Facebook

Napsat příspěvek
Velikost písma:
7182
5.5.16 11:30

Zkusím. :mrgreen: Verze pro PC, takže:

1. Jdi na svůj profil.
2. Rozklikni přátele. Vedle každého máš okýnko „přátelé“. Najeď to okýnko klikni na „přidat do jiného seznamu“. No a tam by měl být seznam „omezeno“

Kopíruju z nápovědy Facebooku:
„Když někoho přidáte na seznam Omezeno, znamená to, že jste stále přátelé, ale že s ním můžete sdílet své příspěvky pouze v případě, když jako okruh přátel vyberete možnost Veřejný nebo když ho v příspěvku označíte. Když jste například přátelé se svým nadřízeným a zařadíte ho do svého seznamu Omezeno, pak při zveřejnění fotky, u které zvolíte jako okruh uživatelů Přátelé, nebudete tuto fotku sdílet ani se svým nadřízeným, ani se všemi ostatními uživateli ze seznamu Omezeno. Když však svého nadřízeného na této fotce označíte nebo zvolíte jako okruh uživatelů Veřejné, tak ji uvidí.“

3. Zkontroluj si, jak vidí obsah tvého profilu konkrétní člověk. Klikni na zámek na liště na svém profilu - kdo uvidí můj obsah - zobrazit jako. Objeví se černá lišta a ty si pak můžeš zkontrolovat, kdo a jak tě vidí.

Snad je to srozumitelné, kdyby něco, klidně piš. Ten Facebook je jak španělská vesnice. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
5.5.16 21:22

@Raduš.ka44 Díky moc, o tomhle jsem nevěděla. Popsala jsi to dobře, už jsem si to tak nastavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
8.5.16 17:48

@Hoa Mai Super, ráda jsem pomohla.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.5.16 13:13

Ahoj, dneska jsem si projizdela nastaveni FB a narazila jsem na to, ze si muzu nastavit toho, kdo vidi me fotky ne jako pratele, ale pratele krome znamych! Vysvetlete mi prosim nekdo, co to je?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
17.5.16 13:25

@Sunnyess Vybrané přátele si můžeš označit jako známé. Přátelíš se s nimi na FB dál, vidíš to, co oni sdílejí, ale pokud máš nastavení "přátelé kromě známých), tak ti známí nevidí třeba zrovna ty tvé fotky, nebo co píšeš na zeď atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1780
17.5.16 13:43

@Hoa Mai
Ahaa to je zase nejaka novinka, ze si je misto pratel muzu dat do znamych, tak to je dobry, to se muze hodit. :palec: Diky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
17.5.16 14:13

@Sunnyess To už je tam hodně dlouho. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.6.16 10:04

Holky, vidím, že na rozdíl ode mne rozumíte FB. Mám asi týden tento problém - nemám v chatu klasické smajlíky, mám na výběr jen ty velké, psy apod. Dá se s tím něco dělat? Díky :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.6.16 10:11
@ireeenka píše:
Holky, vidím, že na rozdíl ode mne rozumíte FB. Mám asi týden tento problém - nemám v chatu klasické smajlíky, mám na výběr jen ty velké, psy apod. Dá se s tím něco dělat? Díky :mavam:

musím je psát ručně, v chatu jsou nový smajlíci a z horní lišty je zrušili, takže jedině psát normálně na klávesnici.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
blabla123
7.6.16 10:15
@ireeenka píše:
Holky, vidím, že na rozdíl ode mne rozumíte FB. Mám asi týden tento problém - nemám v chatu klasické smajlíky, mám na výběr jen ty velké, psy apod. Dá se s tím něco dělat? Díky :mavam:

Když bys to sem nenapsala, tak bych si ani nevšimla :D, ale asi se budou muset psát ručně…

• Citovat
  • Upravit
1767
7.6.16 10:17

@juliettee
je někde nějaký seznam? jak třeba napsat palec nahoru apod?
To se jako fb vrací do pravěku či co :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.6.16 10:21

@blabla123 jojo, musí se psát ručně :)

@ireeenka píše:
@juliettee
To se jako fb vrací do pravěku či co :think:

palec nahoru nevím, já ho nepíšu :mrgreen: ale ten se dá napsat taky myslím ručně…prostě ti malý smajlíci už se musí psát jen ručně, jinak to asi nepůjde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1767
7.6.16 10:26

@juliettee Když ale napíšu třeba tohle O. o tak se smajl nezobrazí… odkud víš, že to tak mají všichni? Já se teď nemám koho zeptat, ale měla jsem dojem, že to nejde jen mně…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4421
7.6.16 10:29
@ireeenka píše:
@juliettee Když ale napíšu třeba tohle O. o tak se smajl nezobrazí… odkud víš, že to tak mají všichni? Já se teď nemám koho zeptat, ale měla jsem dojem, že to nejde jen mně…

já to nevím, jen předpokládám že když to nejede mě a tady se o tom taky píše, že to nejde asi nikomu :mrgreen: konkrétně to co si psala za smajla ten se mi taky neukáže, ale jinak klasika jako smích, úsměv, zamračený, mrkající, vypláznutý jazyk, pusa…vše se mi ukazuje :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Tunrida
7.6.16 10:34
@ireeenka píše:
@juliettee
To se jako fb vrací do pravěku či co :think:

Palec hore se píše (y) No ale je to pěkná hovadina :roll:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody

Ikona - Petr Novák

Mgr. Petr Novák