Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No protože psát si máte týden, poté schůzku. Jinak je to ztráta času a dopadá to přesně takhle
Treba se mu něco stalo ![]()
Tohle to psaní se asi nesmí brát moc vážně. Co rozšířit svůj okruh známých nejakou novou činností a poznávat nazivo?
@Zeoli píše:
No protože psát si máte týden, poté schůzku. Jinak je to ztráta času a dopadá to přesně takhle
Naprosto souhlasím, také trvám na setkání max. po týdnu. Zde jsem byla benevolentní vzhledem k tomu, že je z větší vzdálenosti. Zakl.
@Elishka1 píše:
Treba se mu něco stalo
Tohle to psaní se asi nesmí brát moc vážně. Co rozšířit svůj okruh známých nejakou novou činností a poznávat nazivo?
Nestalo, na WhatsApp ho vidím online ![]()
@Anonymní píše:
Nestalo, na WhatsApp ho vidím online
Porid si psa, seznamis se spostou lidi - obzvlášť treba s fenou, která hara
Zase další, která naletěla
. Šest týdnů dopisování a ještě se Slovákem. Příště si dopisuj maximálně týden s někým z bližší vzdálenosti.
@Zeoli Mně se třeba i ten týden psaní zdá dost, zbytečný čas a zbytečně moc informací poskytnutých cizímu člověku.
Mrzí mě to, ale já jsem toho názoru, že když se tohle stane, je v tom někdo jinej. Ještě když je mezi váma dálka, jasně, ne velká, ale tím spíš má pocit, že je to jedno a nic ti nedluží. Můžeš to nechat přebolet, nebo se mu ozvat, co se stalo a připravit se na to, že se ti ta odpověď nebude líbit nebo že neodpoví vůbec. Přeji hodně štěstí příště ![]()
@Thomassss píše:
@Zeoli Mně se třeba i ten týden psaní zdá dost, zbytečný čas a zbytečně moc informací poskytnutých cizímu člověku.
Tak já bych ani dřív než o víkendu na setkání čas neměla, pro mě je týden to minimum, ale zároveň i maximum. A není třeba psát nic intimního, ani každý den.
@Anonymní píše: …
Mě tenhle „ghosting“ přijde jako úplný mor dnešní doby… chápu odmlčet se po několika zprávách, když člověk vidí, že to neklape… ale takhle… zamrzí to.
Mor jsou i naháněčky a vůbec neschopnost normálního osobního seznámení.
@Zumpa píše:
Mor jsou i naháněčky a vůbec neschopnost normálního osobního seznámení.
Přijde ti, že ho naháním? Čím? A seznámení osobně je sice hezké, jenže já se pohybuju fakt buď sama (pracuji z domova), nebo v ženském kolektivu (hobby mám jógu, tanec). Prostě si myslím, že ne vždy je ta osobní forma dostupná.
@Anonymní píše:
Já nevím, proč to ti chlapi dělají…?![]()
Psala jsem si se Slovákem ca 6 týdnů, volali jsme si, už jsme tak nějak plánovali, že se potkáme zde v Praze… psali jsme si denně, a najednou od čtvrtečního večera ticho po pěšině. Poslední zprávu jsem napsala já a rozhodně to byla zpráva, na kt. se dalo odpovědět – žádný smajlík nebo ano/ne.
Jak tomu mám rozumět? Já vlastně ani nevím, jak bych se měla chovat, kdyby ještě napsal… tvářit se, že je jako vše OK? Já nevím, mě osobně by bylo blbé tohle udělat… většinou třeba píšu, že jsem někde mimo a kdy se ozvu…Mě tenhle „ghosting“ přijde jako úplný mor dnešní doby… chápu odmlčet se po několika zprávách, když člověk vidí, že to neklape… ale takhle… zamrzí to.
A není teda chyba i někde jinde, že se ti to děje opakovaně? Na co konkrétně jsi se ptala v té poslední zprávě?
Kolikrát se ženská zeptá, a vůbec to nenaformuluje jako otázku…
@Tomie píše:
A není teda chyba i někde jinde, že se ti to děje opakovaně? Na co konkrétně jsi se ptala v té poslední zprávě?Kolikrát se ženská zeptá, a vůbec to nenaformuluje jako otázku…
Nebyla to otázka, ale oznamovací věta, na kterou se dalo reagovat. Bavili jsme se, co kdo kde studoval.
Tak jestli jste se seznámili na seznamce, tak ho zkus proklepnout, sice je to dětinský, ale budeš mít jasno, protože si myslím, že mu to vyšlo jinde.
Já nevím, proč to ti chlapi dělají…?
Psala jsem si se Slovákem ca 6 týdnů, volali jsme si, už jsme tak nějak plánovali, že se potkáme zde v Praze… psali jsme si denně, a najednou od čtvrtečního večera ticho po pěšině. Poslední zprávu jsem napsala já a rozhodně to byla zpráva, na kt. se dalo odpovědět – žádný smajlík nebo ano/ne.
Jak tomu mám rozumět? Já vlastně ani nevím, jak bych se měla chovat, kdyby ještě napsal… tvářit se, že je jako vše OK? Já nevím, mě osobně by bylo blbé tohle udělat… většinou třeba píšu, že jsem někde mimo a kdy se ozvu…
Mě tenhle „ghosting“ přijde jako úplný mor dnešní doby… chápu odmlčet se po několika zprávách, když člověk vidí, že to neklape… ale takhle… zamrzí to.