Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicAHoj, a děkuju za odpověď. Ještě se možná zeptám, jestli nevadí ty okýnka po boku střechy? Jestli když svítí sluníčko, tak to nesvítí dětem do obličeje, že by jim to vadilo?
Nevšimla jsem si, že by to malé vadilo, já dávám ještě extra sluneční stříšku, ale ta ty bočnice neřeší…
Můj malý se skoro neopírá… Skoro zásadně jezdí opřený o madlo - kolikrát mi tak i usnul… Takže neřeším ani okýnka, ani clonky a jak už jsem psala tak teď už ani pláštěnku, protože tu hodil za sebe a jel v lijáku… Takže tak… Ano opěrátko je kratší, ale myslím, že dětem to nevadí… A ke spaní…myslím, že ve věku roku a třičtvrtě už málokdy dítě v kočáře spí a když už usne, tak aspoň mojemu malému je absolutně jedno v jaké poloze ![]()
@mishka2 Vyprdni se na lidi, co rikaji! Moje kamoska ma taky velikou dceru, je po tatovi ten ma 2 metry. Mozna bych ti doporucila ty golfky od TFK Dot, podobny jako Espiro, taky v peknych barvach a zda se mi vetsi i pro velky deti holt. Akorat je teda drahsi nez Espiro ![]()
Jinak ja uz budu mit pristi tyden taky Espiro!
Nebylo na sklade, ale najednou prijde driv!!!
Vybrala jsem to sedy ![]()
To je jasný, že na ně kašlu. Je to moje dítě, ne jejich… Kočárek už měnit nebudeme. po zimě už ho nebudeme potřebovat vůbec a na rten podzim Espiro bohatě stačí a na zimu máme sporťák, terý je tedy úzký, ale vejdeme se. Nechce se mi vyhazovat zase x tisíc za kočárek na pár měsíců.
Tak naše Espiro mělo nehodu
Ale zas mám pro Vás super kontakt na úžasného, milého dodavatele náhradních dílů ![]()
V sobotu kolem 7. hodiny šel můj muž s dětmi na procházku zatím co já trajdala s kámoškou na kafíčku a nákupech. Nechal kočárek (PRÁZDNÝ) na chodníku přímo před naším domem zatímco chodil sem tam a krátil si tak čas čekáním na syna, kterému trvalo zas hodinu než se vypravil.
Náš debilní (pardon za ten výraz, ale kdyby jste ho znaly tak si ještě myslíte, že jsem moc hodná)soused řádně nezajistil své služební vozidlo Ford Transit a to se rozjelo, cestou nabralo náš kočárek a svou spanilou jízdu skončilo v kufru návštěvy druhého souseda.
Chlap mi hned volal, tak jsem hned jela. Trochu jsem se bála, jestli nekecá, že Elis nebyla v kočárku, ale naštěstí se nikomu nic nestalo. No a ten debil na nás ještě začal řvát, že jsme to auto určitě roztlačili, kočár tam přišoupli, no prostě magor
Řekla jsem mu, že by měl raději mlčet, kát se za svou blbost a děkovat bohu, že se nikomu nic nestalo. Kočárek utrpěl úraz pravého předního kola a auťák škodu za cca 80tis.(můj muž je automechanik). Policajti to fotli, přijede někdo z pojišťovny. Bála jsem se že kolečko nepůjde sehnat a když tak jeho dodání bude trvat dlouho. My bohužel kočárek potřebujeme za 12 dní na dovču a museli bychom kupovat jinak jiný, protože sporťák nám letecká společnost vezme pouze jako zavazadlo a ještě nadměrné takže by nás nový vyšel levněji ( obyč. golfky).
No a teď k tomu příjemnému
V Malvíku jsem vydyndala kontakt na dodavatele kočárků a náhradních dílů.
Tomáš Roman - email: obchod@babydesign.eu - mobil: 608 406 640
Pán byl velmi milý, příjemný a teď se podržte cena kolečka je 80,– Kč, pošta 100,– a budu ho mít do tohoto pátku doma. To jsem naprosto nečekala, spíš jsem počítala tak s 1000,– když jenom potah na madlo koupený přes „Malvík“ stál 150,–
Každopádně pokud budete něco potřebovat, obraťte se na tohoto pána je fakt moc ochotný ![]()
@mishka2 Ty, ja si to chtela ulozit na emailu tu adresu a telefon a ten email je prej neplatny podle seznamu ![]()
A napsala sis koncovku eu? já na ten mail normálně psala a funguje…
No, prave, ze jsem to zkopirovala cely odtud
Ja to zkusim jeste jednou.
Mělo by to fungovat, komunikovala jsem s nimi přes tento email a kolečko mám už doma
Fakt super rychlý a levní ![]()
Nevíte někdo jaké budou barvy ve 2013? Tento kočár se mi moc líbí, ale chtěla bych radši nějaké veselé barvičky ![]()
@Z-zuzka Koukni na stranky babydesign.eu a tam by mely byt uz ty letosni modely mozna