ET 15.3.2013

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2560
30.3.13 19:50

Ahoj RAdu,
jojo, tobě se to krátí - ale já ti závidím - tam ti to uteče - sama víš, jak ty dny doma se vlečou - takže jak to zvládnu já je mi záhadou :P Mě prsa ráno, ted už taky ne a furt žeru - ale to jako psychicky asi - jako že dám jim at mají výživu :mrgreen:
Neboooj všechno bude ok? hele a řekni mi, jak z krve poznáš že je to ok? jako ano, bude to stoupat ale víš jaký má být správný denní nárůst? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 19:52

@Janyyy - tak to se brzy dozvíme - já je vlastně taky měla teda čtyřdenní (já počítala i den opu) - v pondělí opu - v pátek import:-) No a jak ti je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 19:55

Holky ještě mi není jasná jedna věc - když se tady bavíme třeba o stáří človíčků a jejich době kultivace - jaký v tom je rozdíl - přece pod zkumavkou se to dělí stejně jako v děloze né? TAkže i stáří by mělo být teda u všech stejné né? :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.13 20:14

@Janyyy hmmm, do středy jo? myslíš, že je to reálný? :lol: No, já upřímně tuším, že na krev poběžím ve středu nebo ve čtvrtek :pankac: Tak to se těším, s jakým číslem pak přijdeš z krve ty.
@tiptop četa jsem různý články a všude psali, že hcg v počáku těhotenství se má zhruba zdvojnásobovat každý 2-3 dny a když dosáhne hladiny asi 6000, trochu se to zpomaluje a zdvojnásobení může trvat až 96 hodin. Takže když půjdu ve středu na krev, tak bych měla mít minimálně tak 2500 od oka…
A jak jsou takový ty různý kalkulačky na výpočet stáří plodu a tak, tak jsou různý dobrý na americkejch serverech, kde zadáš buď datum odběru vajíček (což je jakoby datum ovulace) a nebo zadáš datum transferu a ono ti to od toho vypočítá…takže já bych dneska měla být 4+4…počkejte, najdu to a hodím odkaz a můžete si počítat :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.13 20:15
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.13 20:16

Tak ne, já 4+3 podle toho :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 20:16
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
542
30.3.13 20:20

Jo, to je podobný, přesně…tam na tom americkým si to můžeš ještě upřesnit tím datem transferu a kolikadenní jsi měla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
30.3.13 20:23

Super - já se totiž v těch číslech vůbec nevyznala - tak teď už vím :-)Jinak mě začíná bolet v krku - fakt bomba :cert: Půjdu si lehnout, tak dobrou noc všem, i všem embrýskům :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5880
30.3.13 20:42

Ahoj holky! Koukám, že se to tu dobře vyvíjí. Jen tak dál. První den po ET jsem úspěšně přežila, abych na to každou hodinu nemyslela. Byli jsme na návštěvě u našich. Ale zítra budeme u tchýně a to bude trochu slabší :? Pořád přemýšlím, když něco dělám, jestli si tím nemůžu uškodit, no hrůza…
Holky, vy co máte // píšete, že vás bolí prsa a tak. To já od včerejška cítím bradavky na dotek taky, ale nevím, jestli to není tím předopováním hormonů. Já jsem v posledních dvou měsících už vůbec neměla ty klasický menstruační příznaky(i když jsem to dostala), takže tohle teď cítím po 3 měsících :) A trochu nevím co si s tím počít :D Jestli to snad patří k tomu ET…

Přeju vám všem ať to dobře pokračuje dál a hezky se vyspinkejte do dalšího těhu dne :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
31.3.13 09:04

Hezkou neděli holky :mavam:

Tak já začínám být trošku nervní..dneska jsem 12dní po ET po 3denní kultivaci a testíky nesílí..
Posílám foto..
Jako čárečka tam je, ale nějak se nechce pořádně vybarvovat :?

• Citovat
  • Upravit
2560
31.3.13 09:08

Dobré ráno holky,
teda to je počasíčko co? Tady zase bílo a chumelí :roll: :roll:
Tofíku mě teda prsa bolela už od stimulace, někdy víc někdy míň - a vlastně tak je to doteď, takže sama nevím… Ale ty jsi to předtím neměla, tak těžko říct..
A s tím strachem to mám doteď - se víc zasměju - strach, rychle ohnu - strach, čůrám - strach :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2560
31.3.13 09:13

Smiley ahoj,
teda mě přijde že se vybarvuje víc - ono je to tím že fakt testíš každý den - mě taky stagnovala - dva dny po sobě byla úplně stejně slabá, zkus to vydržet až do úterý - kdy jdeš na krev?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
smileXY
31.3.13 09:17

@tiptop mě právě přijde, že na 12dní po ET by měla být prostě silnější..chjoo :? to jsou nervy :?
V úterý si mám volat, jakej je výsledek a domluvíme se kdy mám přijít..

• Citovat
  • Upravit
2560
31.3.13 09:22

Tofíku, nezapomeň že u každého je to opravdu strašně individuální - jedna rovnice prostě bohužel nefunguje ;) Prostě ti to hcg stoupá pomaleji, to se nic neděje…
Důležité je, že tam je a dle mého je líp vidět než ze včera… A úterý je už za humny :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí