Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Shinky90 no byli jsme u dvou dr a ani jeden na nas nepusobil nejak extra.. z toho druheho jswm mela lepsi pocit ale i tak.. a taky cena…
ono pres 10 000rozdil je dost
@AjulaMamula To určitě ano. Můžu se zeptat, co vám tedy doporučili? My zatím podstupujeme pouze inseminaci, takže tam kromě injekce a zrcátka nic neplatím… zatím. ![]()
@Shinky90 mae indikovano ivf s pgs… jedna z nejdrazsich „srand“
Ahoj holky tak já se rozhodla zkusit vitamíny fertility blend
@tojemaras Ahojky já Bohužel nesouhlasím ,lecime se s manželem 7 let a tam nám konečně pomohli
Začínám 3 týden
Poslali nás na vyšetření až Do Hradce Králové,přišli na příčiny proč to nejde.Za mě super doktoři i sestřičky .Vse vysvětli .My utekli od Jaroše ,kde jsou u nej nejdůležitější jen Prachy do kapsy
Ale volby jsou na vás holky .Preji vám krásný a pohodovy víkend . ![]()
@hanule24 tak ten mi akorat rozhodil cyklus za me top drmek.. 3× jsem ho brala a pokazde v tom cyklu zapadla
jenze to nikdy nedopadlo ![]()
Holky, snažíme se o první rok a čtvrt. Ted nově od května jsme v Eurofertilu. Mam PCOS, nereaguji na Clostylbegyt ani na jeho zdvojenou dávku. Ani na injekce Menopuru, proste folikuly nerostou.
Zatim jsem podstopili první IUI. Zkusíme IUI 3 cykly a pak jdem od toho…nechame to volně. IVF je pro nas zatim sci-fi,ale s pritelem (jsem spolu 9 let) jsem se dohodli, kdyby se nedařilo tak po 3 letech snažení do IVF jdeme..
Chodím k MUDr. Jarošovi.. prostředí krasně, prístup fajn ale ty ČEKAČKY v čekarně..... ![]()
Ahojky holky, taky bych nedoporucovala Eurofertil ( zkusenoati mych znamych) Moje gyndarka mi rekla ze pokud chci otehotnet, tak nejezdit do Ostravy. Nakonec jsem zvolila Repromedu Brno a za 3,5 tehotna. Byla jsem u pani dr Hromadove a ta rekla jednu krasnou vetu " NEOTEHOTNI JEN TEN CO TO VZDA" ???? ![]()
Přidám i svou zkušenost. My jsme s Eurofertilem spokojení, pan dr. Lachčina je moc příjemný a ochotný. Jedno miminko už máme doma, vyšlo to na první pokus. V září jsem byla na KET a opět nám to vyšlo na poprvé, za co jsem ráda, jinak bychom museli celé od znova.
Vždy to je 50:50 pokud to vychází, jste spokojení, pokud ne, tak spokojení samozřejmě nikdo nebude. A půjde jinam.
Ahoj holky,
jste tady prosím některá z okresu Frýdek-Místek (Třinec a okolí) a navštěvujete CAR Eurofertil v Ostravě?
@mandy124 píše:
Ahoj holky,
jste tady prosím některá z okresu Frýdek-Místek (Třinec a okolí) a navštěvujete CAR Eurofertil v Ostravě?
Já jsem z třinecka. V eurofertilu jsme teď byli pro druhé embryo a vše klaplo. Mudr. Lachčina, velká spokojenost