Facebook

• Fotoalbum (2)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
10680
6.2.17 20:03

No jedine kdyz ten clovek, kteremu lajknej neco, co sdili jen se svymi prateli, tak tvym pratelum se tvuj lajk nezobrazi (krome vasich spolecnejch), jinak to asi nejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.2.17 20:14

V nastavení soukromí - Kdo vidí záznamy o aktivitách změnit na „jenom já“, není to ono?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
6.2.17 20:41

@jakákoliv nic takovýho tam nemám? :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.2.17 21:16

@králíkovna Musíš to tam mít, když to tam já mám :mrgreen: je to prostě někde v nastavení soukromí, zkus to všude prolézt ;) já to teď nějak nemůžu najít, ale nějak jsem to dokázala :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2357
6.2.17 22:19

@jakákoliv věř tomu, že to má komplet prolustrovaný a nic takovýho tam prostě není :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6116
6.2.17 23:22
@jakákoliv píše:
@králíkovna Musíš to tam mít, když to tam já mám :mrgreen: je to prostě někde v nastavení soukromí, zkus to všude prolézt ;) já to teď nějak nemůžu najít, ale nějak jsem to dokázala :nevim:

Nejde to. Pouze ty vidíš ten výpis svých aktivit v „Záznamech o aktivitách“, ale když něco lajkneš nebo okomentuješ, pokud se nejedná o neveřejnou nebo tajnou skupinu nebo není příspěvek skryt všem tvým přátelům najednou, všichni můžou vidět, že a co jsi lajkla nebo napsala. Upravit soukromí si můžeš jen u příspěvků, které vkládáš k sobě na zeď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
6.2.17 23:42
@SlečnaDahlia píše:
Nejde to. Pouze ty vidíš ten výpis svých aktivit v „Záznamech o aktivitách“, ale když něco lajkneš nebo okomentuješ, pokud se nejedná o neveřejnou nebo tajnou skupinu nebo není příspěvek skryt všem tvým přátelům najednou, všichni můžou vidět, že a co jsi lajkla nebo napsala. Upravit soukromí si můžeš jen u příspěvků, které vkládáš k sobě na zeď.

Však já jsem se ptala, jestli je to ono ;) ale díky za info :kytka: popravdě já mám Facebook založený jen kvůli jistým soukromým skupinám, v přátelích asi dva lidi, a to vlastně čistě z recese..ale právě kvůli mému přesvědčení o soc. sítích jsem „blokla“,co se dalo :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20777
7.2.17 07:41
@LauJak píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji :-)

V nastavení soukromí máš, zda chceš kontorlolovat to, co ti ostatní přidávají na profil a i to, zda je vidět, že se ti něco líbí. Já mám vše, že u „lajkování“ to vidím jenom já a u zbytku to prostě na profil nepřidávám. Takže když mě někdo zmíní, taky to není vidět. Samozřejmě je vidět, když okomentuji něco veřejného nebo ve skupině, kde je někdo z mých přátel.

Nahoře na liště rozkliknout zámeček, pak použít záznamy o aktivitách a tam to pak je. Kde jsem nastavovala zákaz toho, co se mi líbí, si nepamatuji. Mám to takhle už strašně dlouho. Ale někde to tam je. Mám u toho zaškrtnuto Jen já.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
3.3.17 20:19

Není to vůbec funkční.. :mrgreen: :mrgreen: akorát lži…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
532
7.3.17 16:30

Ahoj, nevíte někdo jak nastavit náhledy zpráv Messengeru? Dřív když mně přišla zpráva přes Messenger, tak se mně nahoře na mobilu objevil náhled té zprávy - zkrátka přímo text co mně kdo psal. Teď jsem aktualizovala aplikaci a je to bohužel bez náhledu. Nevíte jak to nastavit aby ta zpráva měla náhled jako dřív? Děkuji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46
17.3.17 13:28

Myslím, že něco takového se zavádělo, ale není to něco co by bylo u profilu… :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4517
4.6.18 11:52

Co byste dělali, kdyby rodič na fb sdílel fotku s nahou dcerkou cca 5-8 let (jen v kalhotlách)? Nahlásili byste tuto fotografii? Zjistí majitel fotografie, kdo ji nahlásil?
Podle mě takové fotky na internet vůbec nepatří… Dotyčnou paní jsem na to upozornila. :cert: :zed:

Příspěvek upraven 04.06.18 v 12:15

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2468
4.6.18 11:53

@Sion taky nesnasim takove fotky :pocitac: :zed: myslim ze nahlaseni je anonymni :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6534
4.6.18 11:54

@Sion já bych to nahlásila. Facebook nemám, jen Instagram, ale to vlastní to jeden člověk. Nahlašování na IG je anonymní, takže by to mělo takhle fungovat i na FB.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
4.6.18 12:06

Tvojí dcery?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie