Setkání se slavnou osobností

659
15.3.13 15:36

Setkání se slavnou osobností

Ahoj, zajímalo by mě, zda se někdo z vás setkal s nějakou mediálně známou osobností a jaké jste z toho měli pocity.
Mé nejmilejší setkání bylo s panem Zdenkem Troškou, někdy před šesti lety u něj v Hošticích se se mnou a kamarádem ochotně vyfotil a byla s ním sranda.
Mimojiné jsem ještě jako dítě dostala autogram od Evy Vejmělkové/ měla překrásné husté copy/,a když jsem pracovala kousek od Staromáku potkala jsem Leonu Machálkovou, Kláru Issovou…
Piště vaše zážitky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2028
15.3.13 15:42

@Lola29 Já jsem byla taky v Hošticích a jsem vyfocena s Konopníkovou :-)
Pak v Praze jsem viděla Annu Kulovanou(z Ordinace Eriku), pak Smoljaka a ješte v Olomouci jsem viděla Bartošovou. Pak jsme ze školou šli na přednášku do kina, byl tam sexuolog pan Uzel.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
15.3.13 15:43

Ano, je to dýl, ale když byl brácha v lázních (tuším tak možná i 8 let zpátky) v Jeseníkách, tak tam v tom jednom „baráku“ byl bývalej prezident Klaus. Mám snad i jeho fotku podepsanou. Vědět, co udělá a jak zemi potopí, asi bych ho tehdy v mých 13 letech zkopla ze schodů dolů… :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5761
15.3.13 15:44

Já kdysi potkala v nákupním centru Korantenga s jeho dcerou Vanessou, oplatil mi pozdrav a hezky se usmál :lol:

Jo ještě byl tady u nás Krytinář, Kotvald a před rokem jsem si podala ruku a dostala pusu od Ztraceného ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
528
15.3.13 15:46

Já jsem se potkala s Petrem Vágnerem mám sním i fotku byla jsem ráda je to můj oblíbený herec a strašně se mi líbí. dál jsem viděla v malvíku Jana Šťastného a toho herce co hraje v ordinaci Jánského.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rachel55
15.3.13 15:47

Setkala jsem se s Josefem Dvorakem, nechal nas prespat v pristresku u nej na chalupe, kdyz byla bourka a my tam byli na vandru, je to vynikajici a mily clovek, rano nam jeste prinesl dort na ochutnani

kdyz jsem chodila na gympl, tak jenom o rocnik vis, chodila Sarka Ulrichova, ale primo kamaradky jsme nebyli

a asi pred 3 roky jsem se u kamaradky v UK na oslave setkala s jednim docela znamym ceskym plastickym chirurgem( jmenovat ho nebudu), taky moc prijemny clovek

Příspěvek upraven 15.03.13 v 15:52

• Citovat
  • Upravit
2028
15.3.13 15:48

Já jsem jednou hrála fotbálek s klukama z Horkýže slíže. Akorát jsem se to domákla až když jsem je pak viděla hrát na pódiu :roll: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1998
15.3.13 15:48

Ja se potkala s Bilou, Blanarovicovou, celou skupinou No name..s Karmou, Karlem Gottem, s Klausovymi, s Kynychovou,..Vyrostla jsem v decaku a tam se casto jezdi na akce s osobnostmi. Nejvetsi zazitek ale bylo potkat v Praze Vina Diesla, objal me a dal pusu - lepsi zazitek nemam :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971
15.3.13 15:51

S Tomášem Klusem a Jirkou Kučerovským- podala jsem si s nima i ruku :D
jinak Lucku Vondráčkovou a někdy v září Zemana..:/:/:/:D dala bych mu ránu jak Příbramské náměstí znečišťoval cigaretami..:D (takhle veřejně před kamerama a lidma bych asi nekouřila jednu za druhou a nezahazovala cigarety na zem když má vedle sebe koš:D) ale to je spíše úsměvné :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659

@Mauzik2 :oops: jůůůůůůů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17565

Už je to dáááávno, ale kdysi se u nás na chalupě zastavil Petr Nárožný se ženou, ona měla rozbité kolo a koleno, tak jsme jim všem poskytli první pomoc a občerstvení :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
zichisek
15.3.13 15:52

Já jsem se potkávala s panem Přeučilem, Troškou, Věrou Špinarovou, Luckou Bílou a Bohušem Matušem. S Hankou Křížkovou jsme byli na večírku i s Jiřím Kornem.
Petr Kotvald měl půjčené mé brusle na led :mrgreen:
Jsou to normální lidi tak jako my. Jediný kdo mi nebyl sympatický byla Věra Špinarová. Na všechny koukala shora, že ona je za hvězdu a vy se všichni po*erte…

• Citovat
  • Upravit
659

@Terulisekk Jo Zeman a ty jeho cigaretky :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6971

Jinak můj táta když byl na vojně tak byl v hospodě s Gottem a Vondráčkovou- prý byly jako normální lidi.. neví jak teď ale kdysi jo..:D:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
659
15.3.13 15:53

@zichisek Vážně Špinarka? Kdo by to byl řekl a takový hlas nádherný…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová