Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
dotaz :
jak pri chatovani na FB najit na vyber ruzne smajliky?
@jizvíková uděláš je sama pomocí čárek, lomítek a tak..jako tady na emimi třeba úsměv dvojtečka a závorka a podobně..
Bré ráno ![]()
Chtěla jsem se zeptat jak posílat na chatu obrázky?Brácha mi vždycky pošle obrázek a mě se v okně ukáže jenom nějaký číslo a když to rozkliknu objeví se mi obrázek ve zmenšenym FB okně.Jak to udělat?Protože, když si zkopíruju jenom adresu obrázku tak to neni ono
Nebo se dá nějak posílat to co mám uložené v pc?Díky ![]()
Ahoj potřebovala bych poradit. Od nějaké doby se potýkám s tím, že když se podívám do Zpráv, nejde mi v nich rolovat, abych se třeba podívala, co jsme si psali včera apod. Zkrátka posuvník vpravo stále jen poskakuje na místě a text zůstává vidět jen kam to dovolí velikost obrazovky. Vím, že v minulosti jsem se mohla na historii podívat a přečíst si ji, ale ted mi to nejde a rozčiluje mě to! Děkuji za pomoc
@TerkaBaterka a není to prohlížečem internetu? Mě to tak dělá opera, že se posuvník ani nehne…přes Google Chrome nebo Firefox to normálně funguje.
mi to taky dělá takže sami nejste ale nevím proč,kdybych na to přišla dám vědět ![]()
Holky,cely den se mi ukazuje na hlavni strance tabulka kde je napsane:Přidejte si osoby ze svých kontaktů mezi přátele.Podívejte se, jak to funguje nebo spravujte importované kontakty.
Nic vic tam nemam,takze nevim co mi kdo psal na zed a hlavne nevim co s tim
.Nejde to preskocit,obalamutit,nic proste.To vezmu a
,hnusnej fb,to je porad neco.Nevite co mam delat?
Ja bych potřebovala pomoci s tímto:
Mam na uvodní stránce jen Žádosti
Zprávy
Upozornění
a tak, mezi tím fotku a jméno a to jen v jedné části jinak bílé stránky. Nevím, jestli mě pochopíte, vyfotit to neumim.
Jo, ja mela chvili to samy, myslim, ze to byla nejaka chyba Facebooku, ted uz mi to zase jede normalne. Snad tobe taky!
Jiná osoba dala na FB moji fotku a označila mě na ní. FOtka je v nezávadná, ale já zásadně nedávám na FB jakékoliv fotky, proto pátrám po tom, jestli můžu já nějak odznačit tu fotku, aby na ní nebylo moje jméno. Nevíte někdo, jestli to jde?
Jde to..dej zrušit označení a už tě na té fotce nikdy nikdo neoznačí ![]()
Tam právě nic takového není. Mě se zobrazuje jen „označit fotku“ a „přidat umístění“
Ahoj potřebuju poradit, mám na FB profil Timeline jde tento profil nějak zrušit? vůbec se v něm neorientuju