Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@Eugiinka v nastavení tahle možnost je (jen marně vzpomínám, jak se to jmenuje). Není problém potom profil obnovit.. Tuším, že je to deaktivace. ![]()
@martina.se já právě nevím, kámoška to takhle dělá a mě už serou tady místní, jak mi pořád vše řeší, tak že bych to vypínala jsem si myslela, ale ta kámoška je ted zrovna jako smazaná a já se jí nemůžu zeptat
![]()
ale děkuji za reakci, zkusím
kdyžtak se smažu celá
![]()
@martina.se píše:
@Eugiinka ono se to pak na požádání dá právě obnovit
jo, jedna z „kras“ facebooku - nikdy to definitivne nesmazes, maji tvoje fotky a info proste navzdy ![]()
@Ali-Ali píše:
jo, jedna z „kras“ facebooku - nikdy to definitivne nesmazes, maji tvoje fotky a info proste navzdy
takže je to ta deaktivace, jak říká @martina.se a potom kde jako požádám o obnovení??
![]()
Ahojky je fajn si od nej na chvilku odpocinout
jde to bud uplne zrusit, nebo deaktivovat…navod najdes zadanim na netu,,zrusit fcb,, at se vydari…
@Eugiinka Při opětovném přihlášení tam bude všechno hezky v teploučku zachované.
@Ali-Ali píše:
jo, jedna z „kras“ facebooku - nikdy to definitivne nesmazes, maji tvoje fotky a info proste navzdy
@martina.se píše:ve své podstatě to tak je.. proto na fb fotky nedávám
@Ali-Ali píše:
To neni pravda, muzes fb deaktivovat a pokud se budes chtit vratit, je vse nachystane, jako by jsi nikdy neodesla. Ostatni tvuj profil behem deaktivace nevidi. Nebo muzes fb smazat uplne vcetne dat, fotografii. Jen se nesmis 14dni behem nastaveni prihlasit, pote tvuj profil trvale odstrani.
@kam2
muzu te ujistit, ze i po te, co profil smazes, tak to v databazi Facebooku zustava. je na to tema nekolik soudnich sporu, ale stale to zustava u Facebooku. neni to verejne, nikdo to nedohleda, ale smazane z jejich database to taky neni.
@Ali-Ali píše:
@kam2
muzu te ujistit, ze i po te, co profil smazes, tak to v databazi Facebooku zustava. je na to tema nekolik soudnich sporu, ale stale to zustava u Facebooku. neni to verejne, nikdo to nedohleda, ale smazane z jejich database to taky neni.
Ja to myslela z pohledu uzivatele. Osobnimi udaji dnes bez naseho vedomi disponuje kde kdo, aniz bychom to vedeli.
@kam2 píše:
Ja to myslela z pohledu uzivatele. Osobnimi udaji dnes bez naseho vedomi disponuje kde kdo, aniz bychom to vedeli.
no jasne. akorat mi prijde, ze to nekdy lidem nedochazi, podle toho, co vse jsou schopni a ochotni na ten net hodit ![]()
Prosím o radu - nemůžu přijít na to jak si pro veřejnost zablokovat profil Timeline. Prostě aby když se na můj profil podívá někdo mimo mé přátele tak aby se mu místo Timelinu ukazovala hláška „Pokud chcete zobrazit příspěvky uživatele xy, odešlete mu žádost o přátelství“. Moc děkuji za případné rady. ![]()