Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
185
5.10.13 00:02

Holky, můžu se zeptat na rozměry sedáku a váhu kočárku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
5.10.13 10:22
@makc píše:
Zdravím, tak jsem koupila taky espiro magic 2013 v barvě 8, nanožník mě naprosto zklamal a o košíku ani nemluvě, ale to jsem věděla.. :mrgreen: Hned první den co jsem vyjela tak mi zaclo vrzat kolečko, ale poté co jsem zabrzdila a znovu odbrzdila, zvuk zmizel, tak snad se uz neobjeví :lol: Jinak skladnost super, lehký, prostorný.. asi bych za tu cenu líp nekoupila, ale na každém kočárku je pro a proti :zed:

Souhlasím, já jsem Espiro Magic kupovala kvůli tomu, že se krásně složí a vejde se i do menšího auta. Mám krátkou Astru a zabere mi půl kufru. Větší kočárky mi ho zaberou celý :? Košík je bída, ale s tím jsem počítala, na nákupy s ním nejezdíme. Syn měl teď 2 roky a má ho pořád dobrý. ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
5.10.13 20:19

Tak už ho máme taky na rklamaci :( páře se ve švu postaně. Jinak nám taky trochu vržou občas kolečka a blbne brzda…Škoda, byla jsem s ním moc spokojenä.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
6.10.13 08:43

Taky se mi rozpáral šev a berzdy jsou na houby…přesto ho mám ráda :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
12.10.13 07:22

Ahoj holky, vcera jsem si koupila z druhe ruky tento kocarek ( espiro magic 4 - je z roku 2012) vypada jako novy jen ma ojeta kolecka, chtela jsem se zeptat daji se ta zadni koupit nekde nova? ze bych z nej udelala " skoro novy kocar" :-) :-) diky za pripadne odpovedi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
winny
12.11.13 09:44

@beruska03 to by mě taky zajímalo dnes jsem taky zakoupila použitý a ráda bych kolečka vyměnila :think:

• Citovat
  • Upravit
5868
12.11.13 09:54
@winny píše:
@beruska03 to by mě taky zajímalo dnes jsem taky zakoupila použitý a ráda bych kolečka vyměnila :think:

tak zatím jsem je nesehnala :(ale mě se jezdí v pohodě i s těma jetýma :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
winny
12.11.13 09:57

@beruska03 tak jsem zvědavá jak to bude jezdit nám máme tu dost terén a v zimě hodně sněhu, ale to asi budu jezdit stejně se sáněma :think:

• Citovat
  • Upravit
1788
12.11.13 12:17
@Helenie píše:
Tak už ho máme taky na rklamaci :( páře se ve švu postaně. Jinak nám taky trochu vržou občas kolečka a blbne brzda…Škoda, byla jsem s ním moc spokojenä.

tak nám celý díl vyměnili a ještě nyvíc promazali kolečka…s reklamací jsem moc spokojená a už opět na kočárek nedám dopustit :)
Ale ve sněhu s ním jezdit nebudu…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
19.11.13 10:14

Mám odzkoušený i v zimě… Není to sice jak normální kočár s nafukovacíma kolama, ale jak se zaaretují kolečka tak se s tím dá projet i čerstvě nasypaný sníh…Nic jiného mi ani nezbývá… Už přežil dvě zimy - jednu ve městě a jednu na vesnici…letos to bude zima třetí…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5868
19.11.13 10:27

Já jsem z něj zatím nadšená… mám jej z druhé ruky a splňuje vše co od něj očekávám :) mám ho v autě a na výlety… a paráda :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
21.5.14 20:58

Ahoj holky, mám Espiro magic 4 asi 2 měsíce a začíná vydávat nějaký divný zvuk-jakoby klikání, nevím jak to popsat, něco jakoby překlikávala jakási pružina-tohle mi ten zvuk připomíná :nevim: Nedělalo vám to taky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5002
21.5.14 21:16
@Veve79 píše:
Ahoj holky, mám Espiro magic 4 asi 2 měsíce a začíná vydávat nějaký divný zvuk-jakoby klikání, nevím jak to popsat, něco jakoby překlikávala jakási pružina-tohle mi ten zvuk připomíná :nevim: Nedělalo vám to taky?

Ahojky, tak to ti padá podle mě brzda - ta páčka na našlapování dole na kolech prostě po zvednutí úplně neodskočí zpátky. Espiro jsme koupili, já nadšená a zhruba za dva měsíce to samé - zanáší se ten mechanismus brzdy u koleček - kolečka jdou sundat a trochu, ne moc, promazat, vyčistit od prachu. Na brzdu bych ale kvůli nějakému čištění sama nikdy nesahala. Chtěli to proti nám použít v obchodě při reklamaci, aby jí nemuseli uznávat a my si opravu - čištění zanešené brzdy a tak i padájící páčky museli třeba i platit sami. Byli to v tom našem obchodě tady fakt tupci, ale nakonec nám reklamaci uznali. Měli řeči, že jsme si to nechali zanést nešistotami při používání ten mechanismus, ale vyčistili to a nic jsme nakonec neplatili. Při koupi nám o téhle údržbě samo nikdo ani slovem nic neřekl. Potom už manžel nějak ta kolečka čistil a kočárek normálně fungoval a nebyl s ním problém. S Espirem jsm byla po roce a kus provozu jinak spokojená, s blbou prodejnou ani trochu. Měla jsem ho ráda a leží nám tu složený na další dítko. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
22.5.14 10:29

@momikova Už jsem na to možná přišla…když jsem zatlačila na přední kolečka, dělalo to ten zvuk…sundala jsem je a na jednom byly dvě podložky-takový ty malý kolečka co se dávají pod matky- a na druhém žádné. Když jsme na ně zatlačila pak, už to nedělalo, tak uvidím venku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9696
29.5.14 08:25

@momikova Tak bohužel pořád to kliká… Ke všemu včera v dešti normálně začalo jedno kolečko pískat, šílený zvuk. Když uschlo, už to bylo v pohodě. Fakt uvažuju, že půjdu reklamovat… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí