Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
Ahoj prosim vás na facebooku my nejdou zobrazovat fotky ve velkym nevíte co s tím je,když kliknu na fotky tak mi je to ukaže ty normalně maly ale jak si chci njakou zvětšit tak to nejde nevíte co s tim ![]()
no ahoj to davam ale naběhne mi tam černa tabulka a fotku to nezobrazí.
Proč se mi občas nezobrazí vytvořené zkupiny?dělam je pak znovu a mam je 2 krat.Pak se mi zobrazí a měla bych je vymazart,ale jak?
Ahoj potřebuji poradit, jsem na facebooku docela často, ale tohle nevím
když se podívám jedné osobě na FB tak tam nemá kolonku, přidat do přátel, tzn., že mě ona blokuje nebo že se semnou prostě nechce přátelit? děkuji za odpověď
Anonymní píše:
Ahoj potřebuji poradit, jsem na facebooku docela často, ale tohle nevímkdyž se podívám jedné osobě na FB tak tam nemá kolonku, přidat do přátel, tzn., že mě ona blokuje nebo že se semnou prostě nechce přátelit? děkuji za odpověď [/cit..a tys te osobě nějakou žadost posílala,jestli joi tak mrkni do svích přatel jestli tu osobu tam máš,pak ti dala potvrzení že jo,nebo se na potvrzení čeka,ktery ovšem potvrdit nrmusí…
ne žádnou žádost jsem jí neposílala…kdysi jsem jí v přátelích měla ale pak jsem si ji odebrala
a ještě by mě teda zajímalo jestli ikdyž jsem si nastavila to Timeline nebo jak se to píše, jestli to lze vrátit zpět na to původní