Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
ivet.italia
11.3.13 19:54

fb

Ahoj.Dnes jsem se přihlásila na fb jako vždy ale psalo mi to že můj učet byl uzamčen z důvodu že je podezření že se mna můj účet někdo dostal-prý v okolí Brna. V Beně jsem byla jednou v životě někde před x lety a ani tam nikoho neznám. Žiju střídavě na Mladoboleslavsku nebo mimo ČR. Chtělo to po mě změnit heslo-to jsem udělala a pak to šlo. Ale jak je tohle teda možný? Heslo jsem v životě nikomu neřekla-nezná ho ani má rodina ani moji nej přátelé. Jsem z toho mimo, bojím se aby někdo nezneužil můj účet. Na fb jsem téměř deně-jsem tak ve spojení s rodinou a přáteli, který mám od sebe daleko 1000km :x…projela jsem taky pc antivirem, asi tam není virus, díky kterému by se mohly moje údaje dostat kam nemají, to by mělo být ok. Někdo nějaké tipy? Díky. Ivet

• Citovat
  • Upravit
ivet.italia
11.3.13 20:00

Omlouvám se dala jsem to sem podruhý-poprvé se mi dotaz nezobrazil, tak jsem myslela že se to neodeslalo

• Citovat
  • Upravit
21848
5.4.13 19:09

Čaute, chci se zeptat - mám na FB účet jen pro pár lidí, bohužel těch pár lidí má v přátelích např. kolegy z práce atd. No a k dotazu - když tam píchnu nějakou fotku, někdo z mých přátel ji „olajkuje“ nebo okomentuje, zobrazí se to jeho přátelům nebo ne, když já mám všechno zablokovaný a viditelnost obsahu omezenou jen pro moje přátele a celkově tu bezpečnost takovou dost osekanou??? Nemám to jak zksuit. Díky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
5.4.13 19:18

@Seizdra Pokud to máš blokováno, tak by se to mělo ukazovat jen tvým přátelům. :roll:
Ale mám pocit, že pokud ti někdo „olajkuje“ fotku a nemá na svém účtě zablokováno, aby se jeho přátelům ukazovalo, co olajkoval, tak že tu danou fotku uvidí i přátelé tvého přítele. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.4.13 19:20

@Seizdra pokud máš viditelnost jen pro přátele tak to nikdo jiný neuvidí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.4.13 19:40
@Manaja píše:
@Seizdra Pokud to máš blokováno, tak by se to mělo ukazovat jen tvým přátelům. :roll:
Ale mám pocit, že pokud ti někdo „olajkuje“ fotku a nemá na svém účtě zablokováno, aby se jeho přátelům ukazovalo, co olajkoval, tak že tu danou fotku uvidí i přátelé tvého přítele. :think:

No to jsem právě myslela. Že pokud oni to nemají „ořezaný“, jestli to uvidí, když to blokovaný já mám…

@paola white Určitě? Protože i když mí přátelé někomu něco okomentují, tak mně se to zobrazí (to teda je tím, že ti jeho přátelé to nemají blokovaný, chápu správně?)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3474
5.4.13 19:42

@Seizdra Mě se ukazují olajkované fotky známých od mých přátel, i přesto, když mají ti dotyční profil zablokovaný. Teď jsem to zkoušela. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12743
5.4.13 20:05

@Seizdra protože mají nastavenou viditelnost pro přátelé přátel. pokud máš jen pro přátele tak by to vidět být nemělo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.4.13 20:15

@Seizdra Já mám pocit, že to vidí. Ale nejlépe to zkusit. Klidně si tě přidám, když seženeš třetí a otestujeme to :mrgreen: Když tak písni sz.
Já tomu moc nevěřím :think: :mrgreen: a taky by mne to zajímalo.
Postupně jsem získala pocit, že to vidí i přátelé přátel :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
5.4.13 20:16
@Manaja píše:
@Seizdra Mě se ukazují olajkované fotky známých od mých přátel, i přesto, když mají ti dotyční profil zablokovaný. Teď jsem to zkoušela. ;)

presne tak! a pekne me to sere-narovinu..je to blbe to nekdo nedomyslel…o to jsem se taky zajimala ja a jedna pipina mame spolecnou kamosku ze tridy mno a kdyz ona okomentuje nebo to moji fotecku tak to vidi ta pipina ptz ja taky vidim kdyz okomentuje nebo likne fotku nekomu koho ma v pratelich a ja ho ani neznam

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.4.13 20:18
@jenny.fields píše:
@Seizdra Já mám pocit, že to vidí. Ale nejlépe to zkusit. Klidně si tě přidám, když seženeš třetí a otestujeme to :mrgreen: Když tak písni sz.
Já tomu moc nevěřím :think: :mrgreen: a taky by mne to zajímalo.
Postupně jsem získala pocit, že to vidí i přátelé přátel :nevim:

OK, píšu SZ.. Akorát ještě třetího :D :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.4.13 20:18

Tak ted jsem k tomu zjistila, že jsem měla v soukromí nastaveno veřejné. Jako WTF :cert: :cert: :cert: :cert: Samozřejmě jsem si tam nastavovala Přátelé. Takže ještě ke všemu se to musí občas zkontrolovat. Zlatá éra dopisů :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
5.4.13 20:22
@Seizdra píše:
OK, píšu SZ.. Akorát ještě třetího :D :D

třetího splašíš na chatu fb, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4087
5.4.13 20:24

@Seizdra pak dajte vedet jak jste dopadly ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21848
5.4.13 20:25
@jenny.fields píše:
Tak ted jsem k tomu zjistila, že jsem měla v soukromí nastaveno veřejné. Jako WTF :cert: :cert: :cert: :cert: Samozřejmě jsem si tam nastavovala Přátelé. Takže ještě ke všemu se to musí občas zkontrolovat. Zlatá éra dopisů:
:lol:

No hele zkusím ti teda něco okomentovat. Ještě teda mrkni, jestli to máš všechno jen pro přátelé :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák