CAR Eurofertil - Ostrava

Napsat příspěvek
Velikost písma:
19
11.4.17 11:10
@tojemaras píše:
@pegina1977 ja myslím že vitamíny můžeš vždycky jakékoli… že to těhu nemůže ublížit, spíš naopak…ale co je třeba přesně, to nevím… já bych se zeptala v lékárně at mi něco doporučí

Budu muset, je to fakt des. Dekuji moc.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.4.17 11:11

Nakonec to bez výsledku PGS. Ale asi by to dopadlo stejně. Je to teď moje jediná naděje, že máme v záloze „zdravého“ nanučka. Bohužel je mi taky jasné, že to vlastně nic nezaručuje… a už se nám to kazí i doma. Vidím to na rozchod. :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.4.17 11:14

@Ledge Né, to si snad děláš srandu :( :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
402
11.4.17 11:23

@tojemaras Bohužel. Nebylo by to ostatně poprvé. Manžel si taky pořídil dítě s milenkou, když se mi po potratu znovu nedařilo otěhotnět. Asi už bych měla být zvyklá…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
11.4.17 11:51

@Ledge 8o 8o 8o no tak to byses měla zamyslet, jestli chceš s takovým debilem (pardon) dítě…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11.5.17 17:17

Ahoj holky, jsem tu nová, prosím o radu nebo podrobnou zkušenost..je mi 32,chodím do Eurofertilu přes rok ( nemam ovulaci)..momentálně za sebou 2.IVF,dnes opět bohužel neúspěšné, pokaždé to skončí s malou hladinou hCg..jsem diabetička na inzilinu+štítná žláza, nicméně dobře kompenzovaná..Mám za sebou celkem 4 pokusy (3 blastocysty a jedno třídenní, nicméně vždy to padlo- samo to odešlo).přitom imunologie i trombofilní mutace ok.. měla jste to taky tak některá? Že se vám nedaří i přes to všechno, že je to všechno jakžtakž pořádku? Zajímalo by mě, jak se dal postupuje.. beru jen gynprodyl a lenzetto..děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.5.17 08:53

@monique.1814 ahojky, taky tri transfery a nic…mirne zvysene protilatky proti bunkam a endometrioza (asi)… a bohuzel :-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
947
12.5.17 10:05

Ahoj holky, stále sem nahlížím a všem moc přeji, aby se vám všem konečně zadařilo :hug: Jen mě tak napadlo, když už máte tolik pokusů za sebou, zkoušely jste třeba cvičení podle Mojžíšové pod dohledem fyzioterapeuta? Mě tam přišli, že jsem měla zlomenou kostrč a měla jsem ji hodně ohlou a dokonce jeden obratel, jak se hojil, tak hodně zkostnatěl. Pamatuju si z dětství, že jsem si kostrč hodně narazila, ale nenapadlo mě, že byla zlomená. Po mobilizacích to bylo lepší a celé se mi to vevnitř uvolnilo a asi pravděpodobně i dobře prokrvilo. Jen to chce cvičit poctivě a aspoň půl roku. Pak jsem brala i wobenzym, vyjde to sice na nemalé peníze, ale vím z laparoskopie, že jsem měla trochu endometriózu a tohle na ni pomáhá. Nevím, jak moc to všechno má velký účinek, ale nám se na 3. pokus pak zadařilo, tak bych vám ráda aspoň trošku pomohla, když by jste už nevěděly kudy kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
12.5.17 13:37

@Danďuška ahojky, o wobenzymu jsem slyšela, ale taky znám hodne holek, co ho užívalo a nepomohlo k ničemu. mojžíšovku jsem cvičila ale jen chvíli.. ja mam podle rehabilitační pracovnice spodek páteře rovný srostlý, jakože neohebný, tak třeba to může mít taky vliv, nevím :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12.5.17 14:08

Mojžíšovou jsem taky cvičila (lehce zablokovaná kostrč), člověk zkusí všechno, že :roll: ale dopadlo to vždycky stejně, ať cvičím nebo necvičím..
Jednou jsem dokonce odcházela od dr. Jaroše s antidepresivama..nic mi k tomu receptu neřekl, jen se mu zdálo, že se málo směju..až v lékárně prý jaké mám problémy, že doktor nenapsal, kdy to mám brát a že to jsou antidepresiva.. :) ještě je mám někde doma.. :)
Tak nám všem přeju, ať se brzy zadaří..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
12.5.17 15:21

@tojemaras k Wobenzymu - nahradila jsem ho českými Megaenzymy s totožnými účinky.
Na Mojžíšovku mám skvělou paní, cvičila jsem u ní pod dozorem rok a půl, pak už jsem jen chodila na mobilizace kostrče před IUI a KET.

Holky, vím, že se opakuji a že to sem nepatří.. ale zkuste tu Olomouc a Machače.
Hodina vlakem, 48 Kč. Je nás ve skupince asi 15, z toho jsou snad jen 2 z Olomouce, jsme tam Ostravačky.
Problémy jsou různé, ale jedna po druhé těhotníme, fakt.
Já po 4 letech poprvé v prosinci, ale SP, dodělala jsem si vyšetření a březnu znovu //.

Jinak MUDr Machač je každé pondělí v Ostravě v Reprofitu - areál The Orchard.
Konzultace je BEZPLATNÁ.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.17 08:40

@Efka2015 uz o tom taky zacinam uvazovat :roll: jenze mam v ef mrazacky :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.5.17 08:52

@tojemaras ten převoz stojí kolem 1000 Kč, ne?
Objednala bych se asi rovnou k Machačovi, termíny mívá v Olmiku do 3 týdnů, Ostrava nevím. Řekla bych mu co a jak, a on Ti řekne postup, jako zaprvé, zadruhé, fakt jsme tak postupovali a co řekl, platilo.

A jak říkám, fakt těhotníme jedna za druhou, je nám od 24 do 40 let, některé z minimálky, máme i holčinu, co bude mít DV. Je fakt že na ty minimálky tam jsou machři.
Jsou tam holky, co od nich teď čekají 2. dítě :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4840
13.5.17 08:56

Export vzorků z kliniky na vlastní žádost – administrativní poplatek 1.000 Kč

http://www.eurofertil.cz/cs/cenik

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1024
13.5.17 09:25

@Efka2015 dekuju moc! a jak jsi to mela s vydanim dokumentace? musela jsi k jarosovi primo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí