Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Mína47 A jaká ti ty sportovní podprsenky dělají prsa? Myslím pod tričkem?
@Shaari90 píše:
@mína77 A tahle? Třeba ve velikosti 65A?
https://www.kalhotky-podprsenky.cz/…i-podprsenka?…
Já myslím, že 65A je to co mám teď. Košíčky mi sedí, ale prostě pohnu rukama a leze mi furt nahoru přes prsa, takže celý dny nedělám nic jiného než ji stahuju dolu.
@mína77 Pod tričkem to jde, bez vycpávky by to nešlo ani náhodou! Já teď na mateřské chodím stejně spíš sportovně. Důležitě pro mě je, že to prostě sedí a nikam to neleze a hlavně je to pohodlné! Ale v Takku jsem sehnala podprsenku i malé velikosti za dobrou cenu normální pus up, ale nemám možnost se tam často dostat. Ještě chci kouknout po těch sportovních jinde třeba v Tescu, chtěla bych mít i různé barvy. Problém jsou i plavky sehnat co.
Právě, mě to taky škrábe, tlačí, cítím se nepohodlně a ještě to furt vylézá nahoru. Tak já se kouknu taky po těch sportovních. Jinak plavky je další kapitola. Teď mám teda jedny a sedí dobře, nevím co budu shánět až budu potřebovat nové, protože tyhle už určitě vyrábět nebudou.
Ahoj, taky nemám žádná prsa a sedí mi jen podprsenky od Vietnamců, 70A
@mína77 Plavky mi moc dobře seděli tyto http://www.tricoline.cz/…paskem-1-2-3 už je ale nevyrábí a teď mi sedí střih za krk a uvnítř vycpávky, to jsem se mohla i normálně předklonit k dětem a v pohodě. Mě když podprsenka nesedí také stále leze nahoru a košíčky odstávají a to je teda strašný! ![]()
@mína77 píše:
Já myslím, že 65A je to co mám teď. Košíčky mi sedí, ale prostě pohnu rukama a leze mi furt nahoru přes prsa, takže celý dny nedělám nic jiného než ji stahuju dolu.
A nezkoušela jsi menší obvod? Já mám pod prsy 73cm (nebo 72), přes prsa kolem 80cm a mám teda 70B tuším (z německého Primarku, nikde jinde jsem zatím neměla potřebu kupovat). Vše sedí jak má, když zvednu ruce, pohnu-li se, vše zůstává tam, kde je. Jednu dobu jsem zkoušela podprsenky bez kostic, ale to mi právě bylo nepříjemné, různě to všude lezlo.
Jak ti to sedí mezi prsy ta podprsenka, sedí ti přesně na tělo nebo odstává?
A rozhodně bych koukala po podprsenkách s kosticemi.
Když je špatný střih leze to, i kdyby si to člověk utáhl. Pak to leze stejně a člověk se ještě k tomu dusí.
@Mína47 Střih určitě je taky velmi důležitý, ale spousta žen neví, jak by měla správná podprsenka sedět a proto kupují stále špatné
.
Já vím jak by mi měla sedět - občas se mi poštěstilo, ale podle mě to neví v krámech. To je samé pro XXL, ale nikdy jsem neslyšela, že by někdo řešil opačný problém! Kdybych měla aspoň čas obíhat obchody, ale to já fakt nemám a po internetu bez zkoušení to nejde.
No já nevím, možná je to těmi kosticemi, možná špatným střihem. Pravda je ta, že ani v obchodech neví prodavačky jak by měla podprsenka správně sedět, takže ani neporadí, hlavně že prodají. A velikost si myslím, že je ok. Možná opravdu ten střih nebo kostice.
Jdi do obchodu, kde to umí měřit. V normálním obchodu mi naměřili obvod na 70. Cha.
Jakmile jsem vyzkoušela první podprsenky s obvodem 65, tak to bylo poprvé, kdy mohla nějaká sedět.
A zatímco u 70 bych nosila košíčky A, tak u 65 mám D a i tak je to někdy malé.
Dost možná to i špatně měříš.
Podprsenka by se prostě neměla ani hnout a z velikostí prsů to nesouvisí.
To je otázka. To bych šla ráda do takového obchodu, ale nevím kde takový obchod tady poblíž je.
Tak já to mám ještě horší. Obvod 67 prsa 77. Z Astratexu jsem už objednávala a skoro vše vracela. Nechala jsem si jednu ucházející a vypreparovala z ní kostice. Takže mě aspoň netlačí. Já z nich mívám i modřiny mezi prsy. Co mám z krámu má strašný nevyndavaci vycpávky a musím si ještě ručně zkracovat obvod. Jako když si do toho prsa upravím, super na půl hodiny. Pak mi prsa nějak klesnou nebo co a odstávají košíčky. Po tom kojení mám prostě spíš kůži
. Sportovní podprsenka dobrý, ale to nejde nosit pod všechno a přeci jen občas se chci cítit jako ženská a i se tak obléct. Za půl roku jdu do práce a nějaká normální pěkná podprsenka, tak o ty si můžu nechat tak zdát. A nebo změním povolání a naučím se to šít ![]()