Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
13
18.1.16 16:57

Tak hlavně jsem se ptala, jestli to jde nějak zablokovat, pokud už to tak tedy je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.1.16 17:17

Však už jsem ti psala, ať kontaktuješ technickou podporu.

• Citovat
  • Upravit
13
18.1.16 17:18

To jsem udělala, ale zkouším i jinde, než odpoví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
18.1.16 17:21

Tak můžeš zkusit Eset scanner a asi by mělo jít propojit přihlášení s telefonem. Nezůstávat připojená, změnit heslo, co nejvíc zabezpečit..

• Citovat
  • Upravit
13
18.1.16 17:49

Zkusím. Díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.5.16 11:16

Obnovuji diskuzi. Kdo se vyznáte ve Facebooku, prosím, je možné nějak nastavit zabezpečení tak, abych si mohla do přátel (do skupiny „acquaintances“) přidat jednoho člověka, ale aby ten člověk NEVIDĚL fotky, které mám vložené v albech, zpětně i do budoucna? Je to člen vzdálenější rodiny, v podstatě proti němu nic nemám (v přátelích bych ho teda mít nemusela, ale vím, že s tím bude otravovat, až se uvidíme), ale je to člověk hodně na prachy a šťoura, takže nechci, aby věděl, kde jsem byla na dovolené atp. Jestli uvidí to, co píšu do statusů, je mi celkem jedno, stejně tam skoro nic nepíšu, nebo když uvidí, v jakých jsem skupinách, to mi taky nevadí. Jde mi o to, abych si ho mohla přidat mezi přátele, ale on neměl přístup k mým fotkám. Jde to?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3409
3.5.16 11:27

@Hoa Mai takhle se to myslím udělat nedá, ale dá se u každé vkládané fotky zvolit kdo to vidí a kdo ne tak stejně i u alb…při vkládání je tam možnost „přátelé kromě“…jen by sis na to musela myslet u každé fotky kterou vložíš

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
3.5.16 11:56

.

• Citovat
  • Upravit
20777
3.5.16 13:51

@Hoa Mai Ještě existuje možnost dát si ho mezi známé a omezit příspěvky známým.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
3.5.16 14:30

@Amys A funguje to i zpětně, na fotky, které jsem tam dávala už dříve? Já jsem si to zkoušela nastavit a zdá se, že to funguje jen na věci, které tam teprv dám, že se objeví ta možnost, že tu skupinu známých můžu vyloučit. Ale zpětně jsem objevila jen takovou možnost, že bych to musela nastavit u každé fotky zvlášť, ne hromadně, což bych potřebovala.

@Tunrida No dobře, a dál? o tom vím, ale jak jsem psala výše, zpětně mi to nefunguje. A ráda bych věděla, jestli to nejde, nebo to jde, jen já nevím, jak přesně na to.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.5.16 09:51

@Hoa Mai Napada me jedine to nastavit pro cela alba.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.5.16 09:58

@Amys Jo, to mi právě nešlo, ale už jsem na to přišla. Ono totiž když jsou u alba „contributors“ číš tam někoho, kdo tam byl s tebou, tak už to vidí všichni tví přátelé, nejde nastavit omezení. Když dám „contributors“ pryč, omezený přístup nastavit jde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
4.5.16 10:18

@Hoa Mai Proto ja nesnasim, kdyz me nekde nekdo oznacuje. At uz ve fotkach nebo prispevcich… Protoze pak vidi vsichni, kdo te maji v pratelich, vsechno, co je i na mistech, kam normalne nemaji pristup.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
4.5.16 11:52

Já mám lidi, kterým nechci zobrazovat profil, ve skupině „omezeno“, a nastavení takové, že vidí pouze fotky, které označím jako veřejné + základní údaje. Nastavení platí i zpětně. Svůj profil si můžeš zobrazit jako konkrétní osoba a zkontrolovat si, co všechno uvidí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
4.5.16 14:29

@Raduš.ka44 A mohla bys mi prosím napsat, jak to přesně nastavit? Tak, jak píšeš, bych to chtěla.
To, že se můžu vidět jako někdo jiný, to vím, kontrolovala jsem si tak to nastavení, ale zpětně mi to právě nefungovalo.

@Amys Jo, no, máš pravdu. Já to taky nemám ráda. Já tahle označuju jen partnera,,protože on má v přátelích spoustu našich společných přátel, které já si ale přidávat nechci, protože třeba často sdílí články nebo videa, která mě nezajímají a nechci, aby mi to ten FB zaplácávalo. Ale je fakt, že pak se všechno šíří někam, že člověk ani neví, kam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák