Existují vůbec věrní muži (ženy)?

Anonymní
15.10.22 20:31

Existují vůbec věrní muži (ženy)?

Zdravím,
Po přečtení spousty diskuzí (nejen tady) a vyslechnutí spousty životních příběhů mých kamarádek a známých mi zůstává v duši velká nedůvěra v opačné pohlaví, která mi hodně komplikuje vztahy. Často mívám pocit, že vztahy vlastně nemají smysl, zároveň po nich strašně toužím.. Neměl zde někdo podobný problém s důvěrou, který zvládl vyřešit, nějak se srovnat s tím, že nám druhý sice může ublížit, ale to neznamená, že se tak stane a musíme jen čekat na to kdy? Na terapii jsem již objednaná, chci to tam probrat, nejspíš to souvisí i s nepřítomností mého otce v dětství, ale ráda bych slyšela i zkušenosti ostatních, kteří se třeba s podobnými pocity potkali.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
66815
15.10.22 20:38

Ja 25 let, sestra 29

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
15.10.22 20:38

Věrný člověk je jako Yetti. Vobčas ho prý někdo zahlídne, ale ještě nikdo nedokázal, že existuje…. :mrgreen:
Já nevěřím nikomu, ani sobě ne…..

• Citovat
  • Upravit
3958
15.10.22 20:50

Měla jsem 3 vážné vztahy (4 roky, 5 let, 8 let - stále trvá) a nikdy jsem nevěrná nebyla. Ani jsem s žádným z nich nikdy neřešila jeho nevěru - pokud mi byli nevěrní, nevím o tom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15.10.22 20:56

Ja byla v 5 letem vztahu a tam jsem 3 roky podvadela a pak jsem zjistila ze i on. Vztah byl celkove nestabilni a nefunkcni a oba jsme takto od toho utikali, protoze ani jeden nemel koule na to, to utnout. Nakonec jsem ro rozsekla ja. i z toho duvodu i jinych.
A momentalne mam pritele 3 roky a je to uplne jina. Komunikujeme spolu, nikdy jsem nemela nutkani mu vlezt do mobilu apod.
Takze urcite neves hlavu, nevera se muze stat kazdemu ale neznamena ze te to bude provazet navzdy

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
15.10.22 21:03
@Anonymní píše:
Zdravím,
Po přečtení spousty diskuzí (nejen tady) a vyslechnutí spousty životních příběhů mých kamarádek a známých mi zůstává v duši velká nedůvěra v opačné pohlaví, která mi hodně komplikuje vztahy. Často mívám pocit, že vztahy vlastně nemají smysl, zároveň po nich strašně toužím.. Neměl zde někdo podobný problém s důvěrou, který zvládl vyřešit, nějak se srovnat s tím, že nám druhý sice může ublížit, ale to neznamená, že se tak stane a musíme jen čekat na to kdy? Na terapii jsem již objednaná, chci to tam probrat, nejspíš to souvisí i s nepřítomností mého otce v dětství, ale ráda bych slyšela i zkušenosti ostatních, kteří se třeba s podobnými pocity potkali.

Jsem věrná 20 let a můj otec byl velmi nepřítomný v mém dětství. I přesto jsem do vztahu šla a jsem v něm. Hrozně to uteklo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 21:10

@Russet možná ten můj text by špatně pochopen, já věrná jsem a sama sobě věřím :mrgreen: nevěřím ale v opačné pohlaví, že sama podvedena nebudu. Ženy jsem teda do názvu diskuze zahrnula v případě, že by obdobnými problémy trpěl muž a měl třeba nějaký tip na to, jak si s tím poradit :oops:
 Zakl.

• Citovat
  • Upravit
53518
15.10.22 21:14
@Anonymní píše:
@Russet možná ten můj text by špatně pochopen, já věrná jsem a sama sobě věřím :mrgreen: nevěřím ale v opačné pohlaví, že sama podvedena nebudu. Ženy jsem teda do názvu diskuze zahrnula v případě, že by obdobnými problémy trpěl muž a měl třeba nějaký tip na to, jak si s tím poradit :oops:
Zakl.

Napsala jsem, že s tím jsem do vztahu šla. Že nemusí vyjít. Pochopila jsem tě velmi dobře. Právě proto, že naši se tak brzo rozvedli, jsem ve vztahu stálá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Kutil Tom
15.10.22 21:15
@Anonymní píše:
Zdravím,

Fakt super volba, řídit svůj život internetovými diskuzemi a pindáním kamarádek :roll:
Jako poučit se z cizích chyb, aby člověk mohl udělat nějaké jiné vlastní :mrgreen: je OK, ale odnést si z toho apriori nedůvěru k celému opačnému pohlaví je idiocie, sorry…

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
15.10.22 21:16

Tak s manželem jsme spolu přes 18 let. A poslední dobou mi chybí sex, takže myšlenky mám hodně hříšné, ale zároveň vím, že i když působím sebevědomě a nejsem ošklivá, tak jsem stydlivá a paranoidní (bojím se že se to provalí, bude mě vydírat, že si to natočil, trapný moment na téma kondom, hlavně vím že bych byla v křeči a tím pádem z toho nic neměla, takže to za to nestojí)

• Citovat
  • Upravit
Cizinka1
15.10.22 21:17
@Anonymní píše:
Zakl.

A proč je pro tebe fyzická věrnost tak důležitá? Není lepší žít s tím, že všichni jsme jen lidi a dlouholetá monogamie je hodně těžká pro spoustu lidí, neboť jim nebo přirozená? Ono se žije líp s tím, když člověk ví, že každý může udělat „chybu“ v životě. Vždyť vztah není jen o věrnosti.

• Citovat
  • Upravit
9918

25 let vztahu s ex a byli jsme verni oba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cizinka1
@Kutil Tom píše:
Fakt super volba, řídit svůj život internetovými diskuzemi a pindáním kamarádek :roll:
Jako poučit se z cizích chyb, aby člověk mohl udělat nějaké jiné vlastní :mrgreen: je OK, ale odnést si z toho apriori nedůvěru k celému opačnému pohlaví je idiocie, sorry…

Stručně a dobře napsáno

• Citovat
  • Upravit
4164
15.10.22 21:20
@Anonymní píše:
Zakl.

Pro tebe je tedy věrnost tou nejvyšší hodnotou?
Bylo by ti jedno, jaké osobnostní rysy ten člověk má, jaké hodnoty vyznává, ale hlavně že je věrný?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
15.10.22 21:20

Bohuzel mam uplne stejny pocit jako zakladatelka.. Vztah 3 roky-fyzicka nevera+virtualni flirtovani, vztah 2 roky-fyzicka nevera+virtualni flirtovani, vztahy v trvani cca rok-rozjetych vice konverzaci tykajicich se koketovani pres mobil s byvalkama, spoluzackama, kolegynema z prace, sousedkama..

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky