Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
@pepka13.. píše:
Zdravím, musím konstatovat že předešlý stránky byly lepší nevím z jakého důvodu mi facebook přešel aniž bych chtěl na novéj vzhled stránek stojí to za hov.., sero. mě ty reklamy po boku stránky a nejen žeto je nepřehledný ale nejdou mi přidat fota do albumu.![]()
![]()
co takhle místo nadávání si trochu zagůglit? http://www.youtube.com/watch?…
A přechází to postupně u všech profilů.
Potřebuju pomoct
Když si na facebooku dam někoho do blokace..
Jak to pak dam do normálu aby sme si mohli spolu zase psát ![]()
Holky, potřebovala bych poradit. Jde na FB zjistit, kdy byl uživatel ( i když ho nemám v přátelích) naposledy online?
Ahojky dovolím si oživit tuto diskusi stalo se vám někdy že by vám facebook sám od sebe odebíral lidi z přátel? mě už se to stalo jedou a dnes podruhé tím že by si mě daný člověk z přátel odstrańoval to není ptala jsemse ho po opětovném přidání a psal mi že nemá důvod odstraňovat si mě z přátel a já jsem to taky neudělala tak nevím čím by to mohlo být stalo se vám to taky někomu a pokud ano jak jste to vyřešily? díky moc za radu
Stalo…nevím proč. Ale stalo se mi to naopak. Jedna kamarádka už se 2× divila, proč si ji mažu z přátel ![]()
Tohle je fakt psotavené na hlavu a nejhorší je to že je mi to i před tímčlověkem samotným blbé jak to má člověk pořád vysvětlovat
Martina8 co jako myslíš že někdo vymyslel ze srandy jestli myslíš můj dotaz tak to se mýlíš opravdu to tak je
@katula9 píše:
Martina8 co jako myslíš že někdo vymyslel ze srandy jestli myslíš můj dotaz tak to se mýlíš opravdu to tak je
Nemyslím tvůj dotaz, ale dotaz zakladatelky této diskuse
![]()
Ja jsem jednu znamou pridavala do pratel uz potreti, pokazde zahadne zmizi. ![]()
Me se pratele nemazou ale jako bonus mi pridava fa uplne pro me cizi lidi do pratel…uz jich tam bude k 10 a nejdou vymazat…:(
Dobrý den,
chtěla bych zůstat na facebooku přihlášená trvala, ale i po zaškrtnutí se musím pokaždé
přihlašovat znova. Poraďte
NOV7 DOTAZ
jak odmazat neco co jsem kdysi dala, ze se mi libi a porad mi naskakuji nove informace, co se na te FB strance deje a me to uz otravuje, poradte prosim
Zdravím. Mám tento problém. Dnes jsem se tak jakopokaždý přihlásila na FB a dalo mi to hlášení-Váš účet byl dočasně uzamčen z důvodu že se prý někdo pokoušel nebo dostal na můj účet z neznámého zařízení-někde u Brna, kde jsem byla kdysi jednou v životě a ani tam nikoho neznám…žiji u Mladé Boleslavi a střídavě mimo čr. musela jsem zadat nový heslo a pak jsem zas normálně byla na FB. Nevíte někdo jak je to možný? Heslo mám změněné tak snad se to už nebude opakovat…brácha mi taky zkontroloval ps asi tam nemám nějakej vir, díky kterému by se dostali moje údaje někam kam nemaj. Předem děkuju za jakoukoliv radu nebo info…Ivet ![]()