Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Chlap mi ještě spí, ale napadlo mě že by se kola měla vyvážit?
![]()
ten máme tady kousek, jinak bysme museli do města a tam by si ho asi nechali a byly by to akorát komplikace..
a dá se s tim jezdit? ještě dneska?
@Anonymní píše:
ten máme tady kousek, jinak bysme museli do města a tam by si ho asi nechali a byly by to akorát komplikace..a dá se s tim jezdit? ještě dneska?
Pokud to je nevyvážením kol tak se s tím jezdit dá určo neupadnou, ale auto pojede trochu jinak, nejistě hlavně při vyšší rychlosti… každopádně co já vím tak na vyvážení stačí pneuservis, ale kola se zas musí sundat ![]()
No ono je rozdíl vyvážení kol - to stačí pneu servis a celková geometrie kol, to se musí do servisu.
dobrá, ale v pneuservisu mi SNAD řeknou, co s tim je, ne? a kdyžtak mě pošlou jinam
@Anonymní píše:
dobrá, ale v pneuservisu mi SNAD řeknou, co s tim je, ne? a kdyžtak mě pošlou jinam
To určitě ano ![]()
Hele tak chlap říká, že když se rozsvítí kontrolka jakoby byla zatažená ruční brzda tak to můžou být sjeté destičky a nebo málo brzdové kapaliny ![]()
no nic jinýho nesvítí…a tohle zasvítí jen třeba jednou z pěti pípání…a jiná kontrolka nesvítí. Takže nejdřív zajedeme do pneuservisu tady…a pak mooožná do servisu. To mám radost. ![]()
díky moc ![]()
@Anonymní píše:
no nic jinýho nesvítí…a tohle zasvítí jen třeba jednou z pěti pípání…a jiná kontrolka nesvítí. Takže nejdřív zajedeme do pneuservisu tady…a pak mooožná do servisu. To mám radost.díky moc
No chlap říká, že to s pneumatikama nemá nic společného jelikož u nich žádné čidlo není aby auto pípalo, že s nima něco je ![]()
Taky jsem teď mluvila s tím mým a souhlas s Werunkaw123… prý to bude buď nějaká chyba v elektronice nebo ta brzdovka.
Takže servis stopro navštiv… ![]()
zkus zkontrolovat, jestli máš dostatek brzdové kapaliny…
Když je jí málo, rozsvěcuje se kontrolka ruční brzdy a pípá taky…
![]()
ahoj holky,
Servis je až zejtra…kdyby to byla nějaká prkotinka, byla bych ráda, kdybych tam nemusela.
nemáte doma někdo chlapa, co třeba pracuje v servisu nebo se prostě umí vrtat v autech? My jsme před pár dny vyměnili kola. Od tý doby, kdy jedeme na 1 nebo 2 do ostřejší zatáčky (ale jen doprava), tak začne auto 3× pípat a občas svítí světýlko, jakoby byla zatažená ručka. Mám strach, že mi to kolo za jízdy upadne
Díky