Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@stinga píše: Více
koukala jsem že nejhorší srážky kumulace kolkem Ostravy a pak Jeseníky.
@mado píše: Více
no právě, je to naprosto nepředvídatelné, jak zlé to bude,
u nás v tom97 také šla voda z kanálů, a pak se protrhla i hráz, tak to šlo naproti sobě
@ludmilaadamkova píše: Více
ty jsi také odněkud z Moravy, tuším?
Tak v našem okrese už utonul první člověk - uklízel naplaveniny kolem svého domu, spadl do proudu a už se nevynořil, muž 54 let ![]()
nene Východní Čechy u nás jsou tedy 3 řeky Metuje a Úpa a ještě kousek dál Labe, ale my konrétně jsme na kopci a ani v 97 to tu nějak extra prý nebylo zaplavené vylilo se to do luk.
@Kelsey1 píše: Více
Protože co tak pozoruji, tak je VELKA skupina lidí, co jsou fandové konspiračních věci a opozičních stran a ti jedou rétoriku, že jen lehce prší a jen zlá fialová vláda šíří strach k ovládnutí lidí a dělají divadlo pro politické body před volbami. Lidi jsou vypatlani kreténi, tak to prostě je.
Hm spadnout oblečený do ledové proudící vody nic moc. Přemýšlím zda bych to dala nebo se taky utopila.
ten proud má asi hodně velkou sílu
my teda také bydlíme na kopci, akorát to pracoviště a škola je dole ve městě a hodně blízko u řeky
To někde psali přirovnání, jak se tenkrát utopili v Praze ti keškaři. Jakou má sílu už jen ten miniproud deseti litrů, když vyleješ vodu z kýble - ta velká (i menší) voda musí být úplně nepředstavitelná. Nikdy mě předtím nenapadlo se nad tím takhle zamyslet.
@Cenarius píše: Více
Tyhle lidi nechápu. Co se deje na fb, nebo treba na novinkách, to jen kroutim hlavou.
Jen proto, ze sem z Plzně a bydlim ted ve tretim patre v paneláku, nebudu prece hlasit, ze je to fejk, protoze tady uz jenom poprchava.
Je skvělé, ze funguje příprava, upozornění dopředu, evakuacni plány atd, a i kdyz se treba nekde cerne scenare nenaplní, porad je lepsi byt pripraven nez byt prekvapen.
My si na vlastni kuzi strihli velkou vodu v baráku dvakrat na prelomu tisíciletí, a bylo to hrozný…a ze záběrů typu Troubky mi beha mraz po zadech i teď… ![]()
@zajic píše: Více
si říkám, jestli měl rodinu, teď kolem vichr, záplavy, tma - a teď řešit úmrtí, oni ho teda ještě nenašli, ale že je mrtvý, je jasné