Espiro Magic 4

• Fotoalbum (9)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu

Máte zkušenost s Espiro Magic?

Přidejte zkušenost s Espiro Magic
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2760
18.3.13 14:06

@jannaa a jakou to máš barvu? Jsem našla novou zelenou, resp kolekci 2012

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22771
18.3.13 14:06

@jannaa Tak pokud ti jde jenom o tu případnou rozhrkanost, tak tý bych se asi nebála, náš mi přijde pořád dost pevnej, kolečka nehrkaj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
18.3.13 14:37

Tady je foto, @krtek93 - dík za názor
kočárek by měl být po jednom dítěti
@verrru - no právě ty nové mají už tu konstr. šedou, potah vy se dal vybrat, ale ta konstr.je šedá a to se mi moc nelíbí, škoda, že to tak dělají :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1788
31.3.13 21:30
@Cikyto píše: Šedá 2013 (máme pro kluka) :)

máme pro našeho 10 kilového synáčka, právě tenhle a jsme moooc spokojeni, až teda na nánožník…vrrr. Já bych ho doporučila! ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
1.4.13 17:15

Tak nakonec jsem ho nekoupila, zatím, vzhledem k počasí venku, ani golfky pořizovat asi nebudu, pokud to nebude super koupě a půjdu do nového

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
5.4.13 15:01

Tak se mi včera stala s tímto kočárkem strašná věc :,( na špatném chodníku jsem předníma kolama najela do nějaké díry a on se mi ve vteřině převrátil dopředu :zed: malej si rozrazil pusinku a pěkně se odřel, hlavně že jsem mu připomínala aby měl ručičky ve fusaku :zed:. Takže POZOR na to jde to lehce :nevim:

• Citovat
  • Upravit
5502
6.4.13 09:51
@Anonymní píše:
Tak se mi včera stala s tímto kočárkem strašná věc :,( na špatném chodníku jsem předníma kolama najela do nějaké díry a on se mi ve vteřině převrátil dopředu :zed: malej si rozrazil pusinku a pěkně se odřel, hlavně že jsem mu připomínala aby měl ručičky ve fusaku :zed:. Takže POZOR na to jde to lehce :nevim:

No to se bohužel může stát s jakýmkoliv kočárem :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.4.13 12:19

@Brokianaa - přesně tohle, čím je dítko větší a rychlejší tím hrozí, že se prostě bude z kočárku naklánět a nepomůže nic, jen ho pevně držet rukama, a ty chodníky to je fakt blbý někde jsou fakt v hrozným stavu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
573
7.4.13 20:19

@Cikyto - kolečka se dají koupit, kontakt je tady v téhle diskusi, ale nevím jestli je to ještě aktuální :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1762
8.4.13 09:56

@Cikyto
Ahoj, kontakt jsem dávala já ;)

Kupovali jsme v létě, 1 přední kolečko tuším 80,– + 100,– pošta

Tomáš Roman – email: obchod@babyde­sign. eu - mobil: 608 406 640

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
849
10.4.13 18:38

Jak je to s polohováním nožiček u Espira prosím??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
87
17.6.13 21:25

Ahoj holky, máme Espiro Magic 4 cca měsíc a začaly mi vrzat/skřípat/dřít kolečka…myslím si, že to jsou ty zadní. Zkoušeli jsme promazávat, ale stále stejné…vždy mi to začne, když na ně vyvinu větší tlak např. když najíždím na chodník…děkuji za info, Eva.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5502
18.6.13 07:25

Buď reklamuj nebo počkej jestli to nepřejde ;) Mi taky občas vrzal, ale nebylo to nic hrozného, tak jsem neřešila, pak přestal vrzat a teď už zas někdy vrže, ale už je to taky stařeček… Má za sebou dvě zimy - chudák nijak moc neudržován - jen „opláchnut“ ve sněhu :-) a doteď vozím svého syna, který už je na hranici nosnosti plus věčně narvaný košík a kabelku tam kde nemá být 8) No bohužel kočár stále potřebujem, tak doufám, že ještě chvíli poslouží…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
30.7.13 11:02

Zdravím, tak jsem koupila taky espiro magic 2013 v barvě 8, nanožník mě naprosto zklamal a o košíku ani nemluvě, ale to jsem věděla.. :mrgreen: Hned první den co jsem vyjela tak mi zaclo vrzat kolečko, ale poté co jsem zabrzdila a znovu odbrzdila, zvuk zmizel, tak snad se uz neobjeví :lol: Jinak skladnost super, lehký, prostorný.. asi bych za tu cenu líp nekoupila, ale na každém kočárku je pro a proti :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Emča159
19.8.13 15:53

Taky jsem nám koupila espiro magic 4…moc se mi líbil..po 14 dnech už je ale na reklamaci…hned na 2 místech potrhaný potah ve švech, brzda neustále hrkALA, těžce se mi řídí…jsem zklamaná…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Danny Sport

• (4) + 77 recenzí

S4

• (3.6) + 69 recenzí

Baby Snap 4