Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
29.10.19 16:59

@KaroliS I pokud syn nastoupi do školy. Což se stalo

• Citovat
  • Upravit
56334
29.10.19 17:00
@Anonymní píše:
@j.a.n.i1 Nechce už ani to.

A co chce? Deti do pece.neni duvod. navic to, ze zivi pritelkyni a jeji deti nikoho nezajima.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ou
24138
29.10.19 17:06
@Anonymní píše:
@Netopýr1 Nemám osm tisíc, mám 4000. S navýšením na 8 souhlasil, teď obratil @Ou nechápu, jak je to myšleno

No že ta jeho téměř jistě nechce mít na starost jeho děti do plné péče.

A že když nenajdeš způsob jak se s ním dohodnout, tak zvol mediátora.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 17:38

@Ou Tam je problém, že ona s tím nejspíš souhlasit bude, protože když půjde proti němu, může se stát, že ji z domu vyhodí

• Citovat
  • Upravit
1428
29.10.19 18:24
@Anonymní píše:
@KaroliS I pokud syn nastoupi do školy. Což se stalo

Opravdu, a jakej to vliv na zpusob pece? To jsou veci. Jako u te hranice 3 roky, to chapu, ze treba dite je nezavislejsi na matce…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 18:45

@KaroliS My se s bývalým domluvili na těch 4000, on mi ani jinou možnost nedal, protože mi vyhrožoval soudem o děti. Soc pracovnice mi říkala, ze jakmile syn nastoupi do skoly, můžu žádat o zvýšení. O to jsem teď zažádala a dala i tu nejspodnější hranici na placení.

• Citovat
  • Upravit
1428
29.10.19 18:50
@Anonymní píše:
@KaroliS My se s bývalým domluvili na těch 4000, on mi ani jinou možnost nedal, protože mi vyhrožoval soudem o děti. Soc pracovnice mi říkala, ze jakmile syn nastoupi do skoly, můžu žádat o zvýšení. O to jsem teď zažádala a dala i tu nejspodnější hranici na placení.

To ano, ale nevim, jestli by on mohl zadat uspesne o zmenu pece. Co vim, tak soudci moc nemaji zajem to menit, pouze pokud dojde ke zmene pomeru. Takze nez podlehnes panice a nechas se vydirat tim hulvatem, sla bych k slusnemu pravnikovi se poptat, jake asi sance ma. Kdyby mi rekl, ze jen minimalni, tak bych to riskla a rekla bych mu, tak jo. Pozadej. A ja soucasne pozadam soudne o vetsi aliky. Uvidime, kdo vyhraje. Nenech se vydirat, opravdu. To nikam nevede.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 20:34

@KaroliS Víš já nechápu, o co mu jde. Nikdy se o děti extra nezajímal, když šel první den se mnou doprovodit syna do školy, nevěděl do jaké třídy jde, o prospěch se nezajímá, dětem nezavolá jak se mají…

• Citovat
  • Upravit
8524
29.10.19 20:47
@Anonymní píše:
@KaroliS Víš já nechápu, o co mu jde. Nikdy se o děti extra nezajímal, když šel první den se mnou doprovodit syna do školy, nevěděl do jaké třídy jde, o prospěch se nezajímá, dětem nezavolá jak se mají…

Já ti řeknu, o co mu jde. Chce tě prostě jenom na.rat. Dovolila sis chtít po něm víc peněz, tak teď za to budeš pikat. :cert:
Měla jsem to podobně, bývalý po mně chtěl, abych mu vrátila půlku alimentů za měsíc, kdy u něj byly děti dva týdny na prázdninách. Když jsem odmítla, měla jsem za pár týdnů doma návrh na střídavou péči. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
29.10.19 20:51

@PetraJ No, on je upřímně tedy požadavek na zvýšení ze 4000,– na 8000,– opravdu maličko nestandardní. Jasně, neznáme příjmy, ale že by se mu o tolik skokově zvýšil plat :think: Jako dostat je do péče moc šancí nemá, ale pokud se bude snažit, tak nějakou třeba asymetrickou střídavou by dostat mohl.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.10.19 20:52

No já s tím tak trošku počítala když jsem přemýšlela nad zvýšením. Padla mi čelist když souhlasil a myslela jsem, že už to bude v pohodě.. no viditelně se nezměnil a jede pořád ve stejných kolejích

• Citovat
  • Upravit
8524
29.10.19 21:03
@j.a.n.i1 píše:
@PetraJ No, on je upřímně tedy požadavek na zvýšení ze 4000,– na 8000,– opravdu maličko nestandardní. Jasně, neznáme příjmy, ale že by se mu o tolik skokově zvýšil plat :think: Jako dostat je do péče moc šancí nemá, ale pokud se bude snažit, tak nějakou třeba asymetrickou střídavou by dostat mohl.

Tak já až budu žádat o zvýšení, taky budu požadovat částku vyšší o několik tisíc. Exmanžel změnil práci, kde má určitě víc peněz než dřív, podle toho, co všechno si v poslední době pořídil a jednak počítám s tím, že soudce udělá nějaký kompromis a místo třeba čtyř tisíc to zvýší jenom o dva.
A chtít čtyři tisíce na jedno dítě, snad není nic nenormálního.

Jinak souhlasím, pokud bude otec chtít, tu střídavku nejspíš dostane. S tím je potřeba počítat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
30.10.19 07:46

On už tu částku mohl platit po rozvodu, jenže jsem musela ustoupit na ty 4000, abych měla klid. Bydlíme od sebe 13 km, děti mají školu tady, a starsi syn tu chodí do speciální školy, mladší nastoupil do školy v září.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
30.10.19 07:51

Neumím si představit že děti půjdou k soudu. Řekli mi, že chtějí být se mnou. Půjdou jako přímo k soudu, nebo jen k sociální pracovnici?

• Citovat
  • Upravit
81500
30.10.19 07:53
@Anonymní píše:
Neumím si představit že děti půjdou k soudu. Řekli mi, že chtějí být se mnou. Půjdou jako přímo k soudu, nebo jen k sociální pracovnici?

Možnosti je více, v úvahu připadá oboje. Ještě znalec

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria