Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
120
9.5.12 19:44

My máme teď zelený Espiro Enzo Evo - trojkombinaci a je moc pěkný. ;-)Jsme s ním spokojeni a cena taky příjemná. U Magic 4 jsem se dívala, že pro rok 2012 jsou ty barvičky zase trochu jiné. Ne tak divoké. Barevné je jen něco málo na polstrování. Přídavnou stříšku jsem si pořídila už na sporťák a teda nevykoumala jsem jak to tam přidělat, aby to pěkně drželo. Pak jsem přišla na to, že u Enza Eva jde boudička překlopit i dopředu, tak si vystačíme zatím tak. A říkáte teda dle zkušeností, že je kočárek vhodný jak do města tak do terénu? Budeme se stěhovat na vesnici, tak abych ho neměla potom jen na dívání. :lol: zatím je pořád favorit :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
10.5.12 09:59

Bydlím na vesnici a k baráku máme takovou šutrovou polňačku ;) A v zimě (ještě ve městě) jsem měla doma jen Espiro magic - náhle nasněžilo a nutně jsem potřebovala vyrazit - projel se zaaretovanýma kolama i čerstvým sněhem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
50
10.5.12 17:18
@elienka píše:
@berusskab vidíš, ja mám zelený a mne sa práve strašne tá zelená páči, že je taká „živá“, objednávala som z netu a bola som príjemne prekvapená.inak kočík úplne super, som veľmi spokojná, vyberala som len na základe diskusií mamičiek čo ho majú vrátane tuto V skutočnosti som ho nemala kde vidieť.

Mě se právě v obchodě ta ostře zelená moc nelíbila, protože jsem čekala takový, jako je na netu - kombinace olivové se sv. zelenou. :) Jen nechápu, jak je možné, že nabízejí zelený, který je v katalogu jen jeden a pak můžou přijít dva různě barevné kočárky… Ale jinak díky moc za kladnou recenzi na kočárek. :) Zatím ho nemám objednaný, ale brzo se tak stane.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
11.5.12 17:56

stříška EMITEX - Magic 4

Nemáte náhodou některá vyzkoušenou tuto univerzální clonu z Emitexu? http://www.mimibazar.cz/foto.php?… Mě docela zaujala, jen nevím jestli to bude na Magic opravdu v pohodě pasovat. :?:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
12.5.12 10:46

Mam z lilinka.com a jsem moc spokojena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
17.5.12 20:08

Tak už ho taky máme ;-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
23.5.12 22:00

pavcena:
jů, máte taky verzi 03 modrá,2012? :potlesk:
je nádherný…a klučík moc roztomilý :-)
Holky, nejste některá z Prahy, že bych se přijela na Magic mrknout v reálu a treba pojezdit? :andel: :kytka:

• Citovat
  • Upravit
120
23.5.12 22:53
@Kianga píše:
pavcena:
Holky, nejste některá z Prahy, že bych se přijela na Magic mrknout v reálu a treba pojezdit? :andel: :kytka:

Fotka asi trošku klame. Je to barva 07 - šedá. Moc pěkná ;)
Kočárek jsem testovala zatím nejvíc po lesní cestě a jsem spokojená moc.
Složí se parádně, tak že mi vejde do poloviny kufru a druhou mám prázdnou. A to mám kufr docela malý - opel astra G. ;) Takže chválím. :potlesk:
Já jsem bohužel z Ostravy a tu je v obchodech mají vystavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
24.5.12 08:17
@Kianga píše:
pavcena:
Holky, nejste některá z Prahy, že bych se přijela na Magic mrknout v reálu a treba pojezdit? :andel: :kytka:

Jsem z Kladna, máme doma růžový ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
24.5.12 09:13

Můžu se ještě zptat, kde jste golfky kupovaly?
Mně nejlevněji vychází v kocakycz.cz a megashop-praha.cz, s osobním odběrem, nebo dopravou zdarma, jeden majitel. Ovšem recenze na tenhle eshop jsou příšerné, slibují 24h dodání,ale jde to třeba tři týdny…což by mi asi tak nevadilo, spíš si říkám, jk by to bylo s případnou reklamací, přeci jen bez golfek být nemůžu :-(

• Citovat
  • Upravit
5502
24.5.12 09:26

Jákupovala přímo v Polsku.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
120
24.5.12 09:48

Kinga

Já jsem ho kupovala přímo na prodejně v Ostravě. Kupovali jsme i u nich i trojkombinaci Enzo Evo, ale ta byla i s dovozem domů, protože jsme si kočárek vybrali na veletrhu v Brně u jejich stánku. U Enza nám omylem přišly v bedně stejné přední kola (zřejmě už od dodavatele byl špatně zabalen). Manžel s nima zajel do obchodu a paní mu jedno hned vyměnila. Bez jakýchkoliv problémů. Proto u nich kupujeme dál. Mají i internetový obchod www.i-kocarky.cz Já za sebe můžu doporučit. Neměli jsme nejmenší problém. I Magic jsme si na prodejně vyzkoušeli a protože neměli barvu 07 skladem, tak nám ji objednali a složili na prodejnu, abychom mohli nejdříve vyzkoušet než se definitivně rozhodneme pro koupi. :potlesk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kianga
31.5.12 21:43

tak už ho máme doma

Tak jste mne holky přesvědčily :lol: :lol:
Mám doma barvu blue 03, dnes ráno dorazil. Bez návodu jsem ho složila,jsem nadšená z barvy, z jednoduchého skládání,a hlavně z manipulace s dítětem, opravdu se dá na chodníku a silnici krásně vozitjednou rukou. Prubla jsem ho po lesní cestě a přes koleje a nemám výtek…snad jen, můžu si nadávat, že jsem se s Chicco dřela tak dlouho :cert:
Díkyza pomocné rady :hug: :mavam:

• Citovat
  • Upravit
Kianga
31.5.12 21:45

nefunguje mi mezerník :oops:

• Citovat
  • Upravit
33
19.6.12 20:26

Ahoj holky, chtěla jsem se zeptat, nemáte některá espiro magic z té nové kolekce 2012 fialový? A ty co ho nemáte, myslíte, že by mohl být i pro kluka nebo je vyloženě holčičkovský? Teď sice máme holčičku, ale pro případné další dítko, tak pořád váhám, zda ho pořizovat, abych případně nemusela shánět nový.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí