Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicMi se akorát jednou zasekla brzda, ale pa kse to rozjelo… Njn, nic není bezchybné…bohužel v dnešní době člověk nemůže čekat zázraky a bezchybné vyrobky
![]()
Mně ta levá páčka jakoby se uvolňuje, nedrží sešlápnutá…
Je to na palici…a co jsem tak koukala, nejsem jediná…samo jsem to od manžela schytala, je na polské výrobky vysazený.. ![]()
a mně se tak líbil…
Potřebovala bych od Vás radu
!! Stalo se mi jako Vám, že mi syn v pátek sundal potah na madlo od espira magic a já si toho nevšimla. Celý víkend jsem prohledávala weby a na náhradní originál. potah jsem nenarazila. Zuřila jsem
, protože golfky máme teprve týden a hned tohle
!!! Četla jsem, že jste ho sehnala v Malvíku, ale v nabídce jsem ho nějak nenašla. Tak než tam budu psát maila a plašit, chtěla jsem se zeptat, jestli jste tam také psala dotaz. Za odpověď budu vděčná, raději bych originál…ale když bude nejhůř, koupím univerzální. Díky moc!!!
Já jsem ho sundala hned, protože mi ho mladej pořád odlepoval…(taky nápad na sucháč, co
A jezdíme bez něj a vůbec nám to neva… ![]()
Napište do Malvíku. Nemají ho v nabídce, ale objednají. Jen počítejte, že budete čekat. Já čekala asi měsíc… Stál 150,–
Muzu se zeptat je tu rec o modelu 2012? Taky se mi moc libi, ale vaham, kdyz tu slysim reklamaci
Jinak to sklapeni do lezate pozice je pomoci ceho? Moje kamardka nadavala u kombiku od Espira, ze je tam nejaka snurka a ze je to na prd ![]()
@dasenka11 píše:
Muzu se zeptat je tu rec o modelu 2012? Taky se mi moc libi, ale vaham, kdyz tu slysim reklamaciJinak to sklapeni do lezate pozice je pomoci ceho? Moje kamardka nadavala u kombiku od Espira, ze je tam nejaka snurka a ze je to na prd
Nevím, jak je to u toho novšího modelu 2012.My máme 2011 a je to opravdu pomocí šňůrky a my s tím nemáme teda žádný problém
. Právě, že mi přijde fajn, že to není pomocí těch páček, kde můžeš většinou nastavit 3 pozice, ale s tou šňůrkou to můžeš dát do jakéhokoliv úhlu. Já jsem s těmito golfkami spokojená nadmíru ![]()
Já jsem teda taky spokojená…žádný kočár není bezchybný a u každého se časem něco zkazí…
@Brokianaa píše:
Já jsem teda taky spokojená…žádný kočár není bezchybný a u každého se časem něco zkazí…
Přesně, máme ho dýl jak rok, využívaný téměř denně. A žádný problém ![]()
Tak to jste me potesily, ten letosni model nebude urcite tak rozdilny ![]()
@dasenka11 píše:
Tak to jste me potesily, ten letosni model nebude urcite tak rozdilny
Teď jsem na něj koukala a myslím, že je naprosto stejný
. Jediná nevýhoda tohoto kočárku je, že se do košíku nedostaneš, když ti dítě spí. Musíš mu jakoby nadzvednou záda. Ale tohle já jsem neřešila, protože nám Terka v kočárku spát nechtěla vůbec ![]()
To jsem se prave chtela zeptat, vypada to, ze je dite opreny do vzduchu, clovek ma pocit, ze se ten kocar zlomi
Neni s tim zadny problem v rovnovaze? A ty kolecka se ve predu protaci? Taky nevidim, cim by se mely aretovat?
Je pro me dulezity, aby se mi s nim dobre jelo ![]()
Aretovat se dají. JInak trochu ten kočár jakoby postupně „lehne“ sníží se, ale já jsem malá tak mi to nevadí…Košík je blbě přístupný, ale jinak převažují klady…Hlavně se s ním suprově jezdí…Trochu mi zrezly šrouby, ale to je mojí vinou…Mělo by se to správně sušit…
@dasenka11 píše:
To jsem se prave chtela zeptat, vypada to, ze je dite opreny do vzduchu, clovek ma pocit, ze se ten kocar zlomiNeni s tim zadny problem v rovnovaze? A ty kolecka se ve predu protaci? Taky nevidim, cim by se mely aretovat?
Je pro me dulezity, aby se mi s nim dobre jelo
Jasně, že drží v rovnováze
. Tu aretaci si můžeš nastavit. Jsou na těch kolečkách takové čudlíky, Takže můžeš jezdit s aretací i bez ní. Jezdí se s ním fakt úžasně a díky té spojené rukojeti jednou rukou vezeš a druhou můžeš dělat cokoli jiného ![]()
Tak je průšvih na světě, začala nám drhnout ta odbržďovací páčka, normálně jedu a začne to rachtat, je jakoby uvolněná. Tak na ní šlápnu a dobrý, za chvíli zase

Takže po necelém měsíci reklamace…achjo…v čem budu vozit dítě???
Máte někdo podobnou zkušenost?