Zase další, co se neozval

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
21.10.22 16:27

@Johnny88 Není důvod se vidět? A o čem si pakmpovídají partneři, kteří jsou spolu ve vztahu roky. Chápu tu myšlenku, ale když si mají dva co říct, tak si maj co říct i kdyby na sebe před setkáním vysypali všechno

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
21.10.22 16:30

@Sonarka A co slovenky?

• Citovat
  • Upravit
Kutil Tom
21.10.22 20:04
@Anonymní píše:
Stalo se mi cca měsíc zpět něco podobného. Kdy jsem si s dotyčnou cca týden psal. V poslední zprávě se zeptala na naprosto neutrální otázku, kterou jsem jí zodpověděl. A od té doby - ticho :lol:
Nerozumim tomuto jednání. Tak když něčím naštvu nebo v tom nechci pokračovat, pošlu dotyčného do háje, nebo mu řeknu že je deb**** + nazdar.
Ale ticho? :nevim:

Si zvykneš, to dělá každá druhá :andel: V té fázi začátku psaní nic zvláštního, prostě jednou neodepíše, tak ji komplet smažeš a pokračuješ s jinou. Chce to mít tak 4 zároveň a průběžně doplňovat, jak nějaká takhle odpadne, šup hned náhradu :lol: :dance:

• Citovat
  • Upravit
21.10.22 20:13
@Kutil Tom píše:
Si zvykneš, to dělá každá druhá :andel: V té fázi začátku psaní nic zvláštního, prostě jednou neodepíše, tak ji komplet smažeš a pokračuješ s jinou. Chce to mít tak 4 zároveň a průběžně doplňovat, jak nějaká takhle odpadne, šup hned náhradu :lol: :dance:

Pozor, ať tě tady za tento názor nenazvou kacířem  :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106404
21.10.22 21:29
@Betty MacDonald píše:
Buď ráda, pár Slováků znám a žádnýho z nich bych si nechtěla chovat doma. Fakt ne.
A vypisovat si s někým takovou dobu bez schůzky mi přijde jako sci-fi, radši se seznamuju naživo, zajímají mě reakce v reálu, jak pohotově dotyčný odpovídá, jestli ze sebe vykřeše alespoň náznak smyslu pro humor v dané situaci, jak voní, jakou má řeč těla… To se online nedozvíš.

Ty mne desis. Už na žádné rande nepůjdu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí