Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Omlouvám se dala jsem to sem podruhý-poprvé se mi dotaz nezobrazil, tak jsem myslela že se to neodeslalo
Čaute, chci se zeptat - mám na FB účet jen pro pár lidí, bohužel těch pár lidí má v přátelích např. kolegy z práce atd. No a k dotazu - když tam píchnu nějakou fotku, někdo z mých přátel ji „olajkuje“ nebo okomentuje, zobrazí se to jeho přátelům nebo ne, když já mám všechno zablokovaný a viditelnost obsahu omezenou jen pro moje přátele a celkově tu bezpečnost takovou dost osekanou??? Nemám to jak zksuit. Díky.
@Seizdra Pokud to máš blokováno, tak by se to mělo ukazovat jen tvým přátelům. ![]()
Ale mám pocit, že pokud ti někdo „olajkuje“ fotku a nemá na svém účtě zablokováno, aby se jeho přátelům ukazovalo, co olajkoval, tak že tu danou fotku uvidí i přátelé tvého přítele. ![]()
@Seizdra pokud máš viditelnost jen pro přátele tak to nikdo jiný neuvidí
@Manaja píše:
@Seizdra Pokud to máš blokováno, tak by se to mělo ukazovat jen tvým přátelům.
Ale mám pocit, že pokud ti někdo „olajkuje“ fotku a nemá na svém účtě zablokováno, aby se jeho přátelům ukazovalo, co olajkoval, tak že tu danou fotku uvidí i přátelé tvého přítele.
No to jsem právě myslela. Že pokud oni to nemají „ořezaný“, jestli to uvidí, když to blokovaný já mám…
@paola white Určitě? Protože i když mí přátelé někomu něco okomentují, tak mně se to zobrazí (to teda je tím, že ti jeho přátelé to nemají blokovaný, chápu správně?)
@Seizdra Mě se ukazují olajkované fotky známých od mých přátel, i přesto, když mají ti dotyční profil zablokovaný. Teď jsem to zkoušela. ![]()
@Seizdra protože mají nastavenou viditelnost pro přátelé přátel. pokud máš jen pro přátele tak by to vidět být nemělo.
@Seizdra Já mám pocit, že to vidí. Ale nejlépe to zkusit. Klidně si tě přidám, když seženeš třetí a otestujeme to
Když tak písni sz.
Já tomu moc nevěřím
a taky by mne to zajímalo.
Postupně jsem získala pocit, že to vidí i přátelé přátel ![]()
@Manaja píše:
@Seizdra Mě se ukazují olajkované fotky známých od mých přátel, i přesto, když mají ti dotyční profil zablokovaný. Teď jsem to zkoušela.
presne tak! a pekne me to sere-narovinu..je to blbe to nekdo nedomyslel…o to jsem se taky zajimala ja a jedna pipina mame spolecnou kamosku ze tridy mno a kdyz ona okomentuje nebo to moji fotecku tak to vidi ta pipina ptz ja taky vidim kdyz okomentuje nebo likne fotku nekomu koho ma v pratelich a ja ho ani neznam
@jenny.fields píše:
@Seizdra Já mám pocit, že to vidí. Ale nejlépe to zkusit. Klidně si tě přidám, když seženeš třetí a otestujeme toKdyž tak písni sz.
Já tomu moc nevěřím![]()
a taky by mne to zajímalo.
Postupně jsem získala pocit, že to vidí i přátelé přátel
OK, píšu SZ.. Akorát ještě třetího
![]()
Tak ted jsem k tomu zjistila, že jsem měla v soukromí nastaveno veřejné. Jako WTF
Samozřejmě jsem si tam nastavovala Přátelé. Takže ještě ke všemu se to musí občas zkontrolovat. Zlatá éra dopisů ![]()
@Seizdra píše:
OK, píšu SZ.. Akorát ještě třetího![]()
třetího splašíš na chatu fb, ne?
@jenny.fields píše:
Tak ted jsem k tomu zjistila, že jsem měla v soukromí nastaveno veřejné. Jako WTF![]()
![]()
![]()
Samozřejmě jsem si tam nastavovala Přátelé. Takže ještě ke všemu se to musí občas zkontrolovat. Zlatá éra dopisů:
No hele zkusím ti teda něco okomentovat. Ještě teda mrkni, jestli to máš všechno jen pro přátelé ![]()
Ahoj.Dnes jsem se přihlásila na fb jako vždy ale psalo mi to že můj učet byl uzamčen z důvodu že je podezření že se mna můj účet někdo dostal-prý v okolí Brna. V Beně jsem byla jednou v životě někde před x lety a ani tam nikoho neznám. Žiju střídavě na Mladoboleslavsku nebo mimo ČR. Chtělo to po mě změnit heslo-to jsem udělala a pak to šlo. Ale jak je tohle teda možný? Heslo jsem v životě nikomu neřekla-nezná ho ani má rodina ani moji nej přátelé. Jsem z toho mimo, bojím se aby někdo nezneužil můj účet. Na fb jsem téměř deně-jsem tak ve spojení s rodinou a přáteli, který mám od sebe daleko 1000km
…projela jsem taky pc antivirem, asi tam není virus, díky kterému by se mohly moje údaje dostat kam nemají, to by mělo být ok. Někdo nějaké tipy? Díky. Ivet