Exekuce na dům

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3412
3.8.11 08:59

Nějak nerozumím otázce.
Je nás prostě hromádka dědiců-vlastníků a teď přišel dopis od exekutora s exekucí na barák a při tel. komunikaci nám bylo řečeno, že brzy padne nařízení k prodeji.

http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…rBudovu.aspx?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 10:38
Miarei píše:
Nějak nerozumím otázce.
Je nás prostě hromádka dědiců-vlastníků a teď přišel dopis od exekutora s exekucí na barák a při tel. komunikaci nám bylo řečeno, že brzy padne nařízení k prodeji.http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…rBudovu.aspx?…

No to urcite muze byt!!! Ale proda se jen ten jeden podil od dedice, ktery ma exekuce!
Takze to bude takto
1/4 vlastnis ty - je cista
1/4 vlastni bratr - je cista
1/4 vlastni sestra - je cista
1/4 vlastni otec a je zatizena exekucemi. Exekutor vyda drazebni vyhlasku a probehne drazba.
Vy vsichni budete vlastnit jednu ctvrtinu jako pred drazbou akorattu posledni ctvrtinu koupi nejaky Franta Hustagl…

Ale VASE podily nemuze ex. prodat! Oni jsou nekdy hov…a a zamerne mlzi. Treba to rekl proto aby jste naklusali a zaplatili dluh za toho „otce“ vis?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 10:39

Pokud chces, abych koukla do Katastru, napis mi Kat. uzemi a treba cislo popisne, mi se to na tom odkazu nechce objevit…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
3.8.11 13:10

Já jsem blbá, házela jsem odkaz, ale zapomněla jsem, že odkaz nebude přímo na náš barák.

Každopádně takový případ, kdy část baráku odkoupí nějakej Pišta si dokážu představit u velkých nájemních domů, příp. domů s pozemky, ale k čemu je nějakýmu Pištovi koupit čtvrtku rodinného baráku, když ho stejně čeká dohadování se o vyplacení atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9649
3.8.11 13:15

Ja se tim zivim :-)

Pokud s tim umis pracovat, jde s tim delat hodne veci… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3412
3.8.11 15:14

Díky moc :-)

Ale já se o ten barák nestarám, myslím, že naší rodině nepřinesl nic dobrého a mě je jedno co se s ním stane

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
18.11.12 12:02

Zdravím, potřebovala bych poradit.asi spíš dotaz pro realitáky. Přítel je rozvedený a začaly jsem spolu žít, ježe má exekuce po bejvalce a vlastní dům, který je v exekuci, chtěla jsem poradit zda jde dům prodat když je v exekuci. vyhledla jsem na netu že to jde, ale musí mít souhlas od exekutora, je to pravda? v domě už nebydlíme, takže je to prázdný. Přítel to nějak neřeší a peníze potřebujem na ty dluhy a potřebujem dostavět. navíc ted se mi porouchalo auto a nemám jak jezdit do školky, nákupy atd. nechci se furt spoléhat na ostatní. a druhá otázka, mohu se toho ujmout já? že by mi třeba dal plnou moc? jsem fakt už zoufalá na zhroucení. půjčku mi nikdo nedá páč jsem na rodičáku a on vregistru, a od lichvářů nebankovní nechci, je to na prd. prosím poradte, děkuji

• Citovat
  • Upravit
9649
18.11.12 14:15

Anonymni, urcite to jde!!! Jen musis vedet par veci a nebo znat spravne lidi… odkud jste? Jak velka je hodnota dluhu a jak ysoka je cena nemovitosti? Klidne pisni SZ, jestli nechces vypicovat verejne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová