Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
107638
29.5.18 09:05
@samá práce píše:
@Kobliha51
Prosím tě, pere snad pračka, ráno jsem dal zrovna prát, teď si odskočil z prace si to pověsit. Vaření se moc přeceňuje. Navařeno mám od včerejška, dnes tedy volno. Zítra celý den pryč, oběd v hospodě a pak zavolám oblíbeným Číňanům a vyzvednu si k večeři
suchý hovězí. Děti včera trávili celý den v bazénu, tak kdo by dělal bordel na uklízení. A ponocuji stejně, ne kvůli dětem ale jinému nemocnému člověku. ;)
Edit: von se ten domov a práce v něm moc bere vážně a přeceňuje sePříspěvek upraven 28.05.18 v 12:35
:palec:
@Keyllah píše:
zdravá strava vhodná pro každé dítě :potlesk: dnes jídlo ze včerejška, zítra oběd v hospodě a večeře od Číňanů…teda, ještě že ty děti třeba nesnídají nebo nesvačí a o vhodnosti stravování dětí po restauracích a fastfoodech by se dalo polemizovat :mrgreen:

nesmite byt takove tip top..to je jasny. ze si pak ten zivot delate samy slozitejsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
29.5.18 09:13
@Venetia píše:
nesmite byt takove tip top..to je jasny. ze si pak ten zivot delate samy slozitejsi

n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35km :think: to se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí :think: navíc, nevím jak dlouho by to to batole baštilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.5.18 09:15
@Venetia píše:

Hele jestli to budu dělat stylem jaký byl popsán, poslat si pro jídlo tam a tam, nebo si skočit na véču kamsi…tak budu brzo na suchu, bez peněz a pak to bude teprve složitý holka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
150066
29.5.18 09:16
@Keyllah píše:
n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35km :think: to se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí :think: navíc, nevím jak dlouho by to to batole baštilo :mrgreen:

Tsssss, nekomplikuj to jo!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
29.5.18 09:19
@Keyllah píše:
n jo, jenže co mám dělat když nebližší fastfood mám 35km :think: to se mi taková forma stravování asi dost prodraží, takže pak nebudou platit hlášky, jak děti skoro nic nestojí :think: navíc, nevím jak dlouho by to to batole baštilo :mrgreen:

a to vis ze jo. kecy o tip top jsou bezva, kor od zensky, ktera deti doma nema.
Navic cpat deti cinou a fast foodem je taky dobra rada:).
Kdyz jednou za mesic synum tu cinu koupim, sni 3 porce, jsme tam za 350.
Za to uvarim dobry obed pro 4 lidi v pohode.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
56334
29.5.18 09:21

A to, ze deti nic nestoji, je vtip.
Jen tento tyden platim 3500 skolu v prirode, 5000 jeden vylet, 2000 druhy vylet ( syn je na gymplu.)
K tomu kapesne, jizdenky a nejake jidlo sebou.
Nepocitam tu 80 korun na divadlo, na kino ( skolni akce, povinne.)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6439
29.5.18 09:24
@Keyllah píše:

děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat. ;) Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.5.18 09:29
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat. ;) Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran.

Ty jsi shodil vaření tím, že se přeceňuje. A doplnil jsi, že chodíš na jídlo do hospody nebo si objednáváš u Číňanů. Předpokládám, že to není Čínská restaurace s Michelinskou hvězdou :think:.
Fakt si myslíš, že pro děti je nejlepší jídlo z hospody?

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
29.5.18 09:30
@Keyllah píše:

Co řešíš, normálně kup čínský nudle, ne? :P

• Citovat
  • Upravit
8397
29.5.18 09:30
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat. ;) Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví :)

A tos vyčetl kde?

Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41603
29.5.18 09:32
@samá práce píše:
děláš na soudě či v advokátní kanceláři a píšeš jako když nemáš ani průměrný plat. ;) Jinak ten fastfood jste si tam dosadily (jak jinak) než vy. Prostě přesně to jak to tu funguje, dosadíme si tam co v tom původním příspěvku není a pak ho tím tlučem dalších pár stran. To je to co mě tady baví :)

a co má můj plat společného s tím, jak daleko mám k Číňanům? promiň, že jsem to zaměnila za fastfood, pro mě stejné, pro tebe evidentně diametrálně rozdílné ;) i s mým platem nemám čas na to, abych až povyzvedávám dítka se zařízení a kroužků mohla po páté hodině naskočit do auta a frčet dalších 35km pro nezdravé jídlo a pak zpět, kdy tímto druhem jídla nejmenší batole asi úplně neuchlácholím a jíst to nějak pravidelně :think: posílám :hug: ať máš lepší den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.5.18 09:32
@botl píše:
A tos vyčetl kde?Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.

Tak advokát si dojede 35 km a ti ostatní si dojdou v místě bydliště. :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
41603
29.5.18 09:33
@botl píše:
A tos vyčetl kde?Jako kdo je advokát tak si bude jezdit 35 km pro čínu? Teď si něco dosazuješ ty.

35km mám MacDonalda, tu čínu asi ještě dál :mrgreen: ale nechtěla jsem ještě víc prudit, asi má špatný den ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
29.5.18 09:33
@Keyllah píše: škoda, a tady vidíme od prvopočátku...….doufala jsem, že on to zvládne.

Každý svého štěstí pyrotechnikem :palec:.

• Citovat
  • Upravit
káťa
29.5.18 09:35
@jkra píše:
a to vis ze jo. kecy o tip top jsou bezva, kor od zensky, ktera deti doma nema.
Navic cpat deti cinou a fast foodem je taky dobra rada:).
Kdyz jednou za mesic synum tu cinu koupim, sni 3 porce, jsme tam za 350.
Za to uvarim dobry obed pro 4 lidi v pohode.

Copak ty peníze, to taky, ale hlavně - víš, co za sra. čky v těch jídlech je??? Člověk by měl jíst čerstvé zdravé věci a nad fastfoodem, hospodou nebo čínou se dá přivřít oko (hlavně u dětí) jednou za čas, ale dávat ty srágory dítěti denně??? :poblion:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky