Fabia - vyzná se váš muž?

Anonymní
29.4.12 09:31

Fabia-vyzná se váš muž?

ahoj holky,
nemáte doma někdo chlapa, co třeba pracuje v servisu nebo se prostě umí vrtat v autech? My jsme před pár dny vyměnili kola. Od tý doby, kdy jedeme na 1 nebo 2 do ostřejší zatáčky (ale jen doprava), tak začne auto 3× pípat a občas svítí světýlko, jakoby byla zatažená ručka. Mám strach, že mi to kolo za jízdy upadne :) Servis je až zejtra…kdyby to byla nějaká prkotinka, byla bych ráda, kdybych tam nemusela.
 Díky

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
14090
29.4.12 09:33

Chlap mi ještě spí, ale napadlo mě že by se kola měla vyvážit? :think: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 09:35

zkus se ho pak prosím tě zeptat :kytka:

• Citovat
  • Upravit
864
29.4.12 09:43

Taky to vidím na seřízení kol… Tomu servisu se asi nevyhneš :kytka: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 09:44

pneuservis to nespraví?

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
29.4.12 09:44

ten máme tady kousek, jinak bysme museli do města a tam by si ho asi nechali a byly by to akorát komplikace..

a dá se s tim jezdit? ještě dneska?

• Citovat
  • Upravit
14090
29.4.12 09:46
@Anonymní píše:
ten máme tady kousek, jinak bysme museli do města a tam by si ho asi nechali a byly by to akorát komplikace..a dá se s tim jezdit? ještě dneska?

Pokud to je nevyvážením kol tak se s tím jezdit dá určo neupadnou, ale auto pojede trochu jinak, nejistě hlavně při vyšší rychlosti… každopádně co já vím tak na vyvážení stačí pneuservis, ale kola se zas musí sundat :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13141
29.4.12 09:57

No ono je rozdíl vyvážení kol - to stačí pneu servis a celková geometrie kol, to se musí do servisu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 10:02

dobrá, ale v pneuservisu mi SNAD řeknou, co s tim je, ne? a kdyžtak mě pošlou jinam

• Citovat
  • Upravit
14090
29.4.12 10:05
@Anonymní píše:
dobrá, ale v pneuservisu mi SNAD řeknou, co s tim je, ne? a kdyžtak mě pošlou jinam

To určitě ano ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14090
29.4.12 10:41

Hele tak chlap říká, že když se rozsvítí kontrolka jakoby byla zatažená ruční brzda tak to můžou být sjeté destičky a nebo málo brzdové kapaliny ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.4.12 10:42

no nic jinýho nesvítí…a tohle zasvítí jen třeba jednou z pěti pípání…a jiná kontrolka nesvítí. Takže nejdřív zajedeme do pneuservisu tady…a pak mooožná do servisu. To mám radost. :(

díky moc :kytka:

• Citovat
  • Upravit
14090
29.4.12 10:45
@Anonymní píše:
no nic jinýho nesvítí…a tohle zasvítí jen třeba jednou z pěti pípání…a jiná kontrolka nesvítí. Takže nejdřív zajedeme do pneuservisu tady…a pak mooožná do servisu. To mám radost. :(díky moc :kytka:

No chlap říká, že to s pneumatikama nemá nic společného jelikož u nich žádné čidlo není aby auto pípalo, že s nima něco je :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
864
29.4.12 10:50

Taky jsem teď mluvila s tím mým a souhlas s Werunkaw123… prý to bude buď nějaká chyba v elektronice nebo ta brzdovka.
Takže servis stopro navštiv… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
29.4.12 11:00

zkus zkontrolovat, jestli máš dostatek brzdové kapaliny… ;) Když je jí málo, rozsvěcuje se kontrolka ruční brzdy a pípá taky… :nevim: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová