Právní poradna pro odškodnění a náhradu škody
Mgr. Petr Novák
No jedine kdyz ten clovek, kteremu lajknej neco, co sdili jen se svymi prateli, tak tvym pratelum se tvuj lajk nezobrazi (krome vasich spolecnejch), jinak to asi nejde.
V nastavení soukromí - Kdo vidí záznamy o aktivitách změnit na „jenom já“, není to ono?
@králíkovna Musíš to tam mít, když to tam já mám
je to prostě někde v nastavení soukromí, zkus to všude prolézt
já to teď nějak nemůžu najít, ale nějak jsem to dokázala ![]()
@jakákoliv věř tomu, že to má komplet prolustrovaný a nic takovýho tam prostě není
![]()
@jakákoliv píše:
@králíkovna Musíš to tam mít, když to tam já mámje to prostě někde v nastavení soukromí, zkus to všude prolézt
já to teď nějak nemůžu najít, ale nějak jsem to dokázala
Nejde to. Pouze ty vidíš ten výpis svých aktivit v „Záznamech o aktivitách“, ale když něco lajkneš nebo okomentuješ, pokud se nejedná o neveřejnou nebo tajnou skupinu nebo není příspěvek skryt všem tvým přátelům najednou, všichni můžou vidět, že a co jsi lajkla nebo napsala. Upravit soukromí si můžeš jen u příspěvků, které vkládáš k sobě na zeď.
@SlečnaDahlia píše:
Nejde to. Pouze ty vidíš ten výpis svých aktivit v „Záznamech o aktivitách“, ale když něco lajkneš nebo okomentuješ, pokud se nejedná o neveřejnou nebo tajnou skupinu nebo není příspěvek skryt všem tvým přátelům najednou, všichni můžou vidět, že a co jsi lajkla nebo napsala. Upravit soukromí si můžeš jen u příspěvků, které vkládáš k sobě na zeď.
Však já jsem se ptala, jestli je to ono
ale díky za info
popravdě já mám Facebook založený jen kvůli jistým soukromým skupinám, v přátelích asi dva lidi, a to vlastně čistě z recese..ale právě kvůli mému přesvědčení o soc. sítích jsem „blokla“,co se dalo ![]()
@LauJak píše:
Ahoj, oživuji diskuzi. Prosím, nevíte jak nastavit abych když lajknu nějaký status, fotku, stránku atd. tak aby se neukazovalo přátelům co lajkuji? Děkuji
V nastavení soukromí máš, zda chceš kontorlolovat to, co ti ostatní přidávají na profil a i to, zda je vidět, že se ti něco líbí. Já mám vše, že u „lajkování“ to vidím jenom já a u zbytku to prostě na profil nepřidávám. Takže když mě někdo zmíní, taky to není vidět. Samozřejmě je vidět, když okomentuji něco veřejného nebo ve skupině, kde je někdo z mých přátel.
Nahoře na liště rozkliknout zámeček, pak použít záznamy o aktivitách a tam to pak je. Kde jsem nastavovala zákaz toho, co se mi líbí, si nepamatuji. Mám to takhle už strašně dlouho. Ale někde to tam je. Mám u toho zaškrtnuto Jen já.
Ahoj, nevíte někdo jak nastavit náhledy zpráv Messengeru? Dřív když mně přišla zpráva přes Messenger, tak se mně nahoře na mobilu objevil náhled té zprávy - zkrátka přímo text co mně kdo psal. Teď jsem aktualizovala aplikaci a je to bohužel bez náhledu. Nevíte jak to nastavit aby ta zpráva měla náhled jako dřív? Děkuji.
Myslím, že něco takového se zavádělo, ale není to něco co by bylo u profilu… ![]()
Co byste dělali, kdyby rodič na fb sdílel fotku s nahou dcerkou cca 5-8 let (jen v kalhotlách)? Nahlásili byste tuto fotografii? Zjistí majitel fotografie, kdo ji nahlásil?
Podle mě takové fotky na internet vůbec nepatří… Dotyčnou paní jsem na to upozornila.
![]()
Příspěvek upraven 04.06.18 v 12:15
@Sion taky nesnasim takove fotky
myslim ze nahlaseni je anonymni ![]()
@Sion já bych to nahlásila. Facebook nemám, jen Instagram, ale to vlastní to jeden člověk. Nahlašování na IG je anonymní, takže by to mělo takhle fungovat i na FB.