Facebook nezobrazuje komentáře uživatelů

6868
18.3.13 11:25

Facebook nezobrazuje komentáře uživatelů

Ahoj holky,

omlouvám se adminům, ale opravdu netuším do jaké kategorie zařadit můj dotaz.

Mám menší problém s facebookem. Mám eshop a k němu facebook stránku, vše funguje tak jak má. ale už mi psalo pár lidí, že chtěli přidat na moji zeď nějaký příspěvek nebo komentář (většinou poděkování za obchůdek) a bohužel se mě na zdi nezobrazuje. Jim na svém profilu ano, ale mě a tudíž i ostatním uživatelům ne. Netušíte kde by mohl být problém? Vše mám nastavené jako veřejné, příspěvky může přidávat každý, tak fakt netuším, kde je zakopaný pes. A protože jsem co se týče facebooku spíše začátečník, tak si říkám, jestli se tu nenajde nějaká dobrá duše, která fcb rozumí víc a poradí.

Děkuju moc, konkrétní odkaz na fcb stránku pošlu do SZ, abych tu nedělala reklamu ;)

Veronika

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21848
18.3.13 11:27

Stejnej problém je i na jednom bazárku, kde jsem. Myslím, že ten problém bude obecnej, celoplošnej. Ale asi líp by ti poradili na nějaký Fb „helpdesku“, určo nějakej takovej kontakt bude si myslím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
18.3.13 11:29
@Seizdra píše:
Stejnej problém je i na jednom bazárku, kde jsem. Myslím, že ten problém bude obecnej, celoplošnej. Ale asi líp by ti poradili na nějaký Fb „helpdesku“, určo nějakej takovej kontakt bude si myslím :nevim:

Děkuju. No helpdesk se přiznám že jsem hledala, ale kde nic tu nic… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
18.3.13 11:30
@Violet83 píše:
Děkuju. No helpdesk se přiznám že jsem hledala, ale kde nic tu nic… :think:

To já taky netuším, jen mě tot ak napadlo, že by něco takovýho mohlo existovat :D Ale teď taky koukám a vidím taky kulový… Tak asi to maj dobře ukrytý, dacani :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 11:51

A nemas v nastaveni na fb, ze nejdrive musis prispevek na sve zdi zkontrolovat a odsouhlasit?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6868
18.3.13 11:55
@terezka24 píše:
A nemas v nastaveni na fb, ze nejdrive musis prispevek na sve zdi zkontrolovat a odsouhlasit?

Terezko, děkuju. Jsem blbec, netušíš kde to najdu? :oops: :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 12:09
@Violet83 píše:
Terezko, děkuju. Jsem blbec, netušíš kde to najdu? :oops: :oops: :oops:

Nastavené soukromí, kdo může vidět můj obsat a tam se to už nastavuje ;)

Proč hned blbec? :mrgreen: Třeba to nebude ono, ale nic jiného mě nenapadá :think:
Ledaže by dnes nějak blbnul FB, ale to si nemyslím. Určitě to zkus a uvidíš :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3684
18.3.13 12:17

Tak jinak :mrgreen:
Jdi na svůj profil, klikni na záznamy o aktivitách, pak kontrola profilu Timeline a zmáčkneš vedle upozornění to kolečko a buď nastavíš poveleno nebo zakázáno. Pokud tam máš povoleno, to znamené že příspěvek nejdříve musíš zkontrolovat než bude přidán na Tvou zeď, pokud zakázáno, tak problém v nastavení nejspíše nebude :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová