a na náhradní originál. potah jsem nenarazila. Zuřila jsem :cert:, protože golfky máme teprve týden a hned tohle :zed:!!! Četla jsem, že jste ho sehnala v Malvíku, ale v nabídce jsem ho nějak nenašla. Tak než tam budu psát maila a plašit, chtěla jsem se zeptat, jestli jste tam také psala dotaz. Za odpověď budu vděčná, raději bych originál…ale když bude nejhůř, koupím univerzální. Díky moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga1
2.7.12 10:46

Já jsem ho sundala hned, protože mi ho mladej pořád odlepoval…(taky nápad na sucháč, co :-)) A jezdíme bez něj a vůbec nám to neva… :kytka:

• Citovat
  • Upravit
1762
2.7.12 17:16

Napište do Malvíku. Nemají ho v nabídce, ale objednají. Jen počítejte, že budete čekat. Já čekala asi měsíc… Stál 150,–

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
25.7.12 16:03

Muzu se zeptat je tu rec o modelu 2012? Taky se mi moc libi, ale vaham, kdyz tu slysim reklamaci :think: Jinak to sklapeni do lezate pozice je pomoci ceho? Moje kamardka nadavala u kombiku od Espira, ze je tam nejaka snurka a ze je to na prd :think:

• Citovat
  • Upravit
1219
25.7.12 16:34
@dasenka11 píše:
Muzu se zeptat je tu rec o modelu 2012? Taky se mi moc libi, ale vaham, kdyz tu slysim reklamaci :think: Jinak to sklapeni do lezate pozice je pomoci ceho? Moje kamardka nadavala u kombiku od Espira, ze je tam nejaka snurka a ze je to na prd :think:

Nevím, jak je to u toho novšího modelu 2012.My máme 2011 a je to opravdu pomocí šňůrky a my s tím nemáme teda žádný problém :nevim:. Právě, že mi přijde fajn, že to není pomocí těch páček, kde můžeš většinou nastavit 3 pozice, ale s tou šňůrkou to můžeš dát do jakéhokoliv úhlu. Já jsem s těmito golfkami spokojená nadmíru :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
25.7.12 16:36

Já jsem teda taky spokojená…žádný kočár není bezchybný a u každého se časem něco zkazí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.7.12 16:38
@Brokianaa píše:
Já jsem teda taky spokojená…žádný kočár není bezchybný a u každého se časem něco zkazí…

Přesně, máme ho dýl jak rok, využívaný téměř denně. A žádný problém :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
25.7.12 16:41

Tak to jste me potesily, ten letosni model nebude urcite tak rozdilny :D

• Citovat
  • Upravit
1219
25.7.12 16:47
@dasenka11 píše:
Tak to jste me potesily, ten letosni model nebude urcite tak rozdilny :D

Teď jsem na něj koukala a myslím, že je naprosto stejný :lol:. Jediná nevýhoda tohoto kočárku je, že se do košíku nedostaneš, když ti dítě spí. Musíš mu jakoby nadzvednou záda. Ale tohle já jsem neřešila, protože nám Terka v kočárku spát nechtěla vůbec :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
dasenka11
25.7.12 16:52

To jsem se prave chtela zeptat, vypada to, ze je dite opreny do vzduchu, clovek ma pocit, ze se ten kocar zlomi :lol: Neni s tim zadny problem v rovnovaze? A ty kolecka se ve predu protaci? Taky nevidim, cim by se mely aretovat? :think: Je pro me dulezity, aby se mi s nim dobre jelo :D

• Citovat
  • Upravit
5502
25.7.12 16:56

Aretovat se dají. JInak trochu ten kočár jakoby postupně „lehne“ sníží se, ale já jsem malá tak mi to nevadí…Košík je blbě přístupný, ale jinak převažují klady…Hlavně se s ním suprově jezdí…Trochu mi zrezly šrouby, ale to je mojí vinou…Mělo by se to správně sušit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1219
25.7.12 17:04
@dasenka11 píše:
To jsem se prave chtela zeptat, vypada to, ze je dite opreny do vzduchu, clovek ma pocit, ze se ten kocar zlomi :lol: Neni s tim zadny problem v rovnovaze? A ty kolecka se ve predu protaci? Taky nevidim, cim by se mely aretovat? :think: Je pro me dulezity, aby se mi s nim dobre jelo :D

Jasně, že drží v rovnováze :pankac:. Tu aretaci si můžeš nastavit. Jsou na těch kolečkách takové čudlíky, Takže můžeš jezdit s aretací i bez ní. Jezdí se s ním fakt úžasně a díky té spojené rukojeti jednou rukou vezeš a druhou můžeš dělat cokoli jiného :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí