Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro Magic@verrru píše:
@Jeannie2 mají v Hrabůvce ve Špalíčku, je tam prodejna i-kocarky v prvním patre..maji tam model 2012 v cernosede barve za 3100 tusim.. rikala pani ze 2012 doprodavaji, a ze nova kolekce 2013 bude zas o neco drazsi.. ale uvidis jestli si vyberes barvu, mi prisly ty letosni takove tmave a smutnejsi
je super diky…nasla jsem pres ten Spalicek a jejich webovky jeste prodejnu v Koprivnici a ti maji eshop a Espiro magic 4 maji za 3200,– barvy seda, sedo-cerna, cerna, fialova, zelenkava…ja se nemuzu rozhodnout mezi to zelenou anebo hledat jste v te tyrkysove
…jo a na mimibazaru je jeste novy cerveny za 3200,–…
@verrru píše:
Ten tyrkysovy a zeleny jsou kolekce píše: Více
no vidis, na malvik.cz je to kolekce 2011 a na mimibazaru je prodavaji nove jako kolekce 2012…to me zmatlo..se asi spletli…je v nich rozdil v nejakych funkcich? krome teda tech barev…
Tak a ted jsem v koncich
byla jsem rozhodnuta pro Espiro magic 4 ale nasla jsem jeste tyto :http://www.helenmode.cz/detail.php?…
jsou jako ala espiro magic 4 ale levnejsi…prece jenom asi nechci kupovat Espiro z druhe ruky uz po jednom dite, ale radeji nove..a tento by byl novy jeste levnejsi
rozdily jsem zatim nasla, krome ceny +bod pro Coto Baby Torino ale minus ze je skoro o 1kilo tezsi
..ale jnak si jsou hooodne podobne…nevite nekdo, neresil uz toto nekdo nekde v jine diskuzi…tady na emiminu o techto golfkach nicmoc neni, v diskuzi nekdo maximalne spokojeny a jiny poukazal na vadu u jineho typu kocaru teto znacky…achjooo…libi se mi teda barevne prave vice TORINO nez Espiro…
Mám Espiro a ten Torino mi až na pár designových odchylek přijde stejný…
Taky tady uz maji barvy kolekce 2013 Espiro Magic 4…pro me teda nic moc, zajimaly by me nazivo..nejak si pro kluka nemuzu vybrat…
My máme z loňska pro chlapečka celý šedý a jsem spokojená. Dnes v něm byl maloš i v zimním fusaku a nebyl nějak namačkaný. Má rok a půl a 83cm. ![]()
Jinak s ním brázdíme taky nejvíce lesní cestu, když venčíme psa a jsme spokojeni. Nic nám neupadlo ![]()
Měla bych dotaz, mám možnost koupit bazarový espiro m.4, r.v.asi 2010, mám do toho jít, kočárek je bez viditelných vad, akorát sedací část prý nejde vyčistit, myslíte, že konstrukce už nebude rozhrkaná, líbí se mi, ale nechci vyhodit peníze
moc díky za názory
@jannaa Ze svých zkušeností - koukla bych velmi pečlivě na brzdy. My s ním jezdíme rok, sedací část by oprabud chtěla pořádně vyčistit, bohužel to nejde sundat a vyprat, ale rozhrkanej mi nepřipadá vůbec (a to ho i celkem často skládáme, jezdíme i v náročnějším terénu a zkrátka nešetříme ho), i všechny švy držej. Ale brzdy nás už několikrát zazlobily, muž se v tom musel několikrát vrtat a teď (klepu to někam na dřevo) už je od podzimu klid, což ovšem neznamená, že se během tejdne zase nerozsypou
Nám šlo blbě odbržďovat a pak to najednou nešlo už vůbec, tak tam muž vždycky nějak operoval s tím lankem - tak na to bych asi nějak líp koukla, aby to lanko už nebylo poněkud unavený a neprdlo třeba (možná píšu z technickýho hlediska blbosti a prdnout to nemůže - jenom můj selskej rozum mi prostě říká vzít s sebou šikovnýho chlapa, ať se kočárku mrkne pořádne na podvozek). Jinak asi bude mít jetý dost i kolečka - ale to třeba my měli už první měsíc a od tý doby jsou jetý prakticky furt stejně a problém to nedělá.
@jannaa a vyplatí se to cenově? a po kolika dětech?? Nové se prodávají za 3tis, jestli se ti to vyplatí..
@krtek93 - no brzdy v tom problém nevidím, na jsem techn.tip a u kočáru co mám teď jsem si je opravila sama
no a na kolečka jsem psala dotaz dodavateli, našla jsem ho tady v diskusi, tak čekám co písne, škoda, že se ta látka nedá oddělat, ale dá se to řešit podložkou do kočárku na MMB jich je dost tak uvidím, psala jsem té paní jestli tenhle má pol. nožiček a pak se uvidí, ještě mám zálusk na nunu deluxe, ale ten je poněkud dražší tak váhám ![]()
@verrru - nové se mi právě nelíbí, jsou šedé, mám raději tu stříbrnou ![]()