Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1718
29.7.10 22:21

Ahojky, jsem také asi cca 3týdny majitelkou „Espiro magic 4“, model 2010 - oranžovo-černé a zatím musím říci, že spokojenou majitelkou. Nejdřív jsem také pokukovala po jiných, ale náhodně jsem měla možnost si espira vyzkoušet a hned jsem je koupila.
Překvapila mne jejich odpruženost, zatím jsme s nimi v pohodě zvládli dlažební kostky i menší terén. Spojená rukojeť je fajn, super skladné do auta a oproti 14kg sporťáku jim říkám = lehká formule :lol: Na zimu nám zůstává sporťák, takže fusak jsem vůbec neřešila.

A má polohovací i nožičky (sice jednodušší polohování na suchý zip, ale drží) :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.7.10 11:05

Tak už ty golfky mám doma,děkuji za názory.ještě mám jednu prosbu,pokud to tedy bude někdo číst,abych nezakládala novou diskusi,nevíte,zda se k nim dá pořídit nějaká taška nebo třeba batůžek?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10482
30.7.10 13:27

k nim přímo ne, ale v DM mají unoversální hzké tašky na kočáry, za 119,–, v takovém malém balíčku, barevné, přidělávjí se na rukojeti..

gratuluju ke koupi!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
30.7.10 14:09

Natašo moc děkuji za tip.No snad jsem nakonec vybrala ty golfky dobře.Dík :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
jjelena
30.7.10 16:50

Milhaus, já používala klasickou kabelku s kratší 1 uchem ve stejný barvě.

• Citovat
  • Upravit
5907
30.7.10 17:48

já to nějak vymyslím,mám batoh,tak bych to zkusila nějak připevnit.Jinak juknu na tu v dm.moc dík

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
13.8.10 23:12

Golfky zatím bez výtky, jen ten pidi košík :D

…sháním tašku na rukojeť - poradíte? Ty z DM se mi barevně nehodí. A jakou používáte pláštěnku? Koupila jsem univerzál od Emitexu, ale přijde mi větší.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
15.8.10 09:17

Jsem také majitelkou kočárku espiro magic 4 2010.Já používám na rukojeť normální menší kabelku černou a nevypadá to špatně.Je pravda,že ten košík je opravdu malý,ale zase jsou to golfky.Ještě jsem uvažovala o síťce na rukojeť tu jsem viděla v rossmanovi,ale ta není na drobné věci.Pláštěnku mám nějakou univerzální z kika a na kočárek sedí dobře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1718
28.8.10 21:52

Tak větší tašku už mám :) …pláštěnku zatím nechám tu emitexovou, ale nyní sháním vložku do golfek - s jakou máte dobré zkušenosti??? Přijde mi to sedátko docela tvrdé :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELT
12.9.10 21:30

espiro magic 4

mají prosím golfky espiro magic new 4 2010 polohovací podložku nohou? Prodejce Baby Dráček v popisu produktu uvádí 2 polohy, u ostatních prodejců jsem se o polohování nic nedočetla. Tak jsem zvědavá, až mi příjdou, jestli to půjde :-)

• Citovat
  • Upravit
3241
13.9.10 14:14

Mají, a to tak, že v té podnožce zespod je schovaný pás a ten se dá kolem madýlka a drží nožičky. Teda tak mi to ukazovala prodavačka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELT
17.9.10 13:22

espiro

též jsem majitelkou espira mag. 4, zatím dobrý. Jak jsi spokojená s kolečky? Zdají se mi dost měkké a zapíchává se do nich kde jaký kamínek. Snad vydrží :-?

• Citovat
  • Upravit
ELT
18.9.10 12:12

díky, už polohujeme nožky :-)

• Citovat
  • Upravit
202
19.9.10 10:24

Zdravím všechny majitelky espira a prosím o radu, jaká pláštěnka na něj sedí nejlépe? LadyA psala, že univerzální od Emitexu je větší, Hanka02 že sedí dobře pláštěnka z Kika, máte ještě nějaký jiný typ?
My jsme Espiro4 koupili jen na dovolenou s tím, že ho po ní hned prodáme, takže pláštěnku jsme nepořídili. Ale když přítel po návratu z dovči vyjel ven s Peregem, tak prohlásil, že s espirem se mu mnohem líp jezdí, takže z domu půjde perego a espiro zůstává. Takže potřebujeme nutně koupit pláštěnku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
202
19.9.10 10:30

Ještě jsem zapomněla napsat, že v nabídce Kika na netu jsem žádnou univerzální pláštěnku nenašla, takže netuším, jestli ji v Liberci budou mít, proto se ptám na nějaký jiný typ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí