CAR Eurofertil - Ostrava

• Fotoalbum (247)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10572
15.6.11 17:17

Aháááá,tak už vím :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
754
15.6.11 18:59

Marti jakto že budeš doplácet????? Já byla na laparce vloni a nedoplácela jsem nic… Jsme z Bílovce, zaregistrovaná jako pacientka jaroše a tenkrát taky nebyl zaměstnanec nemocnice… a pustili mě na druhý den domů, většinou pouštějí ten druhý den a večer se na nás jaroš přišel podívat a říct nám. Kámoška jde nakonec příští čtvrtek. Moc ti držím pěsti a kdyby jsi chtěla pro jistotu tak ti můžu psolat moje telefonní číslo a kdyby jsi něco potřebovala tak můžeš písnout sms a já bych ti to přinesla :-) Jinak jsem si za loňský rok nechala vyjet přehled vykázané péče od pojišťovny a ta proplatila nemocnici celkem 12 tis za operaci… ale odměna jarošovi tam napsaná nebyla…
Orchidejko já mám doma taky jorkšíra :-) velmi chytrý a moc milý pes to je, ale nedokázala bych si představit že bych měla dva… ajk byl malý tak dost zlobil než jsme ho vychovali… spoustu věcí rozkousaných i do sádrokartonu nám vyhryzal díru. Škoda že nebudete mít fenku :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.6.11 19:03

Ahojky holky,
tak vás jdu navštívit..
tak máme transferované jedno embryjko.. prý jen to se oplodnilo, ale bylo 4-buněčné a dělilo se prý jak má..
HOLKY,.. ale co jsem si dnes zažila i ET.. :zed: :zed: :zed: Takový sviňská bolest.. to jsem ještě nezažila.. nešlo se mi dostat přes čípek, tak mi ho prý nějakýma svorkama musel rozevřít a prý ten katetdr tam stejně nešel.. tak prý mi nějak tahal dělohu.. no prostě ještě teď je mi zle, když si na to vzpomenu.. tak jsem se zpotila, že jsem pak nebyla schopná se odlepit z té podložky, co jsem na měla pod sebou..
Mám za sebou 4× ET a toto bylo poprvé!!! Teď otázka, jestli je to konečně dobře zavedené, jestli nemám nějak divně natočenou dělohu a nebo to bylo spíše zle.. Takže teď jen ležím a nic nedělám.. jsem KO!!!
Do pátku mám dovču, budu doma a v pondělí do práce.. ať na to tolik nemyslím.. No, že bych tomu moc věřila, se říct nedá,.. ale, třeba budu konečně překvapená a přelitý panák bude fungovat.. :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 19:11

Lenik ani mi nemluv!To musela být pořádná bolest?Teď abych se bála toho ET.Kdy si začala zavádět utroš?Já mám 1-1-2.Hned po OPU nebo na druhý den?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 19:12

holky představuju vám TOMA A JERRYHO :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.6.11 19:13

Kači, nechci strašit.. paní co bylo po mně, byla hned hotová.. já to taky neznám.. říkám, byla jsem 4× na ET.. ale toto.. bylo poprvé s takovou bolestí!!!
Budu věřit, že u tebe to bude OK!!! :palec: :hug:
Utrouš jsem polkla první po obědě po OPU..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 19:14

a tady ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
497
15.6.11 19:14

a tady ještě jedna

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 19:19

Ti jsou mocinky krááááásný :dance: Tak proto tady nejsi,ty se mazlinkuješ :hug: Tom a Jerry moc výztižné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ella:o)
15.6.11 19:35

ti jsou fakt roztomili, hned bych si je vzala do postylky a rozmazlovala bych je :lol:

• Citovat
  • Upravit
Ella:o)
15.6.11 19:36

Kaci, super uroda… 5 kvalitnich je super.
Leniku, uplne te lituji. Ted odpocivej a relaxuj :huban:

• Citovat
  • Upravit
6887
15.6.11 19:45

Leniku, chudero, ty sis teda užila :poblion:
ale aspoň je prďolka pořádně zavedený a určitě se chytne :dance:
Orchidejko, ti jsou sladcí a výborně jste vybrali jména, bude vám s nima veselo :mrgreen:
Luci, já nevím, proč musím platit, asi je s nima už Jaroš nějak jinak dohodnutý nebo co, říkal mi, že za to nedostane ani kačku, tak proto mu budu platit já :zed:, to jsi moc hodná, že mi chceš dát svoje číslo, pošlu ti žádost o přátelství,jo? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2605
15.6.11 20:31

Marti, to doufám, že ho tam pořádně zavedl.. když to byla taková šichta.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6292
15.6.11 21:00

Rchidejko ti jsou táááááák krásní :lol: já bych se snima muchlovala,ježiši to je roztomilé

Leni.ty chuděrko,tak ty jsis tedy dneska opravdu užila,to mě mrzí že jsi dneska tolik trpěla,třeba to bude nakonec dobře a budou tam ty vytoužené //,moc ti je přeju :hug: :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10572
15.6.11 21:01

Ivuli :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie