Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Espiro Magic?
Přidejte zkušenost s Espiro Magic
..dobrý nápad!!!ať si to vyzkouší, pacholci…vrzy vrzy vrz, skřípy skřípy
..šup šup…a je raz dva hotovo
![]()
@Kianga1 píše:
Broki: Ještě bych doporučila si jí dát do pytlíku, aby nebyla zbytečně zaprášená. Když neseženeš pásek s přeskou, tak třeba kus sucháče přišít koncema k sobě, a tím stáhnout, nebo i zkrátit třeba starý pásek.
No ono mi se to teď už moc netýká…malý mi pláštěnku zásodně zvedne, hodí za sebe a jede v dešti… Teď jsem naposledy vypadala v buse jak debil, protože kočár totál mokrý a vevnitř děcko jak zmoklá slípka ![]()
@Brokianaa No jo, tak mas akcni dite, no!
Kdyz mu to nevadi, ze je zmoklej ![]()
Mu nevadí nic krom toho když mu omezuju osobní svobodu - to je pak průser
Ale jinak je naprostý pohodář ![]()
@Brokianaa Takze pekny ero, vid?
Poradnej kluk holt
Ja jsem zvedava na toho myho, zatim je mu 6,5 mesice ![]()
@dasenka11 píše:
@Brokianaa Takze pekny ero, vid?Poradnej kluk holt
Ja jsem zvedava na toho myho, zatim je mu 6,5 mesice
No to jo, navíc je mentálně postižený (má DS) takže s ním moc není domuva, teda resp. vůbec
Ale je to miláček i tak
![]()
A myslis, ze se zdravym ditetem domluva je?!
Ver mi to vyjde nastejno ![]()
@helpo píše:
Ahoj, díky za radu. Musím říct, když si zpětně vzpomenu, že to vrzání asi taky začalo po ježdění v písku. Dnes jedem k dědovi, tak ho zaúkoluju:-), manžel se k tomu moc nemá…snad to pomůže…
Holky nečetla jsem všechny příspěvky, ale zkuste kolečka vyndat a pořádně umít a pak namazat. Jinak i ty nejlepší kočáry mají slabší kousky. já jsem opravdu nadmíru spokojená ![]()
@dasenka11 píše:
A myslis, ze se zdravym ditetem domluva je?!Ver mi to vyjde nastejno
Ty máš tu naději, že to někdy příjde
Ale jsem ráda, že ho mám… To jen tak na okraj ![]()
Holky a jak se vam s nim jezdi v zime snehem? Ja na zimu nejak moc nemyslela, ale malymu nebude ani jeste rok, kdyz zacne zima, tak nevim, jestli budou tyhle golfky dostacujici na projeti snehem? ![]()
No asi takhle…Toto není kočár do zimy - to ale žádný tohoto typu. Ale jednou jsem musela s ním vyjet jak zrovna nasněžilo - bylo to horší, ale se zaaretovanýma kolama jsem to zvládla… Každopádně na zimu je prostě nej klasický sporťák s velkýma kolama…
Ahoj, chci se zeptat, jak vám, respektive dětičkám, vyhovuje délka lehátka? Já jsem to dneska zkoušela s dcerou v obchodě. Má 10m (cca 80cm) a při vodorovné opěrce pro nohy jí už moc centimetrů do délky už nezbývalo. Alespoň se mi to tak zdálo. Chtěla bych to používat i příští rok v létě - to jí bude rok a 3/4. Jak staré děti vozíte v espiru a mají tam dost místa na délku? Díky moc za odpovědi.
Ahoj, naší Elis je 22 měsíců a v espiru se vozí stále a ráda. To polohování nožiček je dělané jen pro malé děti tak do toho roka. Pro starší je to krátké. Spí s nohama poleženýma na tom stupínku a v pohodě. Mám ještě trojkombinaci a v té už tolik místa nemá jak v Espiru. Kdybych si měla kupovat znovu golfáče, neměnila bych ![]()
Jo a jen dodám, že máme 95 cm. Dcera je veliká, občas slyším keci jakože tak velký dítě a ještě se vozí… jenže vysvětlujte, že je jen veliká, ale je to ještě mrně. Ikdyž teda syn v jejím věku chodil výhradně po svých, ale ona se kočárku vzdát nechce, má ho ráda
A co si budeme povídat, já taky ne, je to moje poslední tak si ho chci užít co to jen půjde ![]()