Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ELT
19.9.10 11:07

na espiro mám pláštěnku BUGGY(pláštěnka na koč. s nepřehazovací rukojetí) za 199,– z www.babydracek.com
- najdeš v odd. doplňky ke kočárkům. Padne,jak ulitá :-D dělá se ve dvou velikostech buggy a buggy xxl, tak ta menší je o.k. , jinak by měly na espiro sednout všechny pláštěnky pro koč. s nepřehazovací rukojetí - rada prodejce, mně doporučil přímo tu buggy

• Citovat
  • Upravit
202
19.9.10 11:13

ELT, pořídím tedy tuhle, když ji máš vyzkoušenou. Díky moc za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
193
20.9.10 08:08

Ahoj,já si pláštěnku na kočárek vybrala na netu v kika a poslala pro ni manžu.Ale jak se teď dívám,tak na netu už opravdu není,tak těžko říct,zda ji budou mít.Ale já taky myslím,že na kočárek bude sedět i jiná univerzální pláštěnka.Já ji koupila hlavně proto abych ušetřila na poštovném a manža tam měl cestu.Tak ať dobře pořídíš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18.2.11 22:13

Hezký večer,maminky,mohu se vás zeptat,zda jste pořád spokojené s magicem4? A jestli ho některá z vás používá i nyní v zimě? Omlouvám se ale nechci zakládat další vlákno,když se to týká tohoto kočárku,děkuji. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
14.4.11 17:04

Holky nevíte kde by se dal kočárek shlédnout na prodejně okolí Kladna, Praha?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.3.12 12:04

Ahoj, mohla by mi některá z majitelek Espira Magic 4 napsat, jakou má kočárek hmotnost? Na netu píšou, že 9 kg, což se mi teda zdá moc, když třeba můj sporťák má něco přes 12kg… Chtěla bych lehké golfky se spojenou rukojetí, ale jestli tenhle můj favorit váží tolik, tak asi budu muset tu spojenou rukojeť oželit, achjoooo… Děkuji všem! :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
3.3.12 16:13

Ahoj, tuším, že na krabici bylo napsáno 8 a něco…tuším 8,2 ale nepamatuju si přesně :( Jinak my jsme s nima moc spokojený :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
3.3.12 18:17

aha, na netu toiž píšou od osmi do devíti kg a mně se to zdá nějak moc..na golfky… a můžu se Tě zeptat, jak máš těžké dítě a jestli jej zvedneš i s kočárkem třeba do autobusu? A co košík, není moc malý? Vypadá spíš jen jako takový košíček. Bohužel si ho nemůžu u nás ve městě prohlídnout nikde na živo, a to je mým favoritem, zatííííím :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ELT
22
3.3.12 22:22

ahoj, máme espiro a jsem moc spokojená , váha kolem 8kg, ale do hrubého terénu se moc nehodí,spíš do města nebo rovnější cesty, ikdyž mi taky parkrát projeli lesní cestou a dobrý :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.3.12 14:43

dcera je drobínek, má 9kg, takže kočárek do schodů v klidu vezmu…do busu nevím, nejezdíme…ale vyšlapat 2. patro zvládám ;) Košík není moc velký, nedá se do něj vlézt, pokud dítě položíš…košík mi stačí na malý denní nákup…jinak mám ještě tašku na řídítkách…jinak se s ním jezdí moc pěkně, jezdíme po štěrkové cestě, lesní cestě - rovně, ne po kořenech…je to zkrátka něco mezi lehkým sportákem do města a golfkama…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
4.3.12 18:19

achjo je to dilema s těma kočárkama ;) myslím, že potřebuju golfky, můj chlap si naopak myslí, že mi dva kočáry stačí (tím myslí hluboký a sporťák, haha) no a já právě nevím, jestli má cenu pořizovat si espiro (právě kvůli hmotnosti) nebo raději ještě lehčí golfky (do 7 kg), teď jezdím s x-landerem no a tenhle jeden sporťák mi stačí. jde mi o spojenou rukojeť, polohování nožiček a zad a skladnost.
a, kokomo, nepřevažuje se dozadu, když máš na něm pověšenou tu tašku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
4.3.12 20:29

já jsem chtěla tyhle golfky, protože je to takový hybrid ;) potřebovala jsem něco, co naložím bez problémů do auta…měla jsem je zpočátku na drobné popojíždění, když měla dcera cca 8 měsíců…no extra skladné tedy nejsou…ale to nebudou asi žádné se spojenou rukojetí…nejsou to zkrátka klasické golfky…zatím se mi nikdy nepřevážily, to se mi stalo kdysi u hlubokého, když v něm malá nebyla :( a kolik je prckovi?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1405
4.3.12 21:44

malému bude za pár dní 18 měsíců, doteď má jen sporťák, ale cítím, že s přicházejícím jarem je na čase vyměnit vozítko za něco lehčího a menšího ;) :oops: jsem ještě nenašla obchod, kde bych si espiro prohlédla, no tak snad na něho někde narazím. Dosud jsem snad nečetla negativní hodnocení… No a skladnost, to je taky otázka… skladnější jsou ty s klasickou rozpojenou rukojetí, že? Ale já většinou řídím kočárek jednou rukou - buď telefonuju nebo něco jím :think: Takže tu skladnost budu asi muset oželit, i když teda tou skladností šermuju před manželem - že sporťák mi nejde složit do auta, no a až uvidí espiro tak ho asi trefí šlak .-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
328
4.3.12 23:50

Za mě taky spokojenost :) A řekla bych, že jsou i celkem skladné, složí se snadno jakoby do placky a i složené se dají dobře přenášet a vejdou se i do menšího auta ;) Jenom bych potřebovala poradit nějakou fakt dobrou pláštěnku. Vím, že už se to tu probíralo, ale já jsem zatím takovou, která na to bude pasovat, bohužel nesehnala. Nakonec jsem v Praze v Chiccu na Čerňáku koupila jakousi univerzální na golfky s plnou rukojetí, ale nedrží moc dobře, nedá se pořádně uchytit a pořád klouže :think: Můžete sem prosím kdyžtak hodit nějaký odkaz, kde se dá sehnat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1726
5.3.12 08:36

tak samozřejmě jsou o hodně skladnější než xlander…ale nejsou to zkrátka klasické golfky, pokud chceš kočárkem nahradit sporťák, tak to je doporučuju, my to ted na jaře uděláme taky tak, malá už spíš chodí než se vozí a sporťák máme klasickou čtyřkolku, takže se s ním hůř manévruje, když musím ještě nahánět dcerku ;)
koukala jsem, že jsi z olomouce, tak jsem mrkla na web a našla jsem obchod, kde bys je mohla zkouknout ;) http://www.delfinek.mimishop.cz/detail.php?… a pak ještě tady http://www.e-broucek.cz/…kocarek-2011 oba obchody mají kamenné prodejny, tak si tam můžeš zkusit zavolat, zda ho mají a mohla bys ho omrknout ;)
pláštěnku máme tuto http://www.babydracek.com/…preh-rukojet tu menší a sedí perfektně :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí