Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@bimbama nemuze to byt v nastaveni toho konkretniho cloveka ze ma fotky jen pro pratele a ty nejsi mezi jeho prateli, ale je to jakoby jen pritel pritele?
@quinny To já vůbec netuším, právě. Ale dělá mi to teď snad u všech a předtím se mi to nestávalo… ![]()
Ozivuju diskuzi a jdu s dotazem: Prave jsem si bezhlave skryla prispevky na Timeline a pak zjistila, ze muzu problem vyresit jinak. Jenze co ted? Jak vratit zpet ty skryty prispevky, jde to vubec?
@Oluska píše:
Dáš - vrátit akci zpět
No to jde hned po skryti, ale ted uz tam nemam ani naznak, ze by tam nejaky prispevek byl.
A navic mi to dela takovy podlosti, jakoze mi zobrazi prispevky pro verejnost, ale ja jako prihlasena, je na Timeline nemam. Proste mi zmizly. Kdyz se ovsem odhlasim, naskoci.
Na FB blbne hodně věcí a i když jim to člověk nahlásí, tak s tím nikdo nic nedělá ![]()
@Oluska píše:
Na FB blbne hodně věcí a i když jim to člověk nahlásí, tak s tím nikdo nic nedělá
No to uz se ani nepokousim, zkusila jsem to jednou na zacatku a odpoved zadna. Tohle mne stve, navod je vetsinou k nicemu, na hodne veci clovek prijde metodou pokus-omyl a ovladani samotny je k vzteku. Ale kvuli lidem, co mam rada, se to snazim nejak prekonavat. ![]()
Ahoj. Zmizel mi levý postranní panel s nabídkou skupin. Nevíte, jak to vrátit?
Ahoj, můžete mi poradit? Jak můžu udělat, aby mě nikdo nesledoval? Nějaká novinka, že automaticky se sleduje každý. Já to u každého zrušila. Protože nepotřebuji, aby se mi na facebooku ukazovala každá prkotina co kdo z mojich přátel kde napíše a nebo co tam kdo vloží, až se budu chtít k někomu podívat, tak se tam na profil prostě mrknu, ale mi spíše vadí, že ti co mě mají danou jako, že mě sledují, tak opravdu vidí co kde napíšu v jakékoliv skupině otevřené. Nebo v jakémkoliv příspěvku.
A nejhorší je, když někde něco napíšu a někdo s tím nesouhlasí a pak mi „udajná kamarádka“ napíše, že sem hrozná, když mám takový a takový názor na něco. Tím jsem si uvědomila, že ona vidí věci, které píšu kdekoliv. Což se mi nelíbí ani trochu.
Nevíte jak zruším tu sledovanost pro druhé?, Abych měla prostě svoje soukromí? A když pod nějakou ošklivou modelku napíšu, že jsou i hezčí modelky, tak nechci potom poslouchat známou jak jsem blbá.
@peka83 píše:
Ahoj, můžete mi poradit? Jak můžu udělat, aby mě nikdo nesledoval? Nějaká novinka, že automaticky se sleduje každý. Já to u každého zrušila. Protože nepotřebuji, aby se mi na facebooku ukazovala každá prkotina co kdo z mojich přátel kde napíše a nebo co tam kdo vloží, až se budu chtít k někomu podívat, tak se tam na profil prostě mrknu, ale mi spíše vadí, že ti co mě mají danou jako, že mě sledují, tak opravdu vidí co kde napíšu v jakékoliv skupině otevřené. Nebo v jakémkoliv příspěvku.
A nejhorší je, když někde něco napíšu a někdo s tím nesouhlasí a pak mi „udajná kamarádka“ napíše, že sem hrozná, když mám takový a takový názor na něco. Tím jsem si uvědomila, že ona vidí věci, které píšu kdekoliv. Což se mi nelíbí ani trochu.
Nevíte jak zruším tu sledovanost pro druhé?, Abych měla prostě svoje soukromí? A když pod nějakou ošklivou modelku napíšu, že jsou i hezčí modelky, tak nechci potom poslouchat známou jak jsem blbá.
Nastavení-Sledující-Kdo mě může sledovat = Přátelé a je to ![]()
@Thesis ona je v přátelích. já nechci ani aby mě sledovali přátele. jde tohle zrušit??
Tak uz jsem to nasla a nejde to zrušit. to je humus
Jak mohu někoho zablokovat, aby mě nemohl sledovat?
Pokud nechcete, aby konkrétní uživatel sledoval vaše veřejné příspěvky, musíte takového uživatele zablokovat. Nezapomeňte, že když něco zveřejňujete, můžete vybrat, s kým to budete sdílet.
Blokace - nastavení - blokování - napíšete jméno uživatele, tento uživatel vás už ani nenajde na fb ![]()