Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Thesis a jsme doma
uz jsem ti chtela navrhnout pridani na FB, abych ti ukazala co myslim ![]()
@Pherenike píše:
@Thesis a jsme domauz jsem ti chtela navrhnout pridani na FB, abych ti ukazala co myslim
No nakonec jsme se k tomu dopracovali
Nevím proč pořád mluvím o blokaci
![]()
Když má někdo někoho v přátelích a pak ho z přátel vymaže, jak se to dozví ten dotyčný? Pouze tím, že koukne do svých přátel nebo se dá i někde zjistit, kdy byl z přátel vymazán?
@Sára 1 Zjistí to až v případě, že bych chtěl dotyčného kontaktovat. Hláška jako taková nechodí. Prostě najednou zjistí, že ho tam nemá, nebo má jeho profil zamčený.
Mě vyhodily ze skupiny a zjistila jsem to taky jen tak, že mi prostě zmizela, když jsem se tam chtěla podívat. Žádné info nepřišlo.
Ahoj. Uměli byste poradit? Odesílají se mi žádosti o přátelství lidem, kterým jsem je neposlala já. Jde to nějak zablokovat? Děkuji Lenka
@koryna nekdo te naboural
to zrus cele a pripadne si zaloz novy ´´zabezpeceny´´. napis kontakty a pak jim sama posli zadost
@koryna píše:
Mazat profil se mi teda nechce. Něco jednoduššího není?
Kontaktuj technickou podporu a uvidíš, jestli ti pomůžou účet znovu zabezpečit. Do budoucna - neklikej na každou hovadinu, kterou na zdi potkáš. Strašná spousta z toho jsou viry. Než něco rozklikneš, přečti si pořádně, co to je a jaký je zdroj - pokud ho neznáš nebo už jen názvem zní pochybně, přeskoč a běž dál.
No právě. Nerozklikávám každou blbost. A už se mi to stalo i obráceně. Potvrdila jsem přátelství a pak se mě dotyční ptali, jestli se známe, tak jsem jim psala, že mi od nich přišla žádost a jen jsem ji potvrdila.
No takže klikáš na každou blbost, když potvrdíš žádost někomu, koho neznáš. Jak myslíš, že se šíří viry?
Tak jsou to přátelé přátel. Chci poznat i nové lidi, ne jen ty, co už znám osobně.
Však poznávej lidi, když ti to takhle vyhovuje. Pak se teda ale nediv
Mně kolikrát přistane ve zprávách vir i od přátel, natož od někoho, koho neznám. Když ty tomu člověku žádost nepošleš, on ji nepošle tobě, tak kdo ji asi pošle? Žádnou vyšší moc v tom nehledej.