Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Otec se nezajima a jsem rada ze mam klid, a vlastne i to mimi..
@Andy27 píše:
Otec se nezajima a jsem rada ze mam klid, a vlastne i to mimi..
A díky němu máš ty dluhy? Jakto?
Nabrala jsem si pujcky na sebe..atd..akorad nechci to nejak rozepisovat. abych pak cetla ze jsem naivni a tak..nektere rypalky co tady ctu..
Nu co jsem četla, když není otec v RL tak zase nemáš nárok na alimenty ![]()
Pochybuju ze bych je nekdy videla, akorad kdyby neco, jeste bych ho musela hledat.ale pojedu jeste na exekutorskou poradnu a snad budu chytrejsi, snad mi tam poradi.
@Andy27 nemůžou nějak razantne..cca 200KČ. mluvím z vlastní zkusenosti…kdysi na me vodafone podal exekuci ((neopravnene…pak mi došel dopis od soc..že mi budou strhávat asi 190 kč…dala jsem to právníkovi…spor jsem sice vyhrála..ale tu mesicni částku 190 kč už jsem nikdy nevidela!!!
@Andy27 píše:
Nabrala jsem si pujcky na sebe..atd..akorad nechci to nejak rozepisovat. abych pak cetla ze jsem naivni a tak..nektere rypalky co tady ctu..
Sice jsi naivní, ale já taky, když jsem pochopila, že ten muj ex mě bude nutit brát další a další úvěry a půjčky a že k tomu začal nutit moji dceru a nakonec by pak zadlužil i mého syna, raději jsem odešla, ano, mám velké dluhy a do smrti je nezaplatím, ale konečně na mě nikdo neřve ať se postarám jak chci ale že prachy musí být na stole. Hodně nás je naivních, ale kdo nezažil ten nepochopí!
To by jeste nebylo tak hrozny, jen kdyz vidim co vsechno stoji tak asi se 4000 by to byl des..nj oni maji dobry pravniky atd..
@Andy27 pokud by jsi chtěla žádat o jiné soc. dávky jako příspěvek na bydlení atd. budeš mít problém s tím že není zapsaný v RL
@BrunoKri píše:
@Andy27 pokud by jsi chtěla žádat o jiné soc. dávky jako příspěvek na bydlení atd. budeš mít problém s tím že není zapsaný v RL
to není pravda.
**@Andy27 píše:
Ne ucet nemam.diky ex mam ale dluhy.se mi dela blbe teda holky, to nemam ani na pleny
Hlavně zapomeň na papírové pleny. V téhle situaci jedině látkovky.
Ano, presne mam klid. a jak ctu mela jsi to podobny. slovo postarej se znam dost dobre.kdyz jsem videla ze ani k vuli diteti by nezvedl zadek a sel pracovat..navic snim bych stresem ndosla ani do druheho trimestru..jen ty dluhy
nebyt rodiny, nevim, nevim..udelat vse proto aby clovek mohl slusne zit, jako clovek..jinak chapu, konecne si taky uzivam klid ale clovek na to prijde az s odstupem
Chci se taky zeptat. Exekuci mám taky.Otce v RL uvedeného mám, můžou mi to taky vzít?