Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
19
29.7.10 17:35

ESPIRO MAGIC 4

Dobrý den,mám možnost koupit od kamarádky tyto golfky,moc se my líbí.Zkoušela jsem pohledat nějaké recenze,ale moc se tu ještě neorientuji.Nemáte některá zkušenost?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
jjelena
29.7.10 17:40

Ahoj, měla jsem Espiro magic 3 - ten samý jen kolečka vepředu jsou u sebe jako tříkolka. S kočárkem jsem byla hodně spokojená a můžu doporučit. Jedině se mi zdál trochu menší na zimu s fusakem, tak si ho pořádně změř. Ale kvalita je výborná

• Citovat
  • Upravit
19
29.7.10 18:00

já právě nevím,mám vyhlídlé Baby design tiny,ale dnes jsem je viděla,a vadí my,že zaberou hodně místa v autě.tyto golfky,to už je lepší.a hlavně se my líbí i vzhled.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
29.7.10 20:34

ahoj, mam espiro magic 4 par dni ale zatim jsme max spokojeni, nenasla jsem zatim zadne minus. pokud mas nejake otazky napis. jinak jsem si je objednala v Koline v Dainele a druhy den byli doma!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 20:35

woody, do auta jsou super, jako já je fakt doporučuju, měla jsem je rok a 3/4 bez závady až na rozpáraný potah ve švu, ale to nevím, jestli dcera netahala za nitky :roll: , nicméně reklamaci na to uznali.

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 20:42

no já asi moc neporadím,taky hledám golfky.Přesně,Tiny nám paní ukázala,jak se skládájí,ale do auta dost velké.Pak jsme s manželem narazily na tyto golfky,a líbí se nám.Takže říkáte holky,že dobrý :palec:.Já jsem se hlavně dívala na ty kolečka-vydrží?Dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 20:46

Milhaus, co máš na mysli, jestli vydrží? Jako je třeba počítat s tím, že jsou gumový, tudíž se do nich zapíchjne každej kamínek, ale zase je ta jízda měkčí a dá se s nima dobře i v terénu. Měli jsme je na horách a téměř denně v lese. Jen na zimu do tý sněhový kalamity jaká byla letos byly fakt nevhodný, ale to asi všechny kočárky, který nejsou typu těžkotonážní tank. Jak říkám, za mě dobrý, jen se mi zdály trochu menší, resp. naše drobná dcera mi tam přišla s fusakem narvaná, ale je to možná tím, že na starší jsem měla na zimu sporták, tak jsem byla rozmazlená

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 20:54

Asi jsem se špatně vyjádřila,taky zatím jezdím se sporťákem,tam jsou velká kola a tohle jsou o dost menší kolečka.Bydlím na vesnici,takže občas jezdíme i po polňačce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 21:00

Já ten kočár nešetřila vůbec, byl to náš poslední kočár s tím, že už jsem ani netrvala na tom ho prodávat. Nakonec jsem ho ještě po roce a 3/4 po zápřahu prodala za 1500,–

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 21:06

Tak myslím,že tyhle golfky vyhrály,manžel je taky pro.Takže ti děkuji za rady a názory.Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2929
29.7.10 21:07

jezdi se s nim paradne, videla jsem ho prave i na horach, pak hodne po meste na kostkach a uplne v pohode. vsechny golfky maji maly plastovy kolecka tak si nevyberes, ale za me fakt super volba a vubec bych se nebala. ocenuju odpruzeni a spojenou rukojet..co se velikosti tyce …me zatim tak maly neprijdou … ale v zimne s fusakem asi joo…ale ja jsem lepsi v cenove relaci kolem 3tis fakt nenasla!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
29.7.10 21:19

Taky se my líbí,že to má spojenou rukojeť.A to odpružení taky dobrý.V so to pojedem ozkoušet s mlaďaskou.Takže ještě jednou dík,Doufám,že se zakladatelka nezlobí,že jsem se takhle vetřela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
29.7.10 21:19

Tak ted ještě čtu, že mají spojenou rukojet, to já ještě neměla, tak to je u golfek vyjímka, tak bych neváhala už vůbec. at vám dobře slouží :palec:

• Citovat
  • Upravit
jjelena
29.7.10 21:24

Tak holky, ted jsem si našla nový typ na netu… vypadá úplně stejně až na tu rukojet a dokonce má i vylepšenou stříšku… já to měla bez tý slídy, takže 2× navíc :palec: .

Joa ještě upozornění, pokud byste váhaly kvůli nepolohování nohou… u tohohle kočárku to nevadí, protože to polstrování je šikmé, tak nožičky nijak blbě nevisí… např oproti Neonato Piuma (Cam Portofino), který jsem měla pro starší dceru… a dcera nikdy nijak nestrádala

• Citovat
  • Upravit
5907
29.7.10 21:29

Jsou fakt pěkný,u mě bodujou ty tyrkysově modrý. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat