Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj, narazila jsem na takovou kravinu, zajímalo by mě jak to funguje než si začnu řádně promazávat účet… Tak poprosím o radu ohledně smazání jedné fotky v příspěvku na Fb. Příklad - celý příspěvěk má 300 lajků a obsahuje dvě fotky - první fotka má po rozkliknutí 20 lajků a druhá fotka po rozkliknutí 10 lajků. A teď otázka - kolik lajků u příspěvku zůstane když smažu druhou fotku z příspěvku? Je to jako otázka ze základní školy z Matiky, že?
Díky moc ![]()
@LauJak píše:
Ahoj, narazila jsem na takovou kravinu, zajímalo by mě jak to funguje než si začnu řádně promazávat účet… Tak poprosím o radu ohledně smazání jedné fotky v příspěvku na Fb. Příklad - celý příspěvěk má 300 lajků a obsahuje dvě fotky - první fotka má po rozkliknutí 20 lajků a druhá fotka po rozkliknutí 10 lajků. A teď otázka - kolik lajků u příspěvku zůstane když smažu druhou fotku z příspěvku? Je to jako otázka ze základní školy z Matiky, že?Díky moc
tak smaz a uvidis? Ty nejak obchodujes s lajky nebo proc to je dulezite?
@warita Psala jsem, narazila jsem na kravinu - tj. ptala jsem se ze zvědavosti. ![]()
@ludmilaadamkova Děkuji moc, kolikrát je zvláštní jak ty soc. sítě funguji. U Instagramu myslím dokonce smazat jedna fotka nejde. Děkuji!
![]()
Ahoj chtela bych se zeptat. Byvaly pritel si dal na fb do pribehu fotku se svou novou pritelkyni a koukla jsem se na ni (i vickrat), pozna on to nejak? Ty kratke pribehy na 24h si na fb nedavam tak nevim. Nechci aby vedel ze se o nej zajimam i kdyz to tak je. Prosim nechat anonym, nechci aby se videlo ze smiruju
![]()