Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
532
23.12.18 17:28

Ahoj, narazila jsem na takovou kravinu, zajímalo by mě jak to funguje než si začnu řádně promazávat účet… Tak poprosím o radu ohledně smazání jedné fotky v příspěvku na Fb. Příklad - celý příspěvěk má 300 lajků a obsahuje dvě fotky - první fotka má po rozkliknutí 20 lajků a druhá fotka po rozkliknutí 10 lajků. A teď otázka - kolik lajků u příspěvku zůstane když smažu druhou fotku z příspěvku? Je to jako otázka ze základní školy z Matiky, že? :mrgreen: Díky moc :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21593
23.12.18 18:31
@LauJak píše:
Ahoj, narazila jsem na takovou kravinu, zajímalo by mě jak to funguje než si začnu řádně promazávat účet… Tak poprosím o radu ohledně smazání jedné fotky v příspěvku na Fb. Příklad - celý příspěvěk má 300 lajků a obsahuje dvě fotky - první fotka má po rozkliknutí 20 lajků a druhá fotka po rozkliknutí 10 lajků. A teď otázka - kolik lajků u příspěvku zůstane když smažu druhou fotku z příspěvku? Je to jako otázka ze základní školy z Matiky, že? :mrgreen: Díky moc :D

tak smaz a uvidis? Ty nejak obchodujes s lajky nebo proc to je dulezite?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ludmilaadamkova
23.12.18 18:42

@LauJak zmizí lajky u dane fotky kterou smazes

• Citovat
  • Upravit
532
23.12.18 20:49

@warita Psala jsem, narazila jsem na kravinu - tj. ptala jsem se ze zvědavosti. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
23.12.18 20:50

@ludmilaadamkova Děkuji moc, kolikrát je zvláštní jak ty soc. sítě funguji. U Instagramu myslím dokonce smazat jedna fotka nejde. Děkuji! :kytka: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
24.12.18 21:55

Ahoj chtela bych se zeptat. Byvaly pritel si dal na fb do pribehu fotku se svou novou pritelkyni a koukla jsem se na ni (i vickrat), pozna on to nejak? Ty kratke pribehy na 24h si na fb nedavam tak nevim. Nechci aby vedel ze se o nej zajimam i kdyz to tak je. Prosim nechat anonym, nechci aby se videlo ze smiruju :oops: :oops:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák