Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Prelesta problém by to asi se zahradou nebyl. Můžou dělat něco s námi, nebo jít za kamarady. I kam jezdíme s partou tam mohou jet s námi, mají tam kamarády.
Asi jim už nemusím animovat každý víkend.
A navrhnout jednodenní výlet by nemuselo být špatné, ať si je vyzvedne někam jedou a druhý den klidně ať se válí u toho PC.
@Suzume-chan píše: Více
Ale on se nestará, frkne je k prarodičům.
@mado píše: Více
Přesně! To je matka zblázněná do nového - mladšího nabíječe, která se mu pár let snaží přivést na svět potomka určitého pohlaví. Všechny její diskuze extra výživné, chudáci děti.
No ale tohle je snad úplně jiné téma, a dětí se zastávám ![]()
Nepíšu tady nikde, že se jich chci jednou za 14 dní zbavit abych měla klid. To si zde někdo vymyslel.
Akorát, že když jsou u táty tak většinou pracujeme na zahradě, musí se to udělat tak času na přímo věnování se dětem tolik není. A to se dá taky změnit a přizpůsobit aby někdo zas nenařkl, že děti doma musí celý víkend dřít pomalu na poli.
@LunaP píše: Více
ty jdeš z extrému do extrému, 13letým dětem už se fakt nemusíš věnovat každý víkend, když na té zahradě budou čučet do tabletů nebo půjdou jezdit na kole s kamarády, furt jim bude stokrát lépe než u baby, která na ně řve a kde ani ze stresu nejsou schopné jíst
Hlasuji za „nebrat vubec“!
Hele, jako dite rozvedenych rodicu ti rikam, ze je to jak vykon trestu, kdyz te nekde neustale soupaji „protoze soud prikazal“ a ty tam nechces byt a ani to pro tebe neni dobre.
@PaníBovaryová tak uvidíme, napsala jsem to docela slušně že ho prosím aby do takového prostředí nejezdili. Zatím nic. Už se asi urazil.
Myslím, že ho matka manipuluje. Protože přeci rekonstruovali chalupu 10 let kvůli tomu aby tam mohli mít vnoučata pokoje.To ale nějak nestihli dobu, teď už tam nikdo nechce skrz její chování. Navic jsou to skoro 3h jízdy.
Děda je teda hodný, jenže bohužel těžce pod pantoflem. Toho mi je líto, že je neuvidí.
@LunaP Deda je dospely a narozdil od tvych deti se muze svobodne rozhodovat. Toho bych nelitovala vubec.
Takhle velké děti už si umí říct, že někam nechtějí a proč, není vynutitelné, aby je ke své matce otec nebral, ale stejně tak není vynutitelné, aby tam děti musely jít - lze to řešit na ospodu i soudně, v téhle situaci se žádná exekuce dětí s policií konat nebude (někdy je bohužel nutná, když matky záměrně brání kontaktu s otcem, bývá to u malých dětí..)
Takže bych děti nechala, aby otci samy napsaly, že u babičky je jim hrozně a je na ně zlá a že už k ní jezdit nechtějí, nebo leda jen na chvilku, a že dokud si on nezajistí klidné místo pro ně, tak s ním být nechtějí.
Pochybuju, že to dá k soudu. A i kdyby ano, potáhne se to a nic moc v téhle situaci nezmůže.
U velkých dětí už je to často tak, že se s otcem přestanou stýkat, pokud jim tam není dobře… on je prostě se zbraní na spánku nedonutí sednout do auta, chápeš…
Já bych v tom děti podpořila, nedívala bych se na to, jak obě brečí, že tam musí jet..
Nechala bych navýšit aloše a poslala je radši na příměšták, vyřešené…
Prosimte neokecávej to. Děti tam neposílej, nechtějí tam, je po problému. Dost velké na to, aby nepotřebovali mámu za zadkem a vystačily si samy. Kecáš když tvrdíš, jak by ti doma nepřekážely. Dost by mě zajímalo, jak nadšeně by se k tomu postavil ten tvůj nabíječ. Ten je totiž hlavní příčinou proč je tam posíláš. To ale nikdy nepřiznáš, dost možná ani sama sobě a budeš hledat důvody. Jsou to tvoje děti, mají být prioritou nejvyšší, vysoko nad přítelem. Nechápu co řešíš.
@Jazmine já nechápu proč tady zase řešíte, že mě jsou na obtíž.
Řěšila jsem tu zda to mám říci ex já nebo děti. Děti ale nic neřekly tak jsem mu teda napsala. Na to jsou názory půl na půl.
@Lucy75
No, problém je, že on to nevidí jak brečí a tak. My si je předáváme na půl cesty mezi bydlištěm. Takže do auta je musím já přemlouvat a je to vždy fakt teror. Je mi jich líto. Už tam taky párkrát nejeli, jenže napsali tátovi, že jim není dobře a pak tam jeli stejně příště. Nevím jestli se ho boji nebo co. Oni nechtějí ani každých 14 dní jezdit tu dlouhou cestu.
tak proč je k tomu sakra nutíš??
v tomhle věku už se do toho děti obvykle nenutí a dál je to na dohodě… nikomu se nechce tahat puboše k soudu a prát tam domácí špinavé prádlo
Dle mne je to i tvoje chyba, že se za děti nepostavíš. Jasně, že se jim to otci těžko píše, pokud by mu to nechtěly napsat, ale požádaly mne, že tam opravdu jezdit nechtějí a ať mu to řeknu já, tak mu zavolám a celé mu to popravdě vytmavím, včetně toho, že se děti bojí mu to říct, že brečí a že se jeho matka chová jak psychopat.
Ty děti nemají nikde zastání ![]()
@Lucy75 no nemají. Matka kvůli udržení si o dekádu mladšího nabíječe si už roky huntuje zdraví pokusy hokusy o dítě. A o stávající děti nemà nikdo zájem, otec taky ne, velmi zvláště chovající se nabíječ už vůbec ne a na matku platí rčení o staré stodole a rozumu v kalhotkách.
Ty děti v tom, bohužel, musí žít a zastání nemají nikde.
tak PROČ je tam vozíš a posíláš? chudáci děcka