Ex manžel chce děti do péče

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Phenomene
25.5.18 07:34
@Černá vdova píše:
Nevím, kde jsi vzal, že žena živí děti jen prostřednictvím alimentů. Když má pán exekuci na cokoliv (a jelikož víme, že exekuci nikdo nenařídí ze dne na den a nějakou dobu trvá, než se to všechno úřaduje), tak je jasné, že matka si ty děti dokázala uživit sama, i když jí to šlo možná dost bídně. To ale nevíme.
Vycházíš z poměrně mylného názoru, že výživné pro děti živí matku a všechny kolem, protože ten chudák tatínek s vysokými příjmy… bla bla bla.
Takže jen pro Tvou informaci. Nemají všichni vysoké výživné. A nejsou všichni otcové chudáci, které psychicky zlomil odchod manželky, zhroutili se a pak nemohli chudáci chodit do práce.
Je velmi zajímavé, jak často se stává, že během řešení svěření dětí do péče a stanovení výživného se otcům snižují příjmy. Někdy skoro až likvidačně. Uznávám, že někoho fakt vylejou z práce. A co třeba ti ostatní, kteří se jen domluvili v práci, že jim dočasně sníží příjmy? ;)

Jeste dodam co jsem psal

Treba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…

• Citovat
  • Upravit
1208
25.5.18 07:41

@Saulus

No jestli je fakt, že nextka nemůže mít děti tak si tedy jakože vezme jeho děti, takže si budou hrát na šťastnou rodinku. To ti přijde v pořádku. Evidentně se zakladatelky ex v ničem co se týče děti nepretrhne. Tipla bych, že je bez práce nebo dělá na černo. A ještě ta představa, že nextce se zadaří co bude s dětmi to je vrátí nebo co.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
25.5.18 07:48
@Vosma29 píše:
@SaulusNo jestli je fakt, že nextka nemůže mít děti tak si tedy jakože vezme jeho děti, takže si budou hrát na šťastnou rodinku. To ti přijde v pořádku. Evidentně se zakladatelky ex v ničem co se týče děti nepretrhne. Tipla bych, že je bez práce nebo dělá na černo. A ještě ta představa, že nextce se zadaří co bude s dětmi to je vrátí nebo co.

A to tam je napsano kde? Nikde jsem to necetl.

A co to druhe co pises? Jak vrati? Deti se tedy jen pujcuji tomu druhemu co ma jen styk? :lol: :lol: :potlesk:

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 07:56

Hodně záleží na kvalitě jeho právníka. A s kvalitou souvisí i náklady, takže pokud je v exekuci, asi si nebude moct dovolit dlouho se soudit. Mě se to povedlo a pomohlo mi, že u mě děti mají prokazatelně lepší zázemí. Jak to má s bydlením on a jak ty?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 08:09
@Saulus píše:
Jeste dodam co jsem psalTreba je opravdu chudy a misto alimentu se chce zapojit péčí? Vzdyt to je přeci system vyzivneho? A neni pece vlastniho otce naopak pro deti daleko lepsim vkladem nez nejake penize? Navic podle mne v tomto pripade drobne…

Jak ty děti jako chudý zabezpečí? Jak je bude živit a šatit? Pojedou někam na výlet? Dopřeje dětem kroužek?

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 08:11
@Černá vdova píše:
Jak ty děti jako chudý zabezpečí? Jak je bude živit a šatit? Pojedou někam na výlet? Dopřeje dětem kroužek?

Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Černá vdova
25.5.18 08:11
@Saulus píše:
Vsimla sis slova „fabulace“? A nikde nepisu o tom ze by zivil matku..

Neoháníš se vždycky tím, co všechno platíš matce svých dětí?
A když už jsme u toho, jsi rád, že si ona se svým novým partnerem hraje s vašimi dětmi na spokojenou rodinku? ;)

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 08:13
@zoidberg píše:
Výlety a kroužky jsou zbytečnosti. Dcery potřebují především pevnou ruku. Děti skoro nic nestojí.

A že Ty toho o výchově dcer víš, co? ;)

• Citovat
  • Upravit
17308
25.5.18 08:22
@Černá vdova píše:
A že Ty toho o výchově dcer víš, co? ;)

Ano vím. Hodně něčích dcer mi prošlo pod… rukama ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
25.5.18 08:23
@zoidberg píše:

To sis trošku popletl. Zplodit děti skoro nic nestojí. :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1208
25.5.18 08:24

@Saulus

Pokud se nepletu tak zakladatelka psala, že je chtějí, protože nemůžou mít děti ty dva spolu. Takže ta otázka tu je co by bylo potom.

Měla sem v okolí něco podobného otec se nestaral potom chtěli do péče ale jen dceru protože ta jeho chtěla holčičku. No soud naštěstí rozhodl, že mají smůlu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Phenomene
25.5.18 08:28
@Černá vdova píše:
Neoháníš se vždycky tím, co všechno platíš matce svých dětí?
A když už jsme u toho, jsi rád, že si ona se svým novým partnerem hraje s vašimi dětmi na spokojenou rodinku? ;)

Ne. Ano. :srdce:

• Citovat
  • Upravit
Černá vdova
25.5.18 09:30
@botl píše:
To sis trošku popletl. Zplodit děti skoro nic nestojí. :P

Zas je to dřina, jak tady někteří v čele s @zoidberg prezentují. :P

• Citovat
  • Upravit
Phenomene
25.5.18 09:30
@Vosma29 píše:
@Saulus

Pokud se nepletu tak zakladatelka psala, že je chtějí, protože nemůžou mít děti ty dva spolu. Takže ta otázka tu je co by bylo potom.

Měla sem v okolí něco podobného otec se nestaral potom chtěli do péče ale jen dceru protože ta jeho chtěla holčičku. No soud naštěstí rozhodl, že mají smůlu.

Tak to je ovsem pouze jeji predstava ci interpretace toho, co se deje. A co kdyz to tak neni? Sama pise, ze ji roky dela „problemy“. Jakeho charakteru jsou ty problemy? Treba nechce platit alimenry a chce deti do pece? Alespon stridave? :lol:

• Citovat
  • Upravit
8397
25.5.18 09:41
@Černá vdova píše:
Zas je to dřina, jak tady někteří v čele s @zoidberg prezentují. :P
:lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...