Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro MagicHolky dotaz, mam kocarek 6dni a uz v kloubu co se lame zacal „vrzat“ nejspis ta pruzina, mate to taky tak??
@Ajinka91 Mě tam vrže pořád něco… když je vlhko nebo prší, jedno kolo regulérně píská. Jinak mi kliká přední kolečko, taky nevím čím to ![]()
@Veve79 je tam pruzina tak mozna ta :/ a v tom kloubu kdyz kocarek nadzvednes na predni kola a zase ho postavis na zadni vrzne ti v tom kloubu kde se kocar sklada? O ma fakt ale kazdy mouchy uz mam 4 a na kazdem jsrm neco nasla
@Ajinka91 Toho vrzání v kloubu jsem si zatím nevšimla…uvidím a dám vědět.
@Veve79 ono to neni vylozene vrzani ale je slyset zvuk ty pruziny
Holky prosím poraďte!!! už jsem bezradná. Kočárek espiro magic nám asi po dvouch jízdách začal pískat vrzat, nevím jak to popsat (mám ho po jednom dítěti koupený), vyloučily jsme kola ty nevrzaj, brzdu též a ani odpružení to neni. Promazali jsme co jsem mohli a vrže to čím dál tím víc. Je to zvuk jakoby skřípal o sebe plast na plast, ale za boha nemůžeme zjistit kde to je. Prosím ![]()
@Veronika2610 podle me bud v koleckach staci kdyz tam ulpi pisek, nebo pak po bocich v tech plastech v miste kde se lame pri skladani jsou taky pruziny, tam to bohuzel nijak nepromazete
Ahoj, uvažuju o tomto kočárku a prosím o radu. Chtěla bych ho používat jako každodenní kočár, ale vozím dost v kočárku nákupy. Vejde se do toho košíku něco? Přijde mi na fotce hrozně malý a se špatným přístupem. Jde mi o přístup když dítě sedí, v leže je to o ničem, to je jasné. A ještě - viděla jsem fotky se spojenou rukojetí i jako klasické golfky, jsou tedy dva typy?
@Mmonas Ten košík, ač se nezdá je docela prostorný-je hlavně hluboký. Přístup je sice nic moc-jako narvat tam větší tašku s nákupem jde někdy těžko, ale dá se rozepnout a dostat se do něj takhle.
Na nákupy bych ho moc nedoporučila, košík je malý. Spíše jen na drobnosti..
Fajn je, že u novější verze jde i rozepnout, to u naší z roku 2012 nešlo ![]()
@Mmonas píše:
Ahoj, uvažuju o tomto kočárku a prosím o radu. Chtěla bych ho používat jako každodenní kočár, ale vozím dost v kočárku nákupy. Vejde se do toho košíku něco? Přijde mi na fotce hrozně malý a se špatným přístupem. Jde mi o přístup když dítě sedí, v leže je to o ničem, to je jasné. A ještě - viděla jsem fotky se spojenou rukojetí i jako klasické golfky, jsou tedy dva typy?
Pěkný den, obnovuju diskuzi. Jakou máte do kočárku Espiro Magic podložku? Pasuje tam nějaká univerzální?