Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ahoj holky,
omlouvám se adminům, ale opravdu netuším do jaké kategorie zařadit můj dotaz.
Mám menší problém s facebookem. Mám eshop a k němu facebook stránku, vše funguje tak jak má. ale už mi psalo pár lidí, že chtěli přidat na moji zeď nějaký příspěvek nebo komentář (většinou poděkování za obchůdek) a bohužel se mě na zdi nezobrazuje. Jim na svém profilu ano, ale mě a tudíž i ostatním uživatelům ne. Netušíte kde by mohl být problém? Vše mám nastavené jako veřejné, příspěvky může přidávat každý, tak fakt netuším, kde je zakopaný pes. A protože jsem co se týče facebooku spíše začátečník, tak si říkám, jestli se tu nenajde nějaká dobrá duše, která fcb rozumí víc a poradí.
Děkuju moc, konkrétní odkaz na fcb stránku pošlu do SZ, abych tu nedělala reklamu ![]()
Veronika
Stejnej problém je i na jednom bazárku, kde jsem. Myslím, že ten problém bude obecnej, celoplošnej. Ale asi líp by ti poradili na nějaký Fb „helpdesku“, určo nějakej takovej kontakt bude si myslím ![]()
@Seizdra píše:
Stejnej problém je i na jednom bazárku, kde jsem. Myslím, že ten problém bude obecnej, celoplošnej. Ale asi líp by ti poradili na nějaký Fb „helpdesku“, určo nějakej takovej kontakt bude si myslím
Děkuju. No helpdesk se přiznám že jsem hledala, ale kde nic tu nic… ![]()
@Violet83 píše:
Děkuju. No helpdesk se přiznám že jsem hledala, ale kde nic tu nic…
To já taky netuším, jen mě tot ak napadlo, že by něco takovýho mohlo existovat
Ale teď taky koukám a vidím taky kulový… Tak asi to maj dobře ukrytý, dacani ![]()
A nemas v nastaveni na fb, ze nejdrive musis prispevek na sve zdi zkontrolovat a odsouhlasit?
@terezka24 píše:
A nemas v nastaveni na fb, ze nejdrive musis prispevek na sve zdi zkontrolovat a odsouhlasit?
Terezko, děkuju. Jsem blbec, netušíš kde to najdu?
![]()
@Violet83 píše:
Terezko, děkuju. Jsem blbec, netušíš kde to najdu?![]()
![]()
Nastavené soukromí, kdo může vidět můj obsat a tam se to už nastavuje ![]()
Proč hned blbec?
Třeba to nebude ono, ale nic jiného mě nenapadá ![]()
Ledaže by dnes nějak blbnul FB, ale to si nemyslím. Určitě to zkus a uvidíš ![]()
Tak jinak ![]()
Jdi na svůj profil, klikni na záznamy o aktivitách, pak kontrola profilu Timeline a zmáčkneš vedle upozornění to kolečko a buď nastavíš poveleno nebo zakázáno. Pokud tam máš povoleno, to znamené že příspěvek nejdříve musíš zkontrolovat než bude přidán na Tvou zeď, pokud zakázáno, tak problém v nastavení nejspíše nebude ![]()