Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše: Více
V úvodním příspěvku píšeš, že máš rodinu a potkala jsi někoho, s kým sis sedla do té míry, že se bojíš se ním trávit čas, tak se rozhodni.
Jestli to myslíš tak, že se opakuje to, cos zazivala na začátku s partnerem tzn asi je to další osudový, tak už jsi o level vys, kde vymyslis, jak si to svoje poblazneni ospravedlnit.
Ale jestli už jsi partnerovi doma tak jedno, jak píšeš a jste spolu jen kvůli dětem, tak navrhni otevřený vztah a můžeš bez výčitek souznit jinde. ![]()
Trochu zvláštní ne? Když se někoho bojím, tak se s ním bavit nebudu.
A pokud jste teď s manželem spíš jako kamarádi a kvůli dětem, co to zkusit trochu obzvláštnit? Zapracovat na tom vztahu. Zjistit co by oba dva potřebovali.
Ne se hned hnát za jiným.
Začněte být nepříjemná na manžela, házejte na něj veškerou vinu a nakonec se s ním rozveďte.
@Vodnář-u-Topolu proč bych to dělala
omlouvám se, ale tato reakce nebyla na místě, já problémy řeším a chyby přiznávám
Jak? Pokud žijete jako kamarádi, tak to asi těžko můžete zkoušet napravit.
Houbelec spřízněná duše, je to jen ten pověstný zelenější trávník u sousedů a ty jsi poblázněná z chlapa, co má 10% a nevšímáš si doma může, co má 90.
Když neumíte odpovědět, jakým způsobem se snažíte pracovat na tom vztahu, tak to asi moc na tom vztahu nepracujete. Jestli takto komunikujete i s manželem, tak toho taky moc nevykomunikujete.
@Silverine247 píše: Více
já třeba říkám spřízněná duše i oblíbeným kolegům v práci, kteří mi vyhovují i po osobní stránce, kolikrát máme stejné myšlenky i názory, a o sex fakt nejde, i když to bývají většinou muži.
@75fea přesně to jsem taky chtěla slyšet.. nemusí nutně o nic jít a někdo má spřízněnou duši určitě každou desátou ![]()
@Silverine247 píše: Více
pročpak? Je mi s nimi fajn, a jsem s nimi ráda.
@Silverine247 ne, bála jsem se svého muže co mám doma, při prvním setkání