Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Nějak nerozumím otázce.
Je nás prostě hromádka dědiců-vlastníků a teď přišel dopis od exekutora s exekucí na barák a při tel. komunikaci nám bylo řečeno, že brzy padne nařízení k prodeji.
Miarei píše:
Nějak nerozumím otázce.
Je nás prostě hromádka dědiců-vlastníků a teď přišel dopis od exekutora s exekucí na barák a při tel. komunikaci nám bylo řečeno, že brzy padne nařízení k prodeji.http://nahlizenidokn.cuzk.cz/…rBudovu.aspx?…
No to urcite muze byt!!! Ale proda se jen ten jeden podil od dedice, ktery ma exekuce!
Takze to bude takto
1/4 vlastnis ty - je cista
1/4 vlastni bratr - je cista
1/4 vlastni sestra - je cista
1/4 vlastni otec a je zatizena exekucemi. Exekutor vyda drazebni vyhlasku a probehne drazba.
Vy vsichni budete vlastnit jednu ctvrtinu jako pred drazbou akorattu posledni ctvrtinu koupi nejaky Franta Hustagl…
Ale VASE podily nemuze ex. prodat! Oni jsou nekdy hov…a a zamerne mlzi. Treba to rekl proto aby jste naklusali a zaplatili dluh za toho „otce“ vis?
Pokud chces, abych koukla do Katastru, napis mi Kat. uzemi a treba cislo popisne, mi se to na tom odkazu nechce objevit…
Já jsem blbá, házela jsem odkaz, ale zapomněla jsem, že odkaz nebude přímo na náš barák.
Každopádně takový případ, kdy část baráku odkoupí nějakej Pišta si dokážu představit u velkých nájemních domů, příp. domů s pozemky, ale k čemu je nějakýmu Pištovi koupit čtvrtku rodinného baráku, když ho stejně čeká dohadování se o vyplacení atp.
Ja se tim zivim ![]()
Pokud s tim umis pracovat, jde s tim delat hodne veci… ![]()
Díky moc ![]()
Ale já se o ten barák nestarám, myslím, že naší rodině nepřinesl nic dobrého a mě je jedno co se s ním stane
Zdravím, potřebovala bych poradit.asi spíš dotaz pro realitáky. Přítel je rozvedený a začaly jsem spolu žít, ježe má exekuce po bejvalce a vlastní dům, který je v exekuci, chtěla jsem poradit zda jde dům prodat když je v exekuci. vyhledla jsem na netu že to jde, ale musí mít souhlas od exekutora, je to pravda? v domě už nebydlíme, takže je to prázdný. Přítel to nějak neřeší a peníze potřebujem na ty dluhy a potřebujem dostavět. navíc ted se mi porouchalo auto a nemám jak jezdit do školky, nákupy atd. nechci se furt spoléhat na ostatní. a druhá otázka, mohu se toho ujmout já? že by mi třeba dal plnou moc? jsem fakt už zoufalá na zhroucení. půjčku mi nikdo nedá páč jsem na rodičáku a on vregistru, a od lichvářů nebankovní nechci, je to na prd. prosím poradte, děkuji
Anonymni, urcite to jde!!! Jen musis vedet par veci a nebo znat spravne lidi… odkud jste? Jak velka je hodnota dluhu a jak ysoka je cena nemovitosti? Klidne pisni SZ, jestli nechces vypicovat verejne…